Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrex6
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Árban sem látok sok eltérést...A 3570k az már ivy bridges igaz? Van lényeges különbség a sandy és az ivy között?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
valaki másnak nem stimmel, mondta a fórumon valaki és kénytelen volt betenni egy vga karit.
-
Toby888
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
eggyik ismerösömnek szaggat a jutub videoi, nekem van egy ösrégi laposom, és azon nem szaggat :S az isminek 2 magos amd van, az ösi laposba intel atom :S neki minden flash szarság frissítve, még a java is meg minden vacak, és akko is szaggat... lehet a 64 mögás kártya a bibi ?? o_O
-
Ice&Lime
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
lehet azért, mert neked i5 van és az i3 gyengébben viszi hd 4000-en a hd filmeket?
-
ST05
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Csak azért kérdeztem mert nekem is 1.24x V körül szaladgál. Igaz most Offset -0,015 és LLC Level 3-al. Próbáltad esetleg az LLC level-t egy szinttel lejebb állítani? Esetleg Level 2-re, csak mert hőfokilag még jobb lenne meg nem peak-elne(de szép szó
) túlságosan Ultra high LLC Level szinten. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ezek a hőfokok teljesen jók. Neked milyen beállítással megy 4.4GHz-en? Offset vagy fixfesz? LLC Level?
(#14098) players111: Na jó menj a ... tudod hova
Ez már nagyon szép eredmény, de az a 1.6xx vcore is nagyon szép. Gondolom waszer kúlingal jól le tudod hűteni. 
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Teljesen jó. Mondjuk nálam a prime az egy fél óra után kezd el igazán fűteni. Olyankor egy +10 fokkal is megdobja. Persze játékok alatt még úgy is jó.
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Annyira nem, de bosszantó...
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ez cumi...
-
krx21
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ezt mondom én is! Nekem sincs sajnos...
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
A rák se tudja hol van az a VTT...Nagyon trükkös az a bios
Asus még szokta úgy is nevezni, hogy "Internal Memory Controller Voltage"(IMC).....régebbi lapokon, de ilyesmit se látok... 
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Próbáld ki a " PCH voltage" beállítást, szerintem az a VTT
-
ffodi
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Csak néhány ASUS lap esetén van így, és ott így is van feltüntetve az UEFI-ben, hogy pl VCCIO/VCCSA. Nálad egyszerűen nem lehet állítani.
Ha tesztre mész csak, akkor adhatsz a RAM-oknak 1,6-1,65 V-ot nyugodtan. Más kérdés, hogyha a VTT miatt nem stabil, akkor nem tudsz mit tenni.
-
krx21
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na, ez az amit soha nem néztem meg... Jó tudni... És mi van akkor ha a ram feszültséget növeled? Mondjuk 1.65V-ra? Akkor is marad a VCCIO?
-
krx21
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hát igen... De mivel én már 1.5V-on használom a ramjaimat nem nagyon izgat...
De ha van valami új infód a témáról, szívesen veszem... -
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Most, hogy ilyen ellenséges vagy az asrock-al szemben, rájöttem, hogy nem veled beszéltem róla...

-
krx21
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nos, nálam sincs külön VTT (VCCIO) Asus Sabertooth Z77 lapban... De külföldi fórumon azt olvastam, hogy a VCCSA emelésével azonos arányban emeli a VCCIO-t is! Ki tudja... Valami monitorozó progival ki lehet tesztelni...
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ja bocs, most már figyelmesebben olvastam !! VTT-t keresed... De ha 1,5v-nál vagy, szerintem egy kicsit emelhetsz a modulok feszültségén...05-1v között még nem hinném, hogy degradálódik...
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha mem feszt akarod emelni ott van a DRAM Voltage...az nem jó ? Ezen a videón 2.58-nál.
-
ffodi
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na igen, a VCCIO-nak kéne a fesz. Esetleg nézd meg, hátha az AI Suite-ban lehet állítani. Ha nem, akkor szerintem bukó a dolog.
-
ffodi
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
A többi feszültség beállításánál kell lennie. Ha nincs, akkor a te lapodnál ezt nem lehet állítani. Mostanában ez a módi, hogy a relatív olcsó de korrekt lapoknál 1-2 fontos beállítási lehetőséget egyszerűen kihagynak (nagy valószínűséggel direkt).
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Miért pont 1.6-ig csökkentettél? Csak találomra, vagy teszteltél?
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hmm, érdekes találmány ez a program.

