Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Frissítettem az aláírásomat.
Már jelenleg is az AOC Q2790PQU monitort használom. És valóban 60 Hz-et tud (próbáltam 75 Hz-re húzni, de nem ment. Nem bírja).
Netezésre, filmezésre kiváló, mert nagy a mérete, jó a képe és 2K a felbontása. Játékra a 60 Hz miatt már necces. Lehet 100k Ft-ért 100 Hz-es monitort kellett volna vennem, csak ennyiből TN panelesek vannak. Az vélhetően csúnyább színvilágot produkálna...
Azt meg nem tudom - mivel még nem volt magas Hz-es monitorom-, hogy jelenleg mennyivel rosszabb élményt látok 60 Hz-en, mint egy 100 Hz-es TN-en látnék...
Tehát mondhatni min. 60 FPS-t kellene elérnem, de elvileg attól, hogy nem látok több FPS-t, még jó tenne az élménynek a többlet FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest