Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
[link]
Az elsö 33 hsz. Ilyet vagy hasonlót se találsz Giga topicban, még egy elégedetlen user sincs.
A másik meg a p67 lapjukon az IB Bios... Kiadják használhatatlanul bugosan, de visszafrissíthetelen a régi. Ez nonszensz, minimum. Aki jobban ért az informatikához, tudja, hogy ilyesmi nem fordulhatna elö egy gondos, alapos brigádtól származó laptól.
Nekem ez éppen elég, hogy tartózkodjak a lapjaiktól. Asus-t is azért nem szeretek ajánlani, mert ök is szeretnek bugos bios-t kiadni, de visszafrissíteni ök se hagyják. Ezzel pedig nagyon rá lehet fázni, ha használni is szeretnéd a gépet, nemcsak nézni.Ezenkívül problémám vele, hogy a létezö legolcsóbb cuccokból van összerakva, ehhez képest nem olcsóbb a minöségibb alkatrészekböl felépített konkurenciánál.
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
Nekem reálisnak tűnik. Az IB a kedvező fogyasztásához képest nagyon meleg, közben meg jégcsap nő a hűtőmön....

De véleményem szerint ez tök szándékos az Inteltől, nem akartak sok tuningtól kifeküdt procit, ezért így mesterségesen picivel az SB alá butították a cuccot, esetleg a s2011-et akarták megóvni az IB-ktől. Ha nem szándékos lett volna, akkor ugyanennyiért tehettek volna rá normális pasztát is.
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
Csak ott a marhanagy bibi ezzel a teszttel, hogy marhasok memóriájú, egyedülálló kártyákkal teszteltek és csomó régebbi, nyilván 2.0-s PCIE-hez optimalizált játékkal. A PCI-E sebességének ott van jelentősége, amikor gyakran kell cserélgetni a videómemória tartalmát különböző okokból. Tehát mondjuk egy négymonitoros Eyefinity-vel, brutál felbontásban, sokszoros szűréssel egy videómemória-igényes játékkal sli GTX680-al lett volna érdemes tesztelni. Ezenfelül érdekes lett volna ránézni az X79 platform viszonyulására, ugyanis IB-nél a dual-channel memória is szűk keresztmetszet lehet, ugyanis a 16-os PCIE3.0 maximális sebességű etetése önmagában megeszi a proci 1600-as memóriákkal elérhető memória sávszélességének nagy részét, 16GB/sec-et.
Arról nem is beszélve, hogy ezek az eredmények, ahol átlagsebesség van feltüntetve, nem tükröznek hű képet. Arra gondolok, hogyha kifogy a vram, és nem tudja a rendszer elég gyorsan etetni, akkor először mikroakadásos lesz a játék, és csak súlyosabb esetben okoz ez szignifikáns különbséget az FPS-ekben, lényegesen később, mint ami már zavaró.
Összefoglalva, annyit akartam mondani, hogy nem sokkal lettünk okosabbak, mennyi is a jelentősége pontosan a 3.0-s PCIE-nek.
(#1681) Pubszon: Én is így voltam vele. Nem akarok tuningolni, de mégis olyan frusztráló érzés lett volna K-nélküli procinál, hogy ha akarnék se tudnék. Aztán végül is szerencsére a K-s mellett döntöttem, úgyhogy nincs frusztráció.

-
fatallerror
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
miért kéne panaszkodni? jó ez a proci
felfújták ezt a dolgot mint az iPhone 4 antennáját anno.... ha lesz meló ill pénz én nyugodtan megveszem az fix :] főleg mert én nem tuningolok mert minek...játszom amikor éppen van mivel meg 1-2 alapdolog de semmi olyan amiért érdemes lenne tuningolni és ha 70-75 között marad a 3770 akkor lehet h arra gyúrok majd -
ProciVettel
tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Köszi
Annak idején amikor megjelent emlékszem volt sttuter rendesen. Azt hittük 100%ba vga driver.. aztán megfejtettem én is nagy nehezen, hogy a HT. Na utoljára akkor volt kikapcsolva. Viszont sokszor nem érzem 100% simának a gémet. i7 2600+GTX 480, 8GB RAMÚgyhogy ma mindenképpen HT off játszom sőt gondolom mindig mert igen meg győzően írtad.

Csak az aida64 meg a tesztek bűvöletében azt hittem egyértelműen jobb, de játékot nem vettem figyelembe pedig itt fordítva van ahogy nézem.
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
Nem tudom, de a tuning gari se szétvágási gari.
A höfokra meg mindenki figyel, így nem lesz annyi proci halálba feszelve.... 
Én is jobban örültem volna a régi megoldásnak, de megértem, miért hanyagolták itt. Én pl. ezért nem is gondolkozom használt SB vásárlásán, amilyen feszek elfogadottak voltak ott a topicban 24/7-re, sokszor csak pislogtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Alienware 17r4 olvass
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Most már nekem is van kép a tv-n viszont én az egészet másolni akarom, mert így csak kiterjesztette 
Jelenleg egy GD65, és egy Évike van...

1,3-on is csak nagyon kevesen