Hirdetés

2020. április 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17001) waithEard válasza molvany (#17000) üzenetére


waithEard
(őstag)

Isten ments, hogy elnézést kérj a stílusod miatt, nem igaz?
Nagyon nagy a mellényed, és arrogáns vagy, ami nem feltétlenül szerencsés a te szakmádban, (annyi rossz indulatú ember van) de ez a te dolgod.
Befejeztem veled a kommunikációt, kérem ezt a hozzát törölni.

[ Szerkesztve ]

"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)

(#17002) Chaser válasza westlake (#16995) üzenetére


Chaser
(titán)

Done.
Én nem vitáztam semmit, csak az alkatrészeimet szerettem volna megkapni.
Legfőképp azért mert másnak ígértem meg hogy amint megkapom őket mennek tovább, már nem az enyém a gép.
Jöjjenek aztán peace :R

szerk:
Kalandor
Akkor azt is megtanultad, hogy a jogszabályok elég sűrűn változnak :P
További jó munkát.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#17003) petyametyo


petyametyo
(aktív tag)

Szeretném jelenteni ezt a kis .... [Gwen1977 ] ezért S3 mini

A történet a következő,röviden.
Rám irt hogy érdekli a telefon 08.09 délelőtt és délután jönne is érte . Találkozó lebeszélve ,abban maradtunk ha van valami gond akkor jelzünk egymásnak . A találkozóra nem jött el "természetesen " ezt nem jelezte . Telefont nem vette fel,SMS-re nem reagált,vissza nem hívót. Ma délutánig vártam hátha jelentkezik és ad valami magyaráztatót,és akkor nem biztos h ide kell írnom .
Mondtam neki h strandon vagyok onnan megyek ,mindenképp jelezzen ha valami nem ok :W
Károm : Ott hagytam a strandod (ez a rosszabbik )+ üzemanyag költség,elb...ta a napom ,mert meg kért vigyem neki be a belvárosba :W
Kitiltani ,vagy bánom is én mit ,de valamit csinálni vele,más ne járjon így :R

[link]Itt értékelheted, DE Ő IS FOG TUDNI TÉGED ÉRTÉKELNI!

[ Módosította: Kalandor ]

Itt már lassan több a link ember mint jofogáson !!!!!!!!! petyametyo felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#17004) HUN-HS


HUN-HS
(csendes tag)

http://hardverapro.hu/tag/bayern93 Ő miért lett kitiltva?Majdnem vettem tőle egy telót.

[link]

[ Módosította: domperke ]

(#17005) k.kristof válasza HUN-HS (#17004) üzenetére


k.kristof
(őstag)

Örülj, hogy nem sikerült. [Link]

[ Szerkesztve ]

(#17006) Weaver


Weaver
(senior tag)

postával vett tőlem 3 alaplapot Zodiákus nevű felhasználó:
róla van szó: [link]

régóta üzletelek már itt az oldalon, minden gond nélkül, de ez a szitu még nekem is új:

szomabton jelezte hogy nála vannak a lapok és aznap teszteli. csak ma írt, hogy az egyik lap amit megnézett rossz. a másik kettőt ki sem próbálta, ennek ellénre ő "eláll az üzlettől" , utaljam vissza neki a teljes vételi összeget előre , és az egész csomagot küldi vissza úgy ahogy van.

érdekes történet.

(#17007) andris4


andris4
(csendes tag)

Üdv!
Tegnap előtt vásároltam "manóka" felhasználótól egy Vivo Y11 típusú készüléket. A hirdetésben a termék nyolc magosként, Full HD kijelzővel, és 2gb rammal volt feltűntetve. A mainap folyamán elvittük ellenőriztetni, mert lassúnak tűnt a telefon. Az illetékesek azt mondták, hogy ez nem eredeti, mivelhogy a Full HD kijelzőt megsem kőzelíti, 854x480 felbontású, 512mb ram, és Dual Core 1Ghz-es processzor telljesítményű. A hirdetőt próbáltuk elérni telefonon, felvette, majd miután mondtam neki, hogy nem eredeti terméket hirdet, "nem hallásra" hivatkozva lerakott. Azóta nem jelentkezett. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm, hogy végig olvasta a leírtakat,
Várom a választ, András

[ Módosította: domperke ]

andris

(#17009) ice mat


ice mat
(csendes tag)

Hali.