-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mi mindent?
-
bandika0626
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szia. Nekem ilyen van.
Ahogy Asbee kolléga írta nekem se remekel pedig costás. Linx meg P95 4.2GHZ-n simán lemennek 1.17V-tal de mindennapi használathoz pl: F1 2012 meg videókonvertáláshoz kell neki az 1.19V.Ha videót csinálok (95% cpu használat) akkor olyan 65-70 fokra megy fel a TX3-mal igaz csak 1500 forog a venti de ez jó hőmérséklet szerintem.Ha az F1 2012 nyomatom ott 50 fok körül van 50% kihasználtság mellett.
A 4.5-hez már 1.344V kér hogy stabilan menjenek a mindennapi alkalmazások és itt azért már fűt is meg a fogyasztás is alaposan megnő. Ezért használom 4.2-ön mert itt a legjobb a teljesítmény/fogyasztás mutató ennek a procinak. Nyílván akinek 4.5-et 1-1.1V viszi az még jobb de ez ilyen példány.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ultra high -oksa eddig is azon volt csak kíváncsi voltam.
A kérdés egyébként arra vonatkozott hogy stabilabb e ha az alaplap 8 és a 4 pines csatlakozóit is használom egyszerre (bar a tápon 2x8 pines van szóval csak átalakítóval menne)
-
monosz
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Most pakoltam össze kettő 3770K-s cumót,és mind a két proci 32-vel kezdődött. Ez biz Costarica volt.
Valszeg,a két első szám jelöli a gyártás helyét. -
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
NE, bandika0626-nak ilyen van ha jól tudom és neki sem remekel, nálam 1,344 4,5Ghz-et teljesített, egyet még neten találtam az is ~1,35V 4,5Ghz.
-
Hoorus
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nekem 4,6-on megy a 3770K és linx alatt 85-88 fok körül van.. Szerintem ez még vállalható kategória. De azért a kisördög ott van bennem, hogy simán vinné az 5 GHz-et is, csak ugye így már ott alapból megfejeli a 100 fokot is, mert ott már megkéri az 1,3 V-ot..
-
Toby888
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
neked van igazad !
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én az enyémet nem találom, bár valami normális keresési megoldást sem találtam, csak a végignyálazós módszert.

3221B991
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Annyit tudok róla, hogy Malay L221B054 .

(#13624) csucsbicep: Köszi!
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Basszus tényleg

-
JoolsNOS
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
És nagyobb feszen? Mintha biosban azt írta volna, hogy könnyebben megszaladhat a hőmérséklet. Ha jól értelmeztem.
(#13558) reset: elképzelhetőnek tűnik a 75 fok így ránézésre. (ha átmászok asztali géphez megnézem)

-
JoolsNOS
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hát 0.004v ingadozás belefér. És akkor mi a hátulütője ha pl így használom?
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Akkor cserélhetünk xD
-
Raidon
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Vajon azonos Batch szamnal is lehet kulombseg?
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nálam sajnos FSX miatt kell a minél magasabb órajel.
-
szeva000
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Igen valószínű,nekem is 4300-on még nem volt gond linx alatt sem,fölötte kezdődtek a hőfok problémák.
-
szeva000
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
1,3V fölött is még bőven elmennek 24/7-ben....A melegedés hamarabb tönkrevágja,a félvezetőket a rossz hőátadás miatt.Nálam a kupak levétele óta fura módon 25fok javulás lett 1,3V fölött is 75fokon megy linx alatt 4600-on.
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem hinném, hogy bármi baja lesz.
-
Asbee
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nálam 1,344V 4,5Ghz. Így LinX 90-93 fok, játékok alatt max 75. Játékok alatt rendben van. Én nem fogom kupakot lekapni, nem éri meg ennél a példánynál.
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Akkor menj csak a másik irányba LLC-vel szvsz.

-
peu407
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
3220C338, ilyet keress.
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Csak számok alapján, vagy tesztelni is tudod? Itt az a legenda járja, hogy a 32-vel kezdődőek a jobban CR-sak közül, sztem kérd el az itt felbukkant 3 legjobb számát és ha szerencséd van, akkor találsz olyat.

