- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoryHu
senior tag
-
janeszgol
félisten
Ebbe lehet logika.
-
Balu117
junior tag
-
hankock
tag
-
Balu117
junior tag
Isten igazából nagyon nem haragudnék meg érte. Nekem nem érett meg a telefonváltás. Csak a vágy megvan…
Abban az esetben az asszony kap egy 18 nevű új bármit 😀
Az hogy vegyek kettőt is az éven azért most nem megy. Ezen az éven végig táppénzen vagyok sajnos.(mint vállalkozó, majdnem elhalálozás miatt) -
Jadro
veterán
Az tuti 😂 a dilemma az hogy valamiért szükségesnek érzem egy hajlítható telefon vásárlását.
Az asszonynak lenne aktuális a csere (iPhone 15), én tavaly vettem 17 Pro-t. De ha véletlenül lesz Fold iPhone akkor az asszony csak használt telefont kap 😂😂 Ezért várom a szeptembert! Akkor már fogom tudni mi lesz.Tegnap szembejött velem olyan hír is, hogy a foldable Iphone első körben csak Usankában kerül forgalmazásra és majd később jöhet felénk is. Mondjuk amennyi hír kering mostanság, lehet hogy fele sem igaz. Azért lehet, hogy érdemes számításba venni ezt az opciót is.
-
g4mer
senior tag
csak manapság már nem nagyon optimalizálják az appokat se.
-
ilor14
aktív tag
Csak néhány on-device AI-hoz szükséges a 12GB memória, ha ez hidegen hagy (Siri pl), akkor még a 8GB-vel is teljesen jól el lehetsz. 12GB is csak azért jön, hogy ne legyen már egyik új iPhone sem, amelyik újabb, de továbbra sem támogatja a modernebb AI funkciókat.
-
Balu117
junior tag
Az tuti 😂 a dilemma az hogy valamiért szükségesnek érzem egy hajlítható telefon vásárlását.
Az asszonynak lenne aktuális a csere (iPhone 15), én tavaly vettem 17 Pro-t. De ha véletlenül lesz Fold iPhone akkor az asszony csak használt telefont kap 😂😂 Ezért várom a szeptembert! Akkor már fogom tudni mi lesz. -
Postas99
őstag
-
Balu117
junior tag
Csak lenne már szeptember! Vége lenne a találgatásnak. Na meg én is tudnám mit fogok venni!😂😂
-
Jadro
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Sgr_A
addikt
-
hdavid1
aktív tag
9 GB RAM??? Milyen szám ez, ilyet még nem látott az informatika
-
István971
tag
KUKU PUFUKUMU szerint pedig nem biztos.
Vicces hírek vannak itt:-)) -
janeszgol
félisten
A 8 GB-os modellek kukázva. 1-2 év múlva a 12 GB-os modellek is kukázva lesznek?
-
ultrasound
tag
Szóval, akkor rohadt drága lesz!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A memóriaválság kellős közepén az Apple több memóriát adna?

Na, majd meglátjuk!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal topik
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÚJ iPhone 17 256 GB Levander - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s számla
- Használt Intel Processzorok - celeron/pentium/i3/i5/i7 LGA11XX
- Lenovo ThinkPad P14s Gen2 i7-1185G7 16GB 512GB Quadro T500 FHD IPS 1 év gar
- Apple MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16GB / 1TB SSD Szép állapot 100% akku 0 ciklus - 16 magos GPU
mikor iPhone 3G-m volt akkor a négyre vártam, utánna meg az átlátszó holobillentyűzetes ötre 😂😂

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)