Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-11 13:40:13

LOGOUT.hu

elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21621) lamiki válasza Kalandor (#21619) üzenetére


lamiki
(senior tag)

Félre értettél. Nekem azzal volt a bajom, hogy a ramok is nála voltak, a pénzt sem küldte vissza, el telt egy hónap, és be nem tartott ígéreteken kívül nem kaptam mást. Nem azért helyeztem kilátásba a feljelentést, mert nem működtek a ramok. Hanem mert úgy nézett ki, hogy a pénzre és a ramokra is keresztet vethetek, mindkettőt megtartja, és helyette csak üres, be nem tartott ígéreteket kapok.
A ramokat nem szerette a gép amibe szántam, nem működtek benne, pedig mennie kellet volna benne, mert más márkájú, de ugyan olyan típusú ramok mennek benne, van ilyen. A ramok működő képesek voltak, csak az általam elérhető pár gépben nem működtek, valószínű azért mert mind hasonló típusú gépek voltak. Az bennem fel sem merült, hogy hibás ramokat adott el, vagy ezzel át akart volna verni. De nem is ez volt a lényeg. Az eladó volt olyan jófej, azt mondta vissza küldhetem a ramokat, emiatt ne aggódjak, semmi gond vissza veszi, és vissza küldi az árát. Én ezért vissza postáztam neki a ramokat, de ő nem utalta vissza a ramok árát. 6 nap után felhívtam, írtam is neki, hogy még nem küldte a pénzt. Ő elnézést kért, azt mondta nem kapja meg valamiért a kontroll SMS-t az utaláshoz, de be megy a bankba, holnap megkapom a pénzt. Utána ezt még többször eljátszotta. Mindig nagyon készséges volt, elnézést kért, megígérte mindig, hogy küldi a pénzt. Mindig megállapodtunk egy határidőben, amit többször nem tartott be, az utolsó előtti, ő általa vállalt határidő október 31 szerda volt. Vártam november 2-ig az utalás ismét nem történt meg, ekkor beírtam ide hozzátok, valamint írtam neki privátot is, amiben leírtam, hogy első körben bejelentettem a Prohardveren a jelents a csalókat oldalon, valamint a jövő héten megteszem ellene a rendőrségi feljelentést, ha addig nem rendezi a dolgokat. Valószínű ennek hatására délután visszahívott telefonon. Telefonban ismét nagyon készségesnek tűnt, normálisan megbeszéltük a dolgokat, végül sokadjára megígérte, hogy de most aztán, most már tényleg, november 5-én hétfőn vissza küldi a pénzemet, és erről egy telefon hívásban tájékoztatni fog, amikor megtörtént. Ezt sem tartotta be. De ezután meglepetés szerűen, hála a közre működéseteknek, legalább a ramokatt vissza kaptam tőle 1 hónap után. Nem ezt ígérte, de elfogadható megoldás, ahhoz képest, hogy a ramokat,és a pénzt sem látom viszont.
Te ezeket, a történéseket, hogy értelmezed? Mert bennem felmerült, hogy át lettem verve, mivel a ram is nála volt, és a pénz is már 1 hónapja, és csak az ide való beírás, és a feljelentés ígérete bírta rá az ügy rendezésére.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.