Az LLC-vel még játssz el sztem picit, lehet kevesebbel is be fogja érni hozzá.

-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hőmérsékletekben azért lehet, mert ez a gyári paszta, ami a kupak alatt van, az már gyk össze van száradva és nem minden darab egyezik meg, de feszben túl sok nem lesz szvsz.
A tiéd mennyire lett jó?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Most egy kicsit összezavarodtam. A CPU-z mutatja azt, amit ráadok, a VID érték meg ami esik a CPU-n?
-
Raidon
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Akkor vehetem ugy hogy azert nem egy gyenge procink van?

Alig varom hogy meglegyen az uj hutom xD Nyarra tervezem ugyis

Aztan majd privibe johetnek a beallitasok azt majd nyaron letesztelem

-
WaterWawe
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Azt jelenti hogy 1.215V az alapfesze. 4.4GHz : 1.280V 4.5GHz: 1.335V 4.6GHz 1.375V
-
törölt tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Azt akarta írni majdnem ugy megy mint az enyém.

-
Raidon
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Arra varok hogy kiteszteld mert nekem egyelore most gyari huto van rajt szal kivancsi vagyok

-
Raidon
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ugyanez a Batch szamom

Procitesok vagyunk

-
Hoorus
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Várjuk!

-
kovsol
titán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az enyémnek a batch száma: L227B621
ha esetleg a tiéd is ez akkor lehet már sejteni, hogy jól hasít
Remélem jól fog menni a tied is azért és nem erősíti tovább azt a hiedelmet, hogy a CR procikat érdemes venni. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Malay lett, de teszt csak este lesz.
-
slayer006
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
-
peu407
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mert azok a jó CostaRica-s procik.
-
peu407
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
3-assal kezdődjön a Batch szám,erre figyelj!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
És akkor ez gondolom a procira van ráírva hogy honnan való ugye?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
mi a különbség a Costa Ricai és a Malay között?
-
Repsol600
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nálam 50-55 fok most kb 4,5Ghz-n játékok alatt.
De ez nagyon függ a kifogott példánytól is. -
*Tata*
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Sajnos eléggé változóak a hőfokok, attól is függ mennyire húzhatót fogsz ki

-
Colos1
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem lőtte ki

-
Vistaboy
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Forrónak éppen nem mondanám, de elég meleg. Ha ráteszem az ujjam, pár másodperc után érzem, hogy fűt rendesen.
-
kugli81
aktív tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
? Nem értem
Akkor nyerek a 965ee ről erre váltásnál vagy nem játékokban picit? Azaz számit az igp vagy nem ? -
04ahgy
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az "AS" most AsRock vagy ASUS rövidítésként értelmezendő?

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én csak annyit írtam, direkt, hogy szabvány ATX távolságokban, a lap méretére ez nem vonatkozik. A távolságok meg rendben vannak.
HGyu
-
Pubszon
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ezzel beszereléskor szembesültem, mondjuk nem rossz dolog ez.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi a választ! Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy 3770 non-K verziót tudom-e BCLK emeléssel mind a 4 magot 4Ghz-en futtatni?
-
keIdor
titán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mondjuk én nem tuningoltam, de nálam 1,5V ram-nál a VCSSA 0,92V, akkor ezt most növeljem 1V-ra? Mert VTT-t nem találtam, de akkor ez a VCSSA lesz gondolom. Érdekes, hogy 1V-nál átvált már sárgára...
Minek ez az XMP is, ha szarul van belőve az egész.
-
slayer007
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
jaja, minden lapnál más a voltage leak, így jobb lenne a cpu-z...

az ár miatt én mondjuk tuti az asrocknál maradnék, mivel a gigat nem szeretem
-
törölt tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
És milyen hűtést lég,víz? Esetleg kártyát tudnátok ajánlani?
-
s.s.j.goku
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az ár elfogadható, a "K" tipus ugye szorzózár mentes,ha jol tudom.
Gondolom a mostani Quad 6600 3.0 -et nem lehet egy lapon emlegetni ezekkel a procikkal.
Sebességben kb. mennyivel leszek gyorsabb? -
Erdei88
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Így van, hányszor ment a vita a 2.0 8X elég-e SB-nél is?!
fatallerror az AMD-sek viszont ki vannak tiltva

-
Zoty@80
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Uhh...akkor ez egy roppant okos kérdés volt tőlem...

-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Időközben az ASROCK Fatal1ty Z77 Professional-M lapban megtaláltam a lehetőséget dual x8 sebességre.
- 2 x PCI Express 3.0 x16 slots (PCIE1/PCIE3: single at x16 (PCIE1) / x8 (PCIE3) or dual at x8/x8 mode)
-
huby80
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
hát msi afterburner monitorozás! Van ,hogy ugy leesik az fps 40 re ,hogy a videokártyáknak 60% a kihasználtsága! Ebböl arra következtetek nem birja a 860-as még 4000MHz sem!
-
huby80
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
7850 cf mellé azért jobb lenne egy 3570 k mint egy i5 nem?
-
p87
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Megnéztem, igen, külön külön lehet szabályozni a ventiket, mindegyik csatlakozónak van egy állítható grafikonja.
(#1249) Keldor papa: 148k volt tisztán, de utazási költség miatt ~160k. De így is megérte mert ahogy látom most jól elszálltak az ivy proci árak.
-
p87
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi!
Megnézem majd.(#1244) BullZeye : Végigpróbáltam én az összeset, de nem működik.

-
N_A_S
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Erre még egy 10 fokot rá fog verni az AVX, meg oda már lehet hogy kevés lesz a fesz is
-
tomic
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nézd meg a lap oldalat. toyone-val is beszeltem ezzel kapcsolatban.
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Végignyálaztam, ez az egy rész nem tetszett annyira:
"Amennyiben nem csak a mi példányunk makacsolta meg magát, akkor talán leginkább a tuningot előnyben részesítők aggódhatnak, ugyanis egyelőre úgy fest, hogy az Ivy Bridge ezen a területen nem hozott akkora ugrást, mint amekkorát a Nehalem és Sandy Bridge esetében láthattunk. "
Ha nem sanyargatna az idő, akkor simán kivárnék, de 1 max 2 héten belül lehet, hogy el tudom adni a 2500k-mat 50 pénzért és akkor nem kellene sokat rádobnom, ha nagyobbra váltanék.

-
g@bo
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nem tuningolok.
-
BullZeye
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ahogy olvasgattam, és ahogy leszűrtem, hiába csak 5-10%ot dob Sandy-re, kevesebbet fogyaszt, ami hosszú távon pár ezrest megspórol fogyasztáson. Főleg ha ki is használja a gépét, és nem csak porfogónak veszi.
És akkor még jön a jobb IGP, ami játékokban azért Ha csak egy keveset is, de rásegítenek. Összességében talán megéri a felárat.
Vár 2 hetet, és Ivy ára is beáll szépen, remélhetőleg FT is kedvezően emelkedik. Btw 60kért is van, miért veszed 65ért? O.o
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Procit tényleg fölösnek tűnik, csak mutyizok most egy kis pénzt, ami nem várt bevétel, azért nézegetem az eredményeket.
VGA a multi FPS miatt van porondon, ott meg sosem elég az fps.
Most éppen BF3 megy. -
fatallerror
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
mindent burkoltan közül, trükkös a gyerek : D biztos marketinges
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
N_A_S
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
BIOS-t kellett frissíteni.
Nem azért mondom de a 2700K-m is egy kazán, de ez még azt is veri

-
subaruwrc
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
majd a halálozási ráta eldönti
1.25-1.3v körül még biztonságos lehetúj fajta tranzisztorokkal és 22nm-rel kell számolni.
-
fatallerror
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nem az a lényeg, arra akartam rámutatni h mellényúlni nem lehet az ivy bridge-el sem, nyah
de mire én veszek vmit csak nem lesz, meg lesz addigra új bulldozer is, hátha jó lesz :]oliverda kiszerkesztette a jó kis poénom a másik topikban

#898) ceaser: fúj biztos vmi undi szóval tényleg ne írd : D
-
HaZsolt
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Helyes. Várom már a normális oldalak tesztjét.
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hetkoznapi hasznalatra minek nekem 4.5G? Eeg lesz nekem a 4 ghz

Nem a HT miatt veszem meg hanem az ara miatt: aproban 43-47 kozott vannak 2500k-k en pedig ezt a 2600-at 48ert megkapom egy kedves PH kollegatol
ennyiert boven jo...Kiprobalom milyen ez mar biztos
emlekszel Lynnfield topikban is mennyire sirtam hogy milyen jo lenne egy HTs proci folyamatosan nezegettem a i7 8xx-as procikat. Na most ez a ferde vagyam teljesul evvel az upgrade-del 
Na es azt is nezzuk honnan jovok: i5 760 4G utan a 2600 4G szeintem kicsit alazni fog... Mondjuk ezt sem netezed kozben fogom eszrevenni hanem majd jatekokban (talan).
DE ha nem jon be, megy vissza aprora es jon egy nonHT vadallat. Nem lesz itt bukta...
-
HSM
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Jogos az észrevétel, itt nem ingyen van. Az ingyenesség onnan maradt meg bennem, hogy a 1366-os foglalatos I7-eknél, ami nekem is van, csak HT-s procik voltak, tehát mindenkinek volt HT-ja, ment is a vita egy időben, hogy a jobb, on vagy off.... De mint írtam, nálam sokkal jobban bevált OFF-on, bár azért jó volt, hogy mikor kellett, azért be tudtam kapcsolni egyszer-kétszer...

A vicces, sok játékban kifejezetten lassít, amit úgy kell érteni, hogy olyan mikroakadásos tud lenni tőle a játék, ami nem éppen jó pont.Ezt a minden szituációban hűvösebbet hogy kell érteni? Ha valamilyen stabilitástesztet futtatsz, persze, hogy melegebb lesz, mert több munkát tud elvégezni a proci. De mondjuk netezés, filmezés közben, amikor adott idő alatt adott munkavégzés van, nem 100%-on, akkor kizárt, hogy melegebb legyen HT-val.
Nekem se melegebb olyankor. -
HSM
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha nem használódik ki, nem fűt.
Ha ki tud használódni, akkor fűt, logikus, hiszen ha több az elvégzett munka adott idő alatt, nő a hőtermelés.
Ha olyanokat csinálsz, amiben segít, akkor nagyon hasznos, akár +30-40% sebesség tök ingyen, amit OC-val is nehezen hoz be egy 2500k, mondjuk egy 4Ghz-es 2600 beszorzod 1,4-el, az már 5,6Ghz, ahhoz elég világrekorder 2500 kéne... Ellenben bizonyos szituációkban kifejezetten hátrányos, pl. nem megfelelően optimalizált játékokban, amikből manapság is akad szép számmal, és priorizálni se lehet normálsan HT-val.
Én is ezek miatt inkább egy 3570K-ra gyúrok...
-
fatallerror
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
ha rajtam múlna zárolva is lenne a topik addig : D
-
fatallerror
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nagy a sunnyogás, gyanús ez nekem... úgy csinálják most mint az nv a gtx 680al, semmi info erre megjelenik és üt, most nyilván ez nem fog ütni mert itt tényleg tudjuk h semmi extra nem lesz elvégre ez még nem új proci majd a haswell lesz de akkor sem értem mi ez a titkolózás, na mind1 majd hétfőn
-
fatallerror
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
azt olvastam h 1 normális testre, lol lehet kanos vagyok : D
remélem úgy lesz mint szokott tehát h hétfő reggel felkelek és tesztáradat, ráadásul lesz egyidőben a külföldiekkel ph-s teszt is, jó lesz

-
Jack@l
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Már csak ötöt kell aludni

-
tomic
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
De ha jobban bele gondolunk. Nem hiszem ,hogy INTEL bácsi egy áron adna a 2500K-val.
Nem szokása új termeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) túlságosan Ultra high LLC Level szinten.
Ez már nagyon szép eredmény, de az a 1.6xx vcore is nagyon szép. Gondolom waszer kúlingal jól le tudod hűteni.
Asus még szokta úgy is nevezni, hogy "Internal Memory Controller Voltage"(IMC).....régebbi lapokon, de ilyesmit se látok... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem se melegebb olyankor.
Ha ki tud használódni, akkor fűt, logikus, hiszen ha több az elvégzett munka adott idő alatt, nő a hőtermelés.