Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kifejezetten tetszene , ha tényleg így nézne ki.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
Icipicit merészebb színek is jól jönnének....
Nokia 1020 sárga vagy BB8230 padlizsán lila.
Ugye megvan a kék-arany és hó-arany olimpiai kiadás?[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
thomas92
aktív tag
A cikkből nem derül ki egyértelműen, de gondolom a 4700-as akku és 45W-os töltés a Plus modell specifikációja.
Azt a fényes keretet is elhagyhatnák már, sokkal jobb lenne matt felülettel.
-
LosBlancosRM
senior tag
De jó, hogy átveszik a kényelmetlen fogást az iPhonetól.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
sohajda90
tag
Utálok én lenni, aki elkezdi a trollkodást, de sajnos sosem volt erősségem a "take the high road"...
Hol vannak most azok akik telesírták az iPhone 15 announcement topic-ot, hogy semmi változás, "negatív innováció"? Na ha itt lecserélik a Sanpdragon 8 Gen 2 for Galaxyt egy új Exynos inkarnációra, akkor itt konkrétan be fog állni a negatív innováció és ha a Forint is ilyen ütemben romlik, akkor az S23 szériánál magasabb nyitóár is garantálható...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
…vagy a Meizu-tól. 🙂 Kinek mi, egyéni preferencia dolga, nekem például ránézni is jobb a szögletes formára és kézben tartani is jobb az ilyen kivitelű telefont.
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
K0vasz
aktív tag
az a jó abban, hogy most már nemcsak szoftver, de külső terén sincs gyk. semmi változás évek óta, hogy így nem érzem a késztetést, hogy le kell cserélnem a telefonom
-
sfefe
addikt
Hát igen a keret lehetne matt....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Janez0085
tag
Attól függetlenül, hogy mennyire nem szimpatikus az Apple és azt is félretéve, hogy az iPhone 6 Plus óta az egyetlen eszköz az S23 Ultra volt amire azt mondtam , hogy na ez az b***meg , sajnos igazad van . Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked . Az Exynos létezése az olyan kb mint anno a Juventusban Jonathan Zebina kezdőben szerepeltetése,senki sem értette.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
autotaxmo
őstag
Ez egyenlore igy nulla innovacio lenne megint, max megint lathatatlan kulonbsegu kameras fejlesztest kapna amit egy atlag user pont leszarna. Az hogy enxyos procira visszaterne a samu Europaban az oriasi bizalmatlansagot szulne megint es nagyon kevesen mernenek valtani az S23-rol
-
LosBlancosRM
senior tag
Szögletes formát én is jobban szeretem. Mint pl a Note vonal, vagy az ultra. Viszont a kijelző szélénél és a hátlap szélénél lehetne lekerekítés. Iphonenál is pont a rossz helyeken szögletes. Tok javítja a helyzetet, de a Note7-esemet sokkal jobb kézbe venni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
paatrick
őstag
Jelen, én vinnyogtam az iphonera is, vinnyogok erre is
Úgy látszik most már tényleg elértünk oda hogy semmi újdonságot nem lehet csinálni. Mondjuk nekem ez a krómos keret mindig a halálom, ki a franc választja ezt egy matt helyett???
Azért színekkel lehetne még egy nagyot ütni, de ezek a nagy cégek olyan beszariak hogy 1db színt is félnek bevállalni évente nemhogy többet. Pedig az iphone red ki van állítva az euronicsba és mindig mikor látom elkap a must have érzés. De iphone 15-re már ezt is kiirtották, vagy csak később szokták kihozni?
Amúgy megnéztem az iphone titánt is, élőben nem egy nagy eresztés a színSzóval a design fődíjat a Sony Xperia 1 V jó ideig fogja őrizni ha így haladunk. Ott mertek hozzányúlni az oldalához és a hátlaphoz is. Csakhát ott is fekete, fehér, meg valami militaryzöld szín ami már képen is borzalmas.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
őstag
Jól tették, hogy agyonverték a Huaweit. A maradék két dobogós leült mint az iszap. Nem szorongatja őket senki, minek igyekezni.
-
thboxx
aktív tag
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Én anno a Redmi Note 2-mre vettem ilyen hátlapot és szerettem. Nem vagyunk egyformák.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
aktív tag
„színekkel lehetne még egy nagyot ütni, de ezek a nagy cégek olyan beszariak hogy 1db színt is félnek bevállalni évente nemhogy többet”
Erre ne vegyél mérget.
A közelmúltban kínált színek (Apple):[link] és [link] .Samsung: [link] , Xiaomi: [link] . Ez csak egy gyors keresés eredménye, ha valóban érdekel a téma, bőven találsz információkat a különböző gyártók választékára.
-
bear_
aktív tag
Dejó, még egy derékszügű élekkel megnyomorított és elcseszett ergonómiájú izé, hogy még véletlenül se lehessen kényelmesen egy kézben tartani azt a szerencsétlen telefont, mert ugye az applet feltétlenül muszáj majmolni.
-
helixP
nagyúr
Jajj szegény kicsi iPhone
Itt sincs innováció, de lassan az egész telefóniában igaz lesz ez. Egy középkategóriás hardver már kiszolgál egy (nemisolyan) átlag usert 3-4 évig. Nagy innovációnak hardver fronton a foldable-ket leszámítva kevés tere van van, amíg nincs nagy áttörés az akkumulátorokat érintő területen. -
paatrick
őstag
Ezek közül max a sárga iphone volt tényleg bevállalós. Ez a halványzöld, halványlila már évek óta fut, szinte ugyanazzal az árnyalattal mindenhol. De ott az a szürkezöld is ami megint tök ugyanolyan a Xiaominál meg a Samsungnál a linkjeiden
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
janeszgol
félisten
Sárga iPhone nagyon jó, pláne abban a mattban, mint amit a 15-ös széria képvisel.
-
kengyel
nagyúr
Nekem, nagyon tetszik ez a formaterv.
kengyel
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Ha eszük lenne egyik évben tolnák a szögletes formát a másikban a lekerekítettet. És mindenkinek lenne náluk mobilja. Kevesen cserélnek hamarabb mobilt.
A végső formáját a mobilnak meg amúgyis a tok adja meg.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz 7Heads Drago #26 üzenetére
A th ellennére az új bionic erősebb, mint a tavalyi.
Az aktuális exy meg mindig gyengébb, mint az egyel korábbi qualcomm. Arra próbált célozni, hogy hardveresen valószínűleg gyengébb lesz a telefon, mint az s23.A SAR érték valószínűleg egy frissítés miatt szállt el, egyébként már rég kiderült volna a dolog.
A törékenység meg... Ha télen egy se fog eltörni a hőingadozás miatt, nem annyira para. Nem kell ráülni a telefonra.
Tökre jó lenne ez az S24, ha megkapná itt is a snapit. Elgondolkodnék akkor egyen. Így lehet egy S23 lesz majd a végén. (Többi droidos gyártó szóba se jöhet.)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
troviko
senior tag
Hát ez "király", az egyedi és gyönyörű dizájntól, évek megfeszített munkájával eljutottak oda, hogy kiadtak egy iPhone-t.
https://www.oldtech.hu/
-
bigrock
addikt
Nekem tetszik. iOS-sal is lehet kérni?
-
aktív tag
Vagyunk jelen olyan iOS-felhasználók is, akik értelmezni tudjuk a launcher fogalmát és elmagyarázni sem szükséges, mert azt korábban már használtuk (mögöttem pl bő 8 év Androidos múlt van és jó emlékekkel váltunk el egymástól), mi több: akad köztünk olyan is, aki párhuzamosan alkalmazza a mindennapok során e két nagy operációs rendszert.
-
Ricardo
titán
Hogy ne közvetlen egymás utáni széria legyen.
i13 Pro vs i15 Pro
S21U vs S23UHol látsz több eltérést?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Az i13Pro és 15 Pro között több az eltérés.
Apple: notch, kamerasziget, csatlakozó, a némító kapcsoló, káva
Samsung: forma, kamerasziget, s pen helye.
Lehet valamit kihagytam...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ricardo
titán
válasz kakuk.tamas #38 üzenetére
Ahogy említetted a forma. Ez a listában ugyan egy tétel, de nagy változás. Az S23 jelentősen szögletesebb. teljesen más karaktert kapott a megjelenése.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz kakuk.tamas #40 üzenetére
Én fordítva mondanám. Szebb a formaterve, mint az S21U-nak. Annak a kameraszigete valami borzalom.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kakuk.tamas
addikt
Valaki szereti a szögletességet, valaki rühelli. Talán többen vannak az utóbbi csoportba.
(Egyszer olvastam erről egy angol cikket, van szakmegnevezése is a dolognak, de meg nem mondom mi)
-
Juhaszatti
addikt
válasz kakuk.tamas #42 üzenetére
Szerintem nagyon kevesen vannak akik rühellik. Vannak akik szeretik, vannak akiknek semleges a dolog és nem egy fontos szempont, és vannak akik rühellik. Szerintem ezek közül a második messze a legnépesebb csoport.
-
klaya86
senior tag
válasz kakuk.tamas #40 üzenetére
Nekem pont azért jön be, mert szögletes. Férfias, egyedi ,a kevésbé ívelt a kijelző szintén jobban tetszik. Nem a szappantartó lekerekített tucat forma. De valóban igaz, hogy ez egyéni ízlés kérdése.
-
Ricardo
titán
Nekem is jobban bejön a szögldtesebb vonalvezetés.
-
autotaxmo
őstag
Ez a szogletesebb Iphone design nem olyan rossz, nekem tetszik, de konyorgom el ne kezdjék masolni az Iphone Pro-k giga meretu, kidudorodott kameraszigetet is mert az evrol evre ugy nez ki mint egy koros daganat elvaltozasa
-
7Heads Drago
veterán
válasz kakuk.tamas #28 üzenetére
Szóval ezek igazából nem is hibák csak szeplők....
Egy 500-800k-s telotól nekem ez sok. Te meg veregesd csak a gyártó vállát tovább. Nálam leszerepelt az Apple.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
DS39
nagyúr
"Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked."
ezt a procira értetted gondolom amivel egyet is értek, ők mindig fejlesztik a saját SoC-jukat. a Samsung is az Exynost, csak az nem hozza a várt eredményt.
nekem amúgy "visszafejlődés" a dinamikus sziget, mert bár a szoftveres része tök jól ki van találva, de az okostelefon gyártás az elmúlt 10 évben a tartalomfogyasztásra ment rá, erre az Apple lejjebb tolta a notch-ot, és "kiemelte" gyakorlatig, viszont ez negatívan hat a tartalomfogyasztásra, ha videót nézel, vagy játszol, vagy bármi olyat, amit fekvő nézetben csinálsz teljes képernyőben, annál rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB új, zöld
- