Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18253) SchumiBácsi válasza Barthezz2 (#18222) üzenetére

Visszatekertem egy kicsit az időben és a legutóbbi váltás 2010 februárjára tehető.

Egy sztem direkt arra létrehozott topikban a legtöbbet kifogásolt módosítás egy nem megfelelő színkombináció valamelyik főoldalon (címlap vagy fórum, nem tudom), valamint a hozzászólásokban megjelenő link kék volt a piros helyett. Ettől nagyobb problémát első körben nem találtam, viszont találtam egy váltás előtti képet. Mivel a gépemen ilyen kép nincs, nem úgy a mostani és közvetlen ezelőtti állapotról, ez arra utal hogy akkoriban nem viselt meg az átállás a mostani meg igen.

De legalább eszembe jutott hogy ilyen is volt a PH! ami ha most csak úgy visszajönne, legfeljebb néznék egy nagyot és használnám tovább az oldalt szó nélkül. Mobilon (Nokia E72) mindig a totális full nézet megy, felőlem a külön mobil nézet is mehetne a levesbe, nem halnék bele.

Cifu a #18217 kommentben megmutatta a kőkorszaki kinézetet ami azért volt kár, mert kb. még azzal is jobban elvolnék mint a vadonat újjal. Úgyhogy én már nem mondok semmit ezzel kapcsolatban, mert még a végén nagyképűnek tartotok, de valahogy nem okoz fejtörést ha egy oldal vagy dolog összetettebb avagy elavultabb a "kelleténél".

A felbontás optimalizálás nekem nem jön át, mert a korábbi oldal 190% méretezésen fut (már ami megmaradt belőle) az új 160%, szóval véletlenül pont nem változik semmi. Nekem az a lényeg hogy kb. a megszokott betűméret legyen továbbra is, ahogy a korábbi kommentemben csatolt képeken is látszik. A reszponzívitás nekem továbbra se nem oszt nem szoroz, mert teljes méretű böngészőben nézek mindent oda nagyítva ahova kell - tehát ha nem dőlök bele egyértelműen a székbe olvasásnál, akkor még nagyítanom kell.

A vitából valszeg én itt kiszállok, mert látszólag túl sok lóvé van már ebbe a projektbe ahhoz hogy közvetlen a kukába menjen. A SUPREME7 #18249 kommentjében felvázolt főoldal átvariáló verziót viszont megfontolom én is mert logikusabb elrendezésnek tűnik.

[ Szerkesztve ]

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.