Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
fogirobi
üzenetére
Valóban nem kell hozzá nagy voodoo, de az alapok ismerete nélkül (leírtam mindent kb., amihez hozzá kell nyúlni, a konkrét értékeket neked kell kitesztelned, hisz nincs két egyforma proci) miként szeretnéd megoldani, ha már a BIOSban sem nézel át mindent, hogy rálelj az instrukciók alapján arra, amire kell

Ha csak feltolod a szorzókat és auton szétküldöd a procit, jó esetben csak throttlingolni, rossz esetben fagyni fog a vas (netán elfüstöl a VRM), mit lépsz
-
Starchm
őstag
válasz
fogirobi
üzenetére
(#31724)-ben ott vannak mit kell átállitani.
Alaplapod nevére és procira rákeresve youtube-n biztos találsz videót róla, h melyik settings hol van a biosban illetve a kézikönyvben is benne lehetnek.
Stabilitást meg linx/prime95-el próbáld első körben, linxben 4gb ramnál 10 kört lefut és jó akkor viheted szépen lefelé a fix/offset voltage-t aztán ha már kifagy/kék halált kapsz akkor előzőre visszarakod és mehet tovább az élet.
-
NSX82
csendes tag
válasz
fogirobi
üzenetére
Nekem ugyanebbe az alaplapban egy i7 2600k van és 4.4 Ghzen megy stabilan fagyásmentesen 2011 szeptembere óta
Az alaplap tuti, h képes rá amint látod. de a 3 gen i7esek melegedősebbek voltak azt hiszem a 2.generácionál mert már az intel elkezdett a hőátvezető pasztával babrálni a kupak alatt. a 2600k még hegesztve volt... nyugodtan feltolhatod a szorzót amúgy, tönkremenni nem fog, max nem lesz stabil. ami kiképzést az én cpum kapott már tőlem azok után azt se tudom elhinni h tönkre lehet tenni 
Azt tanácsolom, hogy az alap orajelhez ne nyulj, csak a turbot engedéylezd és ott add meg a 4.1et mind a 4 magra ha van valami extra kérdésed akkor megprobálok rá válaszolni, igaz nekem csak 2gen i7 van de belépek a bisoba és megnézem hogy mit hogy állitottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nezd meg hany fokig megy fel/stabil e?.