Hirdetés

2023. november 29., szerda

Gyorskeresés

(#1) Luck Dragon

Kifejezetten tetszene , ha tényleg így nézne ki.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#2) Polarstar

Polarstar
nagyúr

Icipicit merészebb színek is jól jönnének....
Nokia 1020 sárga vagy BB8230 padlizsán lila.
Ugye megvan a kék-arany és hó-arany olimpiai kiadás?

[ Szerkesztve ]

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#3) thomas92

thomas92
aktív tag

A cikkből nem derül ki egyértelműen, de gondolom a 4700-as akku és 45W-os töltés a Plus modell specifikációja.

Azt a fényes keretet is elhagyhatnák már, sokkal jobb lenne matt felülettel.

(#4) LosBlancosRM

LosBlancosRM
senior tag

De jó, hogy átveszik a kényelmetlen fogást az iPhonetól. :C

Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9

(#5) sohajda90

sohajda90
tag

Utálok én lenni, aki elkezdi a trollkodást, de sajnos sosem volt erősségem a "take the high road"...

Hol vannak most azok akik telesírták az iPhone 15 announcement topic-ot, hogy semmi változás, "negatív innováció"? Na ha itt lecserélik a Sanpdragon 8 Gen 2 for Galaxyt egy új Exynos inkarnációra, akkor itt konkrétan be fog állni a negatív innováció és ha a Forint is ilyen ütemben romlik, akkor az S23 szériánál magasabb nyitóár is garantálható...

[ Szerkesztve ]

(#6) Zsolt,72 válasza LosBlancosRM (#4) üzenetére

…vagy a Meizu-tól. 🙂 Kinek mi, egyéni preferencia dolga, nekem például ránézni is jobb a szögletes formára és kézben tartani is jobb az ilyen kivitelű telefont.

 Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)

(#7) K0vasz

K0vasz
aktív tag

az a jó abban, hogy most már nemcsak szoftver, de külső terén sincs gyk. semmi változás évek óta, hogy így nem érzem a késztetést, hogy le kell cserélnem a telefonom

(#8) sfefe

sfefe
őstag

Hát igen a keret lehetne matt....

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#9) Janez0085 válasza sohajda90 (#5) üzenetére

Janez0085
tag

Attól függetlenül, hogy mennyire nem szimpatikus az Apple és azt is félretéve, hogy az iPhone 6 Plus óta az egyetlen eszköz az S23 Ultra volt amire azt mondtam , hogy na ez az b***meg , sajnos igazad van . Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked . Az Exynos létezése az olyan kb mint anno a Juventusban Jonathan Zebina kezdőben szerepeltetése,senki sem értette.

(#10) autotaxmo

autotaxmo
senior tag

Ez egyenlore igy nulla innovacio lenne megint, max megint lathatatlan kulonbsegu kameras fejlesztest kapna amit egy atlag user pont leszarna. Az hogy enxyos procira visszaterne a samu Europaban az oriasi bizalmatlansagot szulne megint es nagyon kevesen mernenek valtani az S23-rol

Ha erdekel Galaxy S22 Magsafe tok, irj privatban.

(#11) LosBlancosRM válasza Zsolt,72 (#6) üzenetére

LosBlancosRM
senior tag

Szögletes formát én is jobban szeretem. Mint pl a Note vonal, vagy az ultra. Viszont a kijelző szélénél és a hátlap szélénél lehetne lekerekítés. Iphonenál is pont a rossz helyeken szögletes. Tok javítja a helyzetet, de a Note7-esemet sokkal jobb kézbe venni.

[ Szerkesztve ]

(#12) roli543 válasza sohajda90 (#5) üzenetére

roli543
őstag

Pontosan ezt akartam írni! Az Apple cikkek alatt mindig megy a hiszti a formavilág miatt, bezzeg a Samsung…. Hát ugye. Attól még ez egy jó telefon lesz, de megint “nulla” újítás

Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro

(#13) paatrick válasza sohajda90 (#5) üzenetére

paatrick
senior tag

Jelen, én vinnyogtam az iphonera is, vinnyogok erre is :D

Úgy látszik most már tényleg elértünk oda hogy semmi újdonságot nem lehet csinálni. Mondjuk nekem ez a krómos keret mindig a halálom, ki a franc választja ezt egy matt helyett???
Azért színekkel lehetne még egy nagyot ütni, de ezek a nagy cégek olyan beszariak hogy 1db színt is félnek bevállalni évente nemhogy többet. Pedig az iphone red ki van állítva az euronicsba és mindig mikor látom elkap a must have érzés. De iphone 15-re már ezt is kiirtották, vagy csak később szokták kihozni?
Amúgy megnéztem az iphone titánt is, élőben nem egy nagy eresztés a szín :U

Szóval a design fődíjat a Sony Xperia 1 V jó ideig fogja őrizni ha így haladunk. Ott mertek hozzányúlni az oldalához és a hátlaphoz is. Csakhát ott is fekete, fehér, meg valami militaryzöld szín ami már képen is borzalmas. :U

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#14) Juhaszatti válasza sohajda90 (#5) üzenetére

Juhaszatti
addikt

Amikor meg komolyabban hozzányúltak a designhoz, mint az S21 "oldalra folyó" kameraszigete, akkor azért ment a hurrogás.

(#15) Lami66

Lami66
őstag

Jól tették, hogy agyonverték a Huaweit. A maradék két dobogós leült mint az iszap. Nem szorongatja őket senki, minek igyekezni.

(#16) thboxx válasza LosBlancosRM (#4) üzenetére

thboxx
aktív tag

Én anno a Redmi Note 2-mre vettem ilyen hátlapot és szerettem. Nem vagyunk egyformák.

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#17) Zsolt,72 válasza paatrick (#13) üzenetére

„színekkel lehetne még egy nagyot ütni, de ezek a nagy cégek olyan beszariak hogy 1db színt is félnek bevállalni évente nemhogy többet”

Erre ne vegyél mérget. :N

A közelmúltban kínált színek (Apple):[link] és [link] .

Samsung: [link] , Xiaomi: [link] . Ez csak egy gyors keresés eredménye, ha valóban érdekel a téma, bőven találsz információkat a különböző gyártók választékára.

(#18) bear_

bear_
aktív tag

Dejó, még egy derékszügű élekkel megnyomorított és elcseszett ergonómiájú izé, hogy még véletlenül se lehessen kényelmesen egy kézben tartani azt a szerencsétlen telefont, mert ugye az applet feltétlenül muszáj majmolni.

(#19) badacsony válasza thomas92 (#3) üzenetére

badacsony
őstag

"...gondolom a 4700-as akku és 45W-os töltés a Plus modell specifikációja."

Legfrissebb info alapján 4900-ast kap: [link].

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#20) helixP válasza roli543 (#12) üzenetére

helixP
nagyúr

Jajj szegény kicsi iPhone :( ;]
Itt sincs innováció, de lassan az egész telefóniában igaz lesz ez. Egy középkategóriás hardver már kiszolgál egy (nemisolyan) átlag usert 3-4 évig. Nagy innovációnak hardver fronton a foldable-ket leszámítva kevés tere van van, amíg nincs nagy áttörés az akkumulátorokat érintő területen.

(#21) paatrick válasza Zsolt,72 (#17) üzenetére

paatrick
senior tag

Ezek közül max a sárga iphone volt tényleg bevállalós. Ez a halványzöld, halványlila már évek óta fut, szinte ugyanazzal az árnyalattal mindenhol. De ott az a szürkezöld is ami megint tök ugyanolyan a Xiaominál meg a Samsungnál a linkjeiden :DDD

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#22) Aryon87 válasza Lami66 (#15) üzenetére

Aryon87
félisten

+1 :K

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#23) janeszgol

janeszgol
félisten

Sárga iPhone nagyon jó, pláne abban a mattban, mint amit a 15-ös széria képvisel.

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#24) kengyel

kengyel
nagyúr

Nekem, nagyon tetszik ez a formaterv.

kengyel

(#25) thboxx válasza helixP (#20) üzenetére

thboxx
aktív tag

Ja... csak kellene a piacra az a középkategóriás hardver is hozzá. Valahogy egyik gyártó sem erőlteti a Snapdragon 7 szériát... :U

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#26) 7Heads Drago válasza Janez0085 (#9) üzenetére

7Heads Drago
veterán

Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked .
Nem-eeee? Most amikor trohtlingol az új iPhone? Meg problémák vannak a SAR értékekkel és a drágább modellek törékenyek lettek.... Én ezt nem hívnám előre lépésnek.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#27) 7Heads Drago

7Heads Drago
veterán

Ha eszük lenne egyik évben tolnák a szögletes formát a másikban a lekerekítettet. És mindenkinek lenne náluk mobilja. Kevesen cserélnek hamarabb mobilt.
A végső formáját a mobilnak meg amúgyis a tok adja meg.

(#28) kakuk.tamas válasza 7Heads Drago (#26) üzenetére

kakuk.tamas
addikt

A th ellennére az új bionic erősebb, mint a tavalyi.
Az aktuális exy meg mindig gyengébb, mint az egyel korábbi qualcomm. Arra próbált célozni, hogy hardveresen valószínűleg gyengébb lesz a telefon, mint az s23.

A SAR érték valószínűleg egy frissítés miatt szállt el, egyébként már rég kiderült volna a dolog.

A törékenység meg... Ha télen egy se fog eltörni a hőingadozás miatt, nem annyira para. Nem kell ráülni a telefonra.

Tökre jó lenne ez az S24, ha megkapná itt is a snapit. Elgondolkodnék akkor egyen. Így lehet egy S23 lesz majd a végén. (Többi droidos gyártó szóba se jöhet.)

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#29) troviko

troviko
senior tag

Hát ez "király", az egyedi és gyönyörű dizájntól, évek megfeszített munkájával eljutottak oda, hogy kiadtak egy iPhone-t.
:( :W

https://www.oldtech.hu/

(#30) Polarstar válasza troviko (#29) üzenetére

Polarstar
nagyúr

:DDD :DDD :DDD
Ezt még nem hallottam, de igencsak találó! :DDD

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#31) Aryon87 válasza troviko (#29) üzenetére

Aryon87
félisten

Inkább egy iSamPhone-t :D

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#32) bigrock

bigrock
addikt

Nekem tetszik. iOS-sal is lehet kérni? ;]

(#33) Lami66 válasza bigrock (#32) üzenetére

Lami66
őstag

Nem lehet ios-al kérni, de telepíthetsz rá ios témájú launchert. Azt nem kezdem el magyarázni, hogy mi az a launcher, mert ios userek számára az egy értelmezhetetlen fogalom ;]

(#34) Zsolt,72 válasza Lami66 (#33) üzenetére

Vagyunk jelen olyan iOS-felhasználók is, akik értelmezni tudjuk a launcher fogalmát és elmagyarázni sem szükséges, mert azt korábban már használtuk (mögöttem pl bő 8 év Androidos múlt van és jó emlékekkel váltunk el egymástól), mi több: akad köztünk olyan is, aki párhuzamosan alkalmazza a mindennapok során e két nagy operációs rendszert. :)

(#35) Ricardo válasza sohajda90 (#5) üzenetére

Ricardo
félisten

Hogy ne közvetlen egymás utáni széria legyen.

i13 Pro vs i15 Pro
S21U vs S23U

Hol látsz több eltérést?

[ Szerkesztve ]

(#36) sfefe válasza Lami66 (#15) üzenetére

sfefe
őstag

Hát pont nem....

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#37) LosBlancosRM válasza bigrock (#32) üzenetére

LosBlancosRM
senior tag

Iphone leggyengébb pontja kéne? :Y

(#38) kakuk.tamas válasza Ricardo (#35) üzenetére

kakuk.tamas
addikt

Az i13Pro és 15 Pro között több az eltérés.

Apple: notch, kamerasziget, csatlakozó, a némító kapcsoló, káva

Samsung: forma, kamerasziget, s pen helye.

Lehet valamit kihagytam...

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#39) Ricardo válasza kakuk.tamas (#38) üzenetére

Ricardo
félisten

Ahogy említetted a forma. Ez a listában ugyan egy tétel, de nagy változás. Az S23 jelentősen szögletesebb. teljesen más karaktert kapott a megjelenése.

[ Szerkesztve ]

(#40) kakuk.tamas válasza Ricardo (#39) üzenetére

kakuk.tamas
addikt

Igen, szerintem ezerszer csúnyábban néz ki az S23U mint az S21U. De ez szubjektív ugyebár.

(#41) Aryon87 válasza kakuk.tamas (#40) üzenetére

Aryon87
félisten

Én fordítva mondanám. Szebb a formaterve, mint az S21U-nak. Annak a kameraszigete valami borzalom.

(#42) kakuk.tamas válasza Aryon87 (#41) üzenetére

kakuk.tamas
addikt

Valaki szereti a szögletességet, valaki rühelli. Talán többen vannak az utóbbi csoportba.

(Egyszer olvastam erről egy angol cikket, van szakmegnevezése is a dolognak, de meg nem mondom mi)

(#43) Juhaszatti válasza kakuk.tamas (#42) üzenetére

Juhaszatti
addikt

Szerintem nagyon kevesen vannak akik rühellik. Vannak akik szeretik, vannak akiknek semleges a dolog és nem egy fontos szempont, és vannak akik rühellik. Szerintem ezek közül a második messze a legnépesebb csoport.

(#44) janeszgol válasza Aryon87 (#41) üzenetére

janeszgol
félisten

+1

A kamerasziget sosem volt szep. Ez a sziget nelkuliseg tetszik nekem. Plusz nalam a szogletesseg mindig nyero volt.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#45) klaya86 válasza kakuk.tamas (#40) üzenetére

klaya86
senior tag

Nekem pont azért jön be, mert szögletes. Férfias, egyedi ,a kevésbé ívelt a kijelző szintén jobban tetszik. Nem a szappantartó lekerekített tucat forma. De valóban igaz, hogy ez egyéni ízlés kérdése.

(#46) Ricardo

Ricardo
félisten

Nekem is jobban bejön a szögldtesebb vonalvezetés.

(#47) helixP válasza Ricardo (#46) üzenetére

helixP
nagyúr

Nekem az tetszik, hogy lehet rá tenni tokot és tökmindegy , hogy milyen a telefon színe vagy a formája :D

[ Szerkesztve ]

(#48) autotaxmo

autotaxmo
senior tag

Ez a szogletesebb Iphone design nem olyan rossz, nekem tetszik, de konyorgom el ne kezdjék masolni az Iphone Pro-k giga meretu, kidudorodott kameraszigetet is mert az evrol evre ugy nez ki mint egy koros daganat elvaltozasa

Ha erdekel Galaxy S22 Magsafe tok, irj privatban.

(#49) 7Heads Drago válasza kakuk.tamas (#28) üzenetére

7Heads Drago
veterán

Szóval ezek igazából nem is hibák csak szeplők.... :C :C :C
Egy 500-800k-s telotól nekem ez sok. Te meg veregesd csak a gyártó vállát tovább. Nálam leszerepelt az Apple.

[ Szerkesztve ]

(#50) DS39 válasza Janez0085 (#9) üzenetére

DS39
nagyúr

"Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked."

ezt a procira értetted gondolom amivel egyet is értek, ők mindig fejlesztik a saját SoC-jukat. a Samsung is az Exynost, csak az nem hozza a várt eredményt.

nekem amúgy "visszafejlődés" a dinamikus sziget, mert bár a szoftveres része tök jól ki van találva, de az okostelefon gyártás az elmúlt 10 évben a tartalomfogyasztásra ment rá, erre az Apple lejjebb tolta a notch-ot, és "kiemelte" gyakorlatig, viszont ez negatívan hat a tartalomfogyasztásra, ha videót nézel, vagy játszol, vagy bármi olyat, amit fekvő nézetben csinálsz teljes képernyőben, annál rosszabb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.