Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
aham, nekem is ez a sejtésem volt, de nem tudom, mennyire kivitelezhető ez jelen esetben, a d3d-nél... ma este nekiállok próbálkozni.
illetve fordítok cvs-ből cedegát, meg wine-t, hogy megnézzem, mit javítottak...
amúgy ez az oblivion zseniális játék, már arra is kezdek rájönni, hol-mitől hasal el a wine tőle. valószínű, hogy az ai-val, vagy a hanggal kapcsolatosak a ctd-ok. (crash to desktop, de szép rövidítés.
) a graf néhol hibás, de nem vészes.
a lefagyira csak annyit tudok mondani, hogy esetleg visszakaphatod a desktopot, ha megpróbálod a ctrl+alt+esc kombinációt, majd kattintasz egyet a lefagyott progin. az sem baj, ha nem látszik a kurzor, és mondjuk teljes képernyőn van a játék.
a fenti kombó amúgy az xkill-t indítja, grafikus progit lehet vele megölni... ha lehet. nem minden fagyásnál jön be, sajna...
az nfs-re nem sokat tudok mondani, még annakidején xp-n játszottam, de meggyűlöltem, és azóta színét sem láttam.
de ajánlom a transgaming fórumát átnézésre, illetve a cedega wiki-jét: [link]
(ez a link nem ír semmiféle sebességproblémáról, szóval akkor maradt a fórum...)
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Ezeket az alapból beconfigolt Wine is viszi ubuntu alól.
Megy a RA2 is, csak egy picit kellett vel szórakozni. Viszont Haegemoniát nem sikerült elindítanom. -
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
okay, sikerült!!
Játszottam a Starcraft/Brood War -ral ---> nagyon jó! Olyan, amilyennek lennie kell!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő