Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
válasz
Hooper
üzenetére
Nekem volt mindkettő. A sima VT-d bekapcsolva alap órajelen és 4.1-re húzva is kicsivel, de erősebb a K-s verziónál. Értelemszerűen a K-s verzió 4.3 körül már elveri a 4.1-re húzott sima verziót. 3dmark és hasonló teszek alatt mérhető a különbség, játékok alatt nem igazán. Melegedni nem melegszik jobban és nálam a sima verzió sem kért többet, mint a K-s.
-
Winne
nagyúr
-
JanR
addikt
válasz
Hooper
üzenetére
Mostanában elég jó tuningos példányok kerülnek emberekhez. Jó formán már átlag lesz az 1.2V @ 4.6Ghz.
Én tegnap néztem, 1.1V-vel megy 4.4-t a 3770-m, lejebb még nem tudtam menni, mert nem volt rá időm
Itt a hő termelés is relatív nagyon jó és a fogyasztás is csökken természetesen! -
Speed®
titán
válasz
Hooper
üzenetére
A lapon frissíts BIOSt, ha 3207nél régebbi, más teendő nincs, RAM okés (1.5V).
A tuning szerencse kérdése, szélsőségeskedni ideálisabb a friss Z77, de P67el is lehet szép 24/7 értéken futtatni, jó procit kell kifogni.
Egyébként (2500K tulajként kérdezem), mi az, amihez a 2500K kevés és mit vársz a 3770Któl? Csak azért, mert 7850 mellé már a 2500K@4G is túlzás..komolyabb VGAt tervezel vagy melóra kéne komolyabb procierő és/vagy HT?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest