- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.HUman
tag
nincs is annál szebb, mint amikor a fogalom nélküli olvasó elszámoltat.
.
felmerült bennünk, hogy bizonyos dolgokért pénzt kérjünk, hogy ne totál ingyen seftelhesse bucira magát xy nepper user? dunába velünk. bizonyára mohó, kapitalista, burzsoá, kizsákmányoló, imperialista köcsögök vagyunk, akik csak a bőrt nyúzzák a szegény népről. ne zavarjon, hogy ez egy szolgáltatás, és abszolút nem áll hatalmunkban senkit sem ide kötni. fenntarthatóvá szeretnénk tenni az aprót, mert ahogy most van, az nem olyan, ergo mostani állapotában amúgy sem maradhatna? pfejj, dunába velünk. ja, de mégsem lesz mindenkinek fizetős? mindegy, akkor is szar. különben is, nyilván iszonyú jól élünk, látszik rajtunk, ott a sok hirdetés, amit persze szűrök, de attól még tudom, hogy ott lennének.
Calm down, anno is sokszor jelentettem az illetékes topic-ban ilyeneket, keress csak rá! Elég a kamu számlákból, a külföldről nem hivatalosan behurcolt, eladásra kínált termékekből, a nagyban kereskedő, adót nem fizető alakokból. Tényleg rengeteg ilyen hirdető/bazáros van, megmérgezik a piacot és a HA-n való tisztességes kereskedést; igazad van, de: attól mert valaki fizetni fog, hogy kiemelt legyen a hirdetése (mert aki nagyban hirdet, élni fog vele, neki ez aprópénz lesz), vajon vonzata lesz az is, hogy szabályosan hirdet a magyar törvényeknek (mely ugyebár a ti szabályaitok felett áll) is megfelelően?
előre szólok, hogy rajtad lesz a szemem (ennyi előzmény után nehéz volna elfelejteni), és ha nekiállsz tények és érvek nélkül hangulatot kelteni, hát young gray sem lesz hosszú életű.
A jobbik szemed? Csak nyugodtan, örülök neki.
.
-
.HUman
tag
Mivel ti mindent meg tudtok magyarázni, így ennyit közölnék: sok sikert az új HA-hoz.
.
-
.HUman
tag
ÚJ-ÚJ!!!!44négy -> a váltásnak mindig valamilyen oka van. Nem lehet véletlen. Ha eddig is jó volt a régi HA, miért kell új? Kérdezném másképpen: ki volt elégedetlen a régi HA-val? A felhasználók nem, hiszen nem jelezték. Egyértelmű, hogy anyagi megfontolások miatt jutott oda a dolog, ahová.Mi más motiválhatott volna? Kérdés: lesz-e ingyenes hirdetési lehetőség, vagy csak ideig-óráig? Tudom, a kérdéseimnek súlya van, de talán az őszinteség -bár fájdalmasabb- de kevesebb áldozatokkal fog járni.
Péter: 3. account, elnézted. Üzleti vita, egy moderátor kiállt a másik fél mellett és bannolt (az nélkül, hogy megvédhettem volna magam). Nekem volt igazam. A mai napig tartozik nekem. Hamis számla, kifogások.. Ismered: magyar ember nem felejt. De ne bonyolódjunk bele, mert felhúzom magam. Mert a végén megírom a legújabb story-mat a Shellkretor (pc gear?)-féle történetről, mely során filléres lehúzással éltek, és még engem akartak hülyének nézni. Még a végén ismét ban-t kapnék..a tapasztalatok alapján.
.
-
.HUman
tag
Az "új" "megújult" kifejezések automatikusan ellenreakciókat váltanak ki az emberekben, hogy miért, gondolom ti is tudjátok.
A fejlődésnek, aktuális normáknak, trendeknek (mi a trend és ki határozza meg?) való megfelelés miatti fejlesztési kényszer csupán az anyagiak szempontjából elfogadható jelen esetben, ez rendben is lenne, de kérdezném én: ha ilyen jellegű dolgok ösztönöznek benneteket a változtatásra, miért nem lehet azt úgy megoldani, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon a userek szempontjából? Miért kell "teljesen új" felület? Nem lehetne (lehetett volna..) a régi HA felületét teljesen megtartani, plusz bevezetni a szükséges fícsöröket? Megoldható lett volna. És nem kellene majd ennyi ellenérzéssel találkoznotok. Apránként adagolni kellett volna az egészet, megmutatni, hogy így fog működni/kinézni, ennyibe fog kerülni, várjuk az észrevételeket..kb. mint egy interaktív fejlesztői napló. Jelen esetben megint kész tényekkel találkoznak a felhasználók, és úgy fogják érezni: megint nem vettétek figyelembe a véleményüket.
.
-
.HUman
tag
Ok, értelek, de annyira csak nem top secret ha már a google (barát vagy ellenség?) is büszkén dobja a találatokat.
Sk8erPeter: nem értesz, én egyáltalán nem vágyom az új HA-ra. Legyen fizetős akár, de nem, nem kell új felület. A régi, jól bevált dolgok, beidegződések. Te nem ragaszkodsz az ilyenekhez? A szokás hatalma. Jah nem, ez üzlet, eltévedtem, sorry. Itt más dolgok diktálják az ütemet. Jelen esetben ez kb. mint egy reklám-termék: "ÚJ!!!" (csupa nagybetűkkel), jobb érzés; nem, az ilyen reklám-marketingtől libabőrös lesz a hátam. Ettől kezdve az egyszerű véleményem helytálló és pont, úgy vélem nem szorul a kijelentésem magyarázatra. Értesz már, ugye?
.
-
.HUman
tag
-
.HUman
tag
-
.HUman
tag
Ok, nem kell Word, de ez akkor is tré'..
Miért nem az jelenik meg amit begépeltem? Konkrétan:
-"teszt ereéig 4Ghz-et 1.325V-on vitte" Minimum 2 óra Prime small fft tesztet
kérekA "kérek" szót próbáltam volna a "-" jel utánra pozicionálni, de nem lehet (vagyis igen, de csak a szerkesztő-ablakban, valójában más lesz a megjelenés). Másrészt a szerkesztő-ablak mérete nem egyezik meg a megjelenítendőével. Ez szintén bosszantó.
Apróság tudom, de engem zavar és idegesít.
[ Szerkesztve ]
.
-
.HUman
tag
válasz fatal` #11004 üzenetére
Troll-ok nélkül unalmasabb lenne a világ.
Amit említettél tényleg jó ötletnek tűnik, aki HA-n csal, az jogosan lesz moderálva. Aki a fórumon picsán lesz rúgva, az meg nem rinyálhat, hogy márpedig ő fizet a HA-ért, hiszen használhatja tovább. Ez esetben maradhatna még jogosultsága a HA-hoz kötődő topic-okhoz, pl. jelentsd a csalókat, stb.
.
-
.HUman
tag
válasz fatal` #11000 üzenetére
"Szerintem valami olyasmi lenne a megoldás, hogy ban helyett csak a fórumhozzászólásokat tiltani, a HA-t meg használhatja tovább. "
Nem tűnik rossz ötletnek.
Én olyat szeretnék, hogy csak HA-s reg. Így nem tudnék trollkodni a fórumon. Arra egy másik reg. szolgálna. Amivel viszont nem hirdethetnék. 2 account lenne a legjobb. Egyszerre.
.
-
.HUman
tag
Sajnos az én HA-s ténykedésem össze sem hasonlítható a fórumon való esetenkénti megnyilvánulásaimmal.
Azt hittem, hogy az új HA technikailag teljesen elkülönül majd a lapcsaládtól.
.
-
.HUman
tag
Miután fizetőssé lesz válva a hardverapró, a PH fórumon elkövetett gaztettekért járó szankciók (ban) a hardveraprós jelenlétre is hatással lesznek?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest