Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10028) imibogyo válasza fatal` (#10026) üzenetére


imibogyo
veterán

Lehet félreérthető voltam a törlés nem egyenesági következménye kellene legyen a "privátra nem válaszolásnak", csak az "eltűnésnek". De általában üzletelésről van szó, így a nem válaszolás minimum bunkóság, de többször pénzem is múlt rajta. Nem tudom, te mennyire örülnél neki. Az ilyen emberekre nincs szükség, főleg HA-n nem. Lehet nem a törlés a megoldás, de valamit tenni kell ellenük.

djculture: Nem kell hülyének nézni a másikat. Köszi. Ezen emberek legtöbbje volt belépve, garis, pénzes, stb. ügyekben nem lehetett őket utolérni, ami igencsak fontos, sokszor határidős dolog. Gondoltam egyértelmű, hogy nem a "bocsi 4 hétre elmentem nyaralni" típusú emberekről van szó. Az ilyen "rossz" embereket eddig is lehetett jelenteni, csak most lenne hozzá egy dedikált gomb.

Amúgy meg írtam is (ha elolvasod): (kétlem, hogy a 50-ből egy sem tudott volna gépközelben lenni).

A felvázolt megoldás pedig lehet, hogy neked nettó hülyeség, a gyakorlatban mégis működik. És nem jelentgetési lázban égek, de aki fontos beszélgetésben van, de nem fog/tud nethez jutni azért a jelenkorban megtudja oldani, hogy valamilyen úton-módon jelezzen, lehet te nem, az emberek legtöbbje azonban igen. Érdekes módon csak a "problémás" emberek nem tudják megoldani, a többiek általában igen. Ez minimum gyanús. ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.