Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18215) SchumiBácsi válasza Parci (#18202) üzenetére

Képben megmutatnád hogy akkor mi változott? 2008 eleje óta vagyok tag és nem emlékszek arra a váltásra bármely irányba is történt. Ez valószínűsíti hogy ha valami változott is, az egyértelműen pozitív irányba történt, nem okozott felfordulást az arra "érzékenyeknél" hogy 10év múlva is emlékezetes legyen.

(nem úgy az MSN 8.5 elvesztése és a 9 után sokan valahogy visszatrükközték a régit vagy az új verziót módosítgatták addig mire szinte 8.5 kinézetű lett. Na az emlékezetes volt, mert én is szoptam vele annyit hogy valamilyen szinten használható legyen, de a PH! oldalakkal szál gondom se volt)

Ez most nem mondható el. Az hogy sokaknak tetszik ez az újítás és nem jönnek ide tapsolni 1ébként azért is lehet problémás kijelentés mert sztem ennek a tábornak a fele kb. olyan tipikusan magyar beállítottságú hogy "jó lesz ez csak meg kell szokni" - tehát úgy gondolják hogy: nagyjából szarok az egészbe úgy ahogy van, úgyse tudom befolyásolni akkor meg kit érdekel?! És igazuk is lesz mert nagyon úgy fest hogy tényleg nem lehet befolyásolni. Különben is a mobil a nagy sláger, menjen tehát a szutykadvány mobilokon és kész.

Na az ilyen mentalitású embereket tényleg nem érdekli hogy néz ki az oldal, csak legyen a mobilon valami addig se kell az erdőt, pusztaságot nézni amíg utazik remélhetőleg utasként.

És megint azok szívják meg akik vannak annyira igényesek és fen tudnak tartani egy PC-t és láthatóan számukra kényelmesebb a régi design mint az új. Naná hisz PC-re lett tervezve.

[ Szerkesztve ]

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.