Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
A két mondatom nem zárta ki egymást, az hogy a fesz a mhz-el emelkedik, és az hogy az alaplap alapból sok feszt ad a procinak (ergo megy kevesebbel is).
Szóval nemértem min akadtál ki, értem én hogy te mit mondasz de nemsok értelme van annak hogy lefixálja a feszt utána meg emeli az órajelet. Sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb ha belövi előszor 4GHZ-re aztán szépen offset minuszolja ameddig stabil marad.
Így alapból a legjobb hőmérséklettel és legkevesebb fesszel fogja majd használni ahelyett hogy belőtte volna fixre, aminek konkréta semmi értelme nincsen. -
reset
senior tag
-
-
törölt tag
működött sőt utánna jöttek a pasztázási kísérletek aminek az eredménye lett a 612S-hűtőmhöz kapott érdekesen alacsony eredmények aminél az mx4 is csak picivel maradt alul 1-2 fokkal de alúlmaradt.
Nekem mint mondtam a pillanatragasztós mutatvány őlte meg a procit mert visszaragaztás után tőbbé be sem indult majd az újbóli levételnél derült ki miért is nem, szétmarta a nyákot a pillanatragasztóban lévő sav vagy nem tudom mi ami abban volt.
vakarhattam csinálhattam bármit alma,,, többé nem indult be.
pedig csak a sapka 4 sarkába raktam egy pici kis pöttyöt, de az is túl sok volt ezek szerint.
-
ST05
őstag
-
ST05
őstag
attol még hogy müködik nem azt jelenti feltétlen hogy vezethet.
tegyük fel vezet a kupak, amit ugye egy megintcsak fém leszoritoval rögzitesz, a hütök talpa többségében megint csak vezet, ebböl gondolom hogy nem vezethet, mert akkor ugymond tetötöl talpig minden összekötetésben van, ez azért szülhet némi ugymond érintésvédelmi problémát. valahol kell szigetelni a dolgokat, mert ugye nem használ mindenki spéci pasztát ami nem vezet. nyilván azokat is viccböl találták ki -
krx21
nagyúr
A cpu hűtőm elvileg krómozott vörösréz, tehát ott nem érintkezik közvetlen a rézzel...
A VGA-nál már réz a felület, de azt még nem vettem le...Feree13:
Egyetértek, én is szívesebben vennék, már egy sikeresen leszedettet, mint hogy megint nekem keljen kockáztatni, esetleg belevágok a nyákba... -
krx21
nagyúr
-
törölt tag
az a króm réteg is galvanizált mert alig polirozgattam az aljáról egy keveset és elő is tünt a réz belső.
amúgy a fekete szutyok lekapargatása is közelített rendesen a maghoz valamit, a kérdés az tehát a króm kiiktatása számíthat e valami + -t. pl. Élettartam növekedés etc.több oldalról is lehet a tuningot közelíteni, és ez is egy érdekes oldal, de senkinek sem javaslom, mert még bárki más esetleg el is akarja adni majd a 3570K-ját, addig engem nem zavar ha családban marad.... rézzé polírozott sapkával kívűl belül...
de még gondolkodom rajta.
-
törölt tag
szépnek szép, még belűlről is

kár ezt takargatni csak mi azaz a sok láma biztos lesarkazná minden másodikat kénytelenek eldugni azt a magot jó alaposan..

és még milyen okosak lettek volna ha nem krómozzák hanem pl ezüstel galvanizálják a kupakot ami még fel is javítaná a hőátadási képességeket és a galvánizálásról is tudjuk hogy csak pár mikron épp ezért aki arra gondol milyen drága az nagyon nagyot is téved.
amennyi ezüst kellene egy procihoz sztem az max 500 Ft kiadást jelenthetne...

-
S. Szabi
őstag
Nekem is a 4200-hoz kicsit 1,2 felett kér, pedig Costa Rica, ez van. Nekem 1,52 Volttal a 4800 se megy neki, csak kb. 4760 körül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg aki gyári hűtővel 4.5-re akarja húzni rögtön , annak is csak gratulálni tudnék...

Pedig a lapod is nagyon jó. Az enyém 4,3Ghz-t 1,064V-al visz.