Lassan egy hónapja vásároltam pepsi16002 kollégától egy félkonfigot.
Rendben le is rendeztük postai úton a dolgot , de amikor megérkezett a csomag eléggé csalódott voltam, ugyanis a meghirdetett 2x2 GB Kingamax 1600Mhz ramok helyett csak 1 db 2Gb ram volt az alaplapban és csak 1066Mhz Samsung ram.
Hívtam is készséggel a kollégát hogy hogy is volt ez a dolog , mire azt mondta elfelejtette és pótolja postai úton a dolgot.
Vártam és vártam de nem jött semmi, majd azt ígérte kifizeti az árát, itt kezdett érdekessé válni a dolog.
Ismételten nem jött semmi, így amikor rákérdeztem BE VALLOTTA HOGY NEM KÜLDÖTT SEMMIT!!
De! a lakóhelyemre jön dolgozni és személyesen ad 4k de mivel szórakozott velem 5k-t ad.
Gondoltam oké ezt még megvárom ,de amikor oda került volna a sor hogy találkozunk hívtam telefonon de többszöri hívás után is foglalt volt a szám , ergo arra következtetett hogy letiltotta a számom mivel más telefonról is próbáltam hívni és ott kicsöngött.

Én személy szerint türelmes ember vagyok de kezd erősen fogyni....

ice mat - nak beadja me mérne :D

(#17010) belinho


belinho
(senior tag)

Üdv!

Szerencsére rég jártam erre, de most újra írok!
Nem ért anyagi kár, nem kérek semmilyen szankciót sem, csak nem szeretem ha szórakoznak velem, ezért leírom, hogy nyoma maradjon.
Hirdettem egy hibás VGA-t, Twinsen2 jelentkezett, hogy ő vinné.
Lejegeltem neki, személyes átvétet beszéltünk, hogy még postára se kelljen költenie, feljuttattam a kártyát BP-re, már csak érte kellett volna mennie. Eltelt egy hét, de nem jelentkezett, újra írtam neki,válaszolt, hogy sok dolga volt, utána meg szabin van, majd utána. Eltelt EGY HÓNAP, többször írtam neki, de nem válaszolt, pedig volt fenn nem is egyszer, majd azt írta, nem akar sztorizni úgy sem hinném el miért nem írt, adjam el a kártyát másnak, mert most nincs ideje foglalkozni vele, ha még meglesz, amikor lesz ideje foglalkozni ezzel, akkor jelentkezik :F
Közben volt másik vevő, de mivel már úgy voltam vele megveszi, és nem akartam a számból-segget csinálni továbbra is jegeltem a cuccot. Eltelt közel 2hét, újra ráírtam, van e-már ideje, erre írta ha amit hirdet notit eladja, akkor szól, még fel is ajánlotta vegyem meg és beszámítja a kártyát.
Eltelt megint EGY HÓNAP, persze nem jelentkezett, közben eladott egy másik notit, és szóvá tettem, hogy ne szórakozzon tovább velem, mert már közel 4 HÓNAPJA nem veszi át a kártyát. Erre még ő volt felháborodva, hogy ő nem adott el semmit, pedig ott a friss értékelés az adatlapján, meg mi közöm hozzá mit ad el nem mind a sajátja. Itt untam meg a dolgot, adtam egy hetet, hogy menjen a kártyáért, persze nem ment.
Szóval nagyot csalódtam benne mint vevő, hiába a sok pozitív értékelés.

[ Módosította: domperke ]

(#17011) Twinsen2 válasza belinho (#17010) üzenetére


Twinsen2
(tag)

Na ez kész vicc, hogy egy meghiúsult üzlet miatt panaszkodik valaki így nyilvánosan. Ha én minden létre nem jött üzlet miatt írogatnék, folyton ide járnék....
A konkrét esetben épp ezért nem is kívánok mélyebben belemenni. A lényeg az, hogy az eleje igaz. valóban érdekelt a kártya, de akkoriban tényleg teljesen más gondjaim voltak meg pénzszűke. Éppen ezért írtam is neki, hogy nyugodtan árulja a kártyát, ha újra aktuális lesz számomra és még meglesz, akkor jelentkezem. Úgy látszik ez nem volt érthető, mert folyamatosan üzenetekkel bombázott egyre tűrhetetlenebb hangnemben. A dolog pikantériája, hogy épp ma vitték végre el azt a többször hirdetett cuccom, aminek nyereségéből akartam megvenni, de ezek után már biztosan nem. Részemről lezárva.

[ Módosította: domperke ]

(#17012) belinho válasza Twinsen2 (#17011) üzenetére


belinho
(senior tag)

Kedves Twinsen2!

Azért ne ferdítsük már el a történetet, bármelyik moderátornak megmutatom a privát üzeneteket és a dátumokat, de ott vannak az értékeléseid, adás-vételeid dátumai is. Úgy beszéltük meg mész a kártyáért, de nem mentél, egyfolytában csak halasztottad. Most az ünnepek miatt nem jó, majd kedden, de akkor sem jelentkeztél, utána meg rengeteg dolgod volt, aztán meg szabin vagy azért nem jó. Egyszer nem írtál, hogy bocs mégsem megyek, hanem csak miután kerestelek, hogy miért nem mész. Amúgy hihetetlen összegről cirka 4 ezer forintról volt szó, miközben több százezres notikkal üzletelsz. Persze közben tudtál venni egy másik hibás kártyát egy másik eladótól, meg a 4 hónap alatt azért eladtál 3 nagy értékű notit. Direkt azért vártam, mert én is szorultam már meg, de cirka 4hónapig nem mentél a kártyáért. Mielőtt beírtam ide megint eladtál 2 nagy értékű notit, összesen már 5db-ot! Adtam egy utolsó esélyt az üzletnek, de mégsem jelentkeztél, ez volt az utolsó csepp a pohárban. 2014.04.17-én jelentkeztél és én 2014.08.07-ig vártam, közel 4 hónapig.

(#17013) CsigaGyilkos


CsigaGyilkos
(aktív tag)

Tisztelt Prohardver Team!
Ez már a 3. "hasonló" esetem és most már betelt a pohár...

Történt, hogy peach85 ph-s tagnál vásároltam (2014.08.11.) egy - itt meghirdetett - fx8320 processzort. Elmondása szerint Ő is vette a processzort valakitől, de mivel nem volt kompatibilis az alaplapjához, ezért nem tudta kipróbálni. Kérdeztem tőle, hogy próba garanciát vállal -e rá. Mondta, hogy igen és megegyeztünk abban, hogy kipróbálom a processzort (amit ajándékba viszek) még aznap és csörgök, hogy működik vagy sem. Megvettem aznap el is vittem a cpu-t kipróbáltuk és nem működött. Régi processzor PhenomII x3 proci vissza és a gép elindult. Próbálgattuk a vga-t lehúzni, hátha a táp kevés neki, de hiába. Felpörögtek a ventik és egyből leállt. Próbálgattuk a ramokat át rakosgatni másik portba, de semmi. Még processzort nélkül is elindult a gép (persze képet nem adott), de az új procival megnyikkanni sem volt hajlandó a gép. Na nekünk itt már egyértelművé vált, hogy a proci elektronikájával van gond... Kerestem is az eladót telefonon, hogy itt bizony valami nem jó, mert nem működik és hogy a próbagaranciát szeretném érvényesíteni. Azt felelte, hogy jó rendben holnap (azaz 2014.08.12. kedden) "megoldjuk". Azt az ígéretet kaptam, hogy estefelé (7 után) bejön Pestre és visszafizeti az árát. Ez nem történt meg és a keddi nap folyamán többször is kerestem telefonon és egyszer sem vette fel... Írtam üzenetet, hogy legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot, de nem írt. Majd este válaszolt és azzal jött elő, hogy csak ügyvéd jelenlétében hajlandó visszaadni a pénzt, mert nem tudom bizonyítani, hogy nem nálam ment tönkre. Na akkor itt álljunk meg egy kicsit. Tehát elad egy alkatrészt amiről maga sem bizonyosodott meg, hogy megfelelően működik majd gyakorlatilag közli, hogy biztos nálam ment tönkre... Értem, hát ez igazán korrektnek hangzik! Azt is ekkor közölte, hogy a beszerelésről szeretne számlát kérni, hogy valóban szakember szerelte be és "nem mi tettük" tönkre. Na most kérdem én ez így korrekt, hogy az elején fel sem vázolt feltételeket utólag kéri számon tőlem? Nyilván, ha az ilyesfajta igényeit előre közli, akkor az oké, na de így??? Ilyenről nem volt szó vásárlás előtt (és egyébként sem etikus ilyen feltételeket szabni, mert semmilyen elektronikai üzletben nem kérnek ilyet, hogy csak szakember szerelheti be az alkatrészt különben elveszik a garancia... vagy ha igen előre közlik.)
Adalékként szeretném hozzátenni, hogy akinek vittem jó barátomnak a cput az informatikai egyetemre jár :))
Arról nem beszélve, hogy akkor TV-t is csak tv szerelők vásárolhatnak mondván, ha hazaviszi egy fodrász, akkor biztos a fodrász tehet róla, ha nem működik, mert nem ért hozzá? Azért nemááár :DDD.
Nem akarom tovább szaporítani a szót a lényeg, hogy a próbagaranciát amit ígért nem teljesítette mind a mai napig. 25e Ft-ba került a cpu és itt vagyok pénz és proci nélkül. A barátomat meg nem tudtam megajándékozni... Marha jó... Ja és a procit másik gépben is kipróbáltuk elvittem blackvinyl kollégához és nála se ment, Ő sem látott külsérelmi nyomot. Tehát a cpu 100%, hogy nem jó! Erről megbizonyosodtam mielőtt írtam volna, ezért is írok csak most, mert ma tudtam elvinni hozzá. Számomra egyértelmű a történet, ha a Moderátoroknak kérdése van szívesen válaszolok.

NEM AJÁNLOM SENKINEK!!! SENKI NE VÁSÁROLJON NÁLA!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Moderátorok megnézhessék a privát üzeneteimet illetve ahhoz is, hogy adott esetben (ha szükséges) nyílvonáságra hozzuk!

Szóltam neki 2014. 08. 18. 14:33-kor, hét napja van rendezni.

[ Módosította: Kalandor ]

Visca el Barcelona!

(#17016) roby71


roby71
(tag)

helo
[tremmeri87] tud rola valaki valamit
miért lett kilett tiltva ? [link] ezt a vinyot fizettem ki
bár 1 hetet csuszik a csomag állitésa szerint ö feladta
üdv

[link]

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt. Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.
Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

addig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!

(#17019) dtamas81


dtamas81
(csendes tag)

http://hardverapro.hu/apro/elado_vagy_csere_227

Túl olcsó volt, meg is van miért...

Utánvéttel megvettem, a lényeg: az xperia u gyakorlatilag halott, semmire nem reagál, meg se rezzen, csavarok fele hiányzik belőle...

Küldettem vele vásárlás előtt képeket bekapcsolt állapotban is, hogy viszonylag biztosra menjek, mert a hirdetés mellé kikapcsolt állapotban lévő fotókat mellékelt. A kép alapján működött a telefon, de amint vissza mentem a hirdetéshez, ott simán látszik, hogy gyári fólia van a telón, márpedig amit én kaptam azon nincs, igaz, le is vehette előtte, de minek vette volna? Az a véleményem, hogy volt neki egy hibás, és egy jó, a jóról csatolta a fotókat, és a szar, üzemképtelent küldte el, nyilván.
Elméletileg működőt árult, és mikor írtam neki, hogy ez aztán minden, csak nem működő, közölte, hogy akkor még jó volt, mikor feladta... jah, a postán gondolom kiszedték a csavarokat, meg hasonlók...aztán meg szépen visszacsomagolták :D hehe

Nem az a gondom, hogy szar, hanem hogy nem HIBÁS-ként árulta! Hanem jóként... így most nagyon átvágva érzem magam!

Ő lenne az illető:

http://hardverapro.hu/tag/pocsi_jozsef

2014. 08. 26-án írtam neki, hogy egy hete van rendezni. Ha nem teszi, írj ismét ide.

[ Módosította: Kalandor ]

(#17020) roby71 válasza roby71 (#17016) üzenetére


roby71
(tag)

köszönöm kalamdor
megy a feljelentés
csak sajnos mivel kilett tiltva nem tudok neki üzenni
a telefont nem veszi fel

[ Módosította: Kalandor ]

addig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!

(#17021) Chaser válasza westlake (#16995) üzenetére


Chaser
(titán)

Megjött, rendezve, köszönöm :R

[ Módosította: Kalandor ]

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#17022) AusWolf


AusWolf
(őstag)

Hirdetés: [link]

Eladtam ezt a processzort KIKIXD felhasználónak közös megegyezéssel 7000 Ft-ért postaköltséggel együtt. A megegyezés szerint két részletben kellett fizetnie: az első részletet előre, a másodikat a processzor megérkezése után kellett utalnia. Első részlet gyanánt július 22-én utalt nekem 6000 Ft-ot. Én másnap (23-án) postáztam a processzort, a maradék 1000 Ft-ot viszont nem kaptam meg többszöri kérdés, kérés és felszólítás ellenére sem. Az illető július 29. óta nem elérhető, a privát üzeneteimre nem válaszol.

A felhasználót a Hardveraprón jelentettem, azért írtam le a történetet, hogy mások is tudjanak a dologról.

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt. Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.
Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

(#17023) ice mat


ice mat
(csendes tag)

Üdv ismét!

Lassan 1 hete írtam hogy gondom akadt pepsi16002 kollégával.
Többszöri telefonváltás után sem volt hajlandó pótolni a ramot vagy a pénzt amivel tartozik.
Adminok megnézhetik a beszélgetéseinket ott van feketén fehéren.
Ban-t neki nem hiányzik hogy még valakit megkárosítson a gyerek. :((

2014. 08. 26-án írtam neki, hogy egy hete van rendezni. Ha nem teszi, írj ismét ide.

[ Módosította: Kalandor ]

ice mat - nak beadja me mérne :D

(#17024) Sanyig4 válasza Sanyig4 (#16966) üzenetére


Sanyig4
(tag)

Mindezek ellenére bevállaltam, hogy bukom az egészet, és visszautaltam a vételárat. :W

Ez volt a legjobb megoldás. :R

[ Módosította: domperke ]

(#17025) Shokkolo


Shokkolo
(őstag)

Üdv mindenkinek,

a hirdetést már jelentettem, de ide is írok, hogy legyen nyoma:
vkristof egy közönséges csaló.
Hirdetett egy Beats Studio fejhallgatót kicsi hibával.

Semmi gond, a hibát tudomásul vettem, meg tudtam volna csinálni, DE!
A fejhallgatót amint hazaértem egyből elkezdtem "levizsgálni", és kiderült h. jó minőségú ugyan, de REPLIKA.

Jeleztem neki egyből (még aznap), de nem hajlandó visszavenni, a telefont csak kinyomkodja.
Nehogy vegyen tőle bárki bármit is :(

Rendezödött...

[ Módosította: domperke ]

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#17026) Shokkolo válasza Shokkolo (#17025) üzenetére


Shokkolo
(őstag)

Nos a pénzemet a szülein keresztül visszaszereztem, de a név és a hirdetés remélem maradhat, gyanús h. újra árusításra kerül :(

A név maradni fog.

[ Módosította: domperke ]

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#17027) petya1985


petya1985
(tag)

hello!

Aki renilili felhasználóval kapcsolatba került valamilyen formában az kérem szóljon!!!!

Fontos lenne,mert egy csaló, lehúzott 107.000 E ft-tal,mondván tud egy samsung 46 colos tv-t ,és azér ilyen olcsó mert nagykerből van és nem kell a 27 áfát fizetni és ha többet rendel onnan akkor olcsóbb és ő is és egy harmadik is rendelt ! persze ez sztem kamu,csak engem húzott le...!

A beszélgetést megnézhetik az adminok is!

Jah,és nem kellene letiltani,hátha jelentkezik még valakinél..! Persze nem rossz indulatból szeretném,h maradjon!

Tehát ha valaki tud valamit erről a szélhámosról,jelezzen!! köszi!

Ha feljelentetted kitiltom mi mást nem tehetünk.Az adatait csak a rendőrségnek adjuk ki.

[ Módosította: domperke ]

(#17032) petya1985 válasza somé (#17031) üzenetére


petya1985
(tag)

a számlaszám nem ugyanaz??

[ Módosította: Kalandor ]

(#17033) yuyizi


yuyizi
(tag)

Üdv mindenkinek !
Szeretném kedves ffboci felhasználót jelenteni. Vettem tőle egy iphone 4-et úgy egyeztünk meg hogy adom érte az én telefonomat (samsung omnia 7) és ráfizetek. Ez rendben meg is történt írta hogy feladta a csomagot. Kértem tőle hogy a tisztánlátás végett küldje el a feladást igazoló szelvényt. Hitegetett hogy persze elküldi csak nincs otthon telefonról van tehát a szokásos mellébeszélés. Időközben az Ő állítása szerint nyaralni volt ezért ugye nem tudott bejelentkezni a hardverapróra. Egy kis nyomozás után megszereztem a számát beszéltem vele és mondta hogy viberen tudunk kommunikálni. Írtam több vevőjének is hogy milyen volt a fickó mindenki pozitívan állt hozzá, így persze reménykedtem. Mondta hogy az igazolószelvény nincs nála a munkahelyén tartja ezért beszél az anyósával és megnézi nekem mert adott egy ragszámot viszont a postán (ötször kérdeztem meg) azt mondták nem létezik ilyen csomag. Tovább kérdezősködtem hogy hol adta fel Ő azt mondta hogy Zuglón viszont az ajánlott levelek ragszámának első 4 száma az irányítószám és az övé Budaőrs irányítószámával kezdődött. Ez már gyanús volt... Mindez 2 hétbe telt. Azóta megkerestem még két fórumtársat akik ugyan így jártak nekik is "feladta" viszont semmi sem érkezett meg. Folyamatosan írogattam neki viberen viszont nem volt hajlandó válaszolni mivel elfogyott az adatforgalma erre hivatkozott (valaki javítson ki ha tévedek de nekem is van mobilnetem és ha ugye lekorlátozzák a sávszélességet attól függetlenül ugyan úgy tudok küldeni üzenetet ha már fogadni tudok...) aztán a múlthét csütörtökön hazaért. Mondta hogy panaszt tett a postán hogy elveszett a csomag és megkértem hogy végre küldje már el a csomagról az igazolószelvényt hogy meg tudjak nyugodni végre Ő mondta hogy a hétvégén meglesz. Persze még azóta sem jött semmi a telefont nem veszi fel csak sms-ben kommunikál és ő van felháborodva hogy zaklatom és mindig más feltételeket szabok mert egyszer mondtam neki hogy küldje vissza a pénzt és a telefont (viszont ki tudja mit csinált a telefonnal) ezután mondtam neki hogy akkor ha valóban elveszett a csomag akkor küldje a kártérítést és mivel semmire nem reagált ezért mondtam neki hogy elég vagy visszaküldi kpban a telefon árát plusz a ráfizetés költségét vagy indulok a rendőrségre és a hétfői nap visszaírt hogy neki elege van meg hogy ne zaklassam és nyilván a postára fogta hogy az nem az ő dolga hogy a posta elkavarta... a másik két felhasználónak is feladta a csomagját most várunk hogy mi sül ki belőle viszont ha nem jön meg nekik a héten illetve nem igazolja hogy nekem feladta a csomagot akkor megy a feljelentés. TEHÁT ha van még valaki aki ezzel az emberrel üzletelt vegye fel velem a kapcsolatot. Illetve kérném a tisztelt adminokat hogy szólítsák fel üzenetben ....Köszönöm

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt. Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.
Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/

(#17034) Sanyig4 válasza Sanyig4 (#17024) üzenetére


Sanyig4
(tag)

És mégis megkaptam a negatív értékelést... :(

Töröltem.

[ Módosította: Kalandor ]

(#17036) stawros


stawros
(tag)

Sziasztok, problémám lenne 1 kollégával aki egy gépet hírdetett katt ide a neve fobcraistlin nos megegyeztünk hogy elmegyek érte Pestre azt írta rendben, az időpontot is lebeszéltük a mai napon találkoztunk volna.Tegnap írta mehetek érte, én erre jó, a 08:29-es vonattal indulok reggel.Délben 12:17-kor küldi az sms-t"már Pesten vagyok" hogy a barátnője meggondolta magát és megtartanák a gépet.Írtam vissza neki hogy az utazásköltségeit térítse meg, ezt összegszerűen leírva átküldtem neki sms-ben.Nyílván ha a vonat indulás előtt ír akkor nincs semmi.Abbanegyeztünk meg sms-ben, hogy a héten van ideje rendezni, az adataim is átküldtem az utaláshoz.Amíg nem rendezi addig ne hírdethessen, stb.ami ezzel az oldallal jár.Ha viszont rendezi, akkor aznap írok ide vagy egy moderátornak, de addig joga ne legyen amíg nem rendezi, köszönöm, remélem valaki elolvassa és segít.

Szóltam neki.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.

(#17046) Kalandor


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Egyrészt legyetek szívesek nem itt chatelni felesleges dolgokról, mert ezt itt nagyon szigorúan vesszük, benne van a topic összefoglalóban is.

Másrészt pedig az, hogy az ország egyik leggyakoribb férfineve egy csaló neve, ezáltal mindenki csaló ezzel a névvel (ráadásul másképp is van leírva, egyéb adat nem egyezik), nagyon etikátlan bárkiről is állítani! Legyetek szívesek úgy megnyilvánulni másokról, ahogyan ti sem háborodnátok fel, hogy ha rólatok is így írnának, köszönöm.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#17047) FoBCRaistlin válasza stawros (#17036) üzenetére


FoBCRaistlin
(őstag)

Sziasztok!

A reakcióm:
Igen, meg volt beszélve, hogy feljön pestre.
"a 08:29-es vonattal indulok reggel." Erről szó nem volt, nem tudtam mikor indul.
Mivel este fél 7-re volt megbeszélve a találkozó, az út pedig 1:10 perc, nem gondoltam, hogy reggel fél 9-kor elindul az este fél7-es találkozóra... Hacsak nem volt egyéb dolga is, ami miatt amúgy is feljött volna...

Nem hiszem, hogy 9:39-től (a vonat érkezése Pestre) 18:30-ig csak rám várt volna...

Reggel, amint megtudtam az új információt írtam is neki privát üzenetet: 2014-08-26 08:38-kor.
Mivel nem érkezett válasz, így később SMS-t is írtam. 12:17- Véleményem szerint még ez is bőven időben volt, mivel nagyon gyakran mennek a vonatok:

12:29 13:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.
Bővebb információ
13:29 14:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.
Bővebb információ
14:13 15:20 Budapest-Keleti 1:07 74 km 2.010 Ft 1.640 Ft P 1.
Bővebb információ
14:29 15:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.
Bővebb információ
15:13 16:20 Budapest-Keleti 1:07 74 km 2.010 Ft 1.640 Ft P 1.
Bővebb információ
15:29 16:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.
Bővebb információ
16:13 17:20 Budapest-Keleti 1:07 74 km 2.010 Ft 1.640 Ft P 1.
Bővebb információ
16:29 17:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.
Bővebb információ
17:29 18:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft - 2.

Ezen kívül az SMS-ben jelzett összeg 4640Ft... amit nem értek...
08:29 09:39 Budapest-Déli 1:10 74 km 1.490 Ft

[ Módosította: Kalandor ]

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX

(#17048) stawros válasza FoBCRaistlin (#17047) üzenetére


stawros
(tag)

Sziasztok, a korrekt az lett volna ha indulás előtt jelez, nem pedig utána.Az teljesen mindegy mikor megyek fel, mivel azt sem tudtam hol van a megbeszélt hely, ezért mindenképp szerettem volna ott lenni.Az úttal kapcsolatos jegyár dologról meg annyit ha már számolunk, 2x1490ft mivel oda-vissza és 1650ft napijegy amivel eltaláltam volna hozzá valahogy, mivel nem vagyok Pesti és mégcsak az említett cím"amit most nem teszek közzé"felé se jártam még soha ezt a jegyet vettem.De nem ez a lényeg, hanem hogy az utazás napján említette szerintem későn.Az én időmet úgysem tudja megfizetni, én erre egy napot szántam, ennyi.Az márcsak hab a tortán, mire hazaértem még a hírdetés sem volt fent.Én jobban sajnálom hogy így alakult mint ő, mert nem ő jött haza üres kézzel, úgy hogy a napja is oda.Ha meg tudta hogy nem adja el, előző nap miért nem szólt?Egyszerűen nem hiszem el hogy aznap amikorra le van beszélve a dolog, akkor kell vissza mondani az üzletet.Ja és csak a korrekció kedvéért 4630ft nem 4640, csak idegességemben már ezt is elnyomtam akkor mikor az smst olvastam tőle.Egy a lényeg, pénzem, időm oda, ferül felajánlotta hogy az utat megtéríti a e-hétvégéig remélem rendezi, ahogy írta sms-ben.Remélem minden világos és tiszta, se kedvem, se időm tovább ezzel foglalkozni.

Egy ember útiköltsége csak az, ami elvárhatóan megtéríthető.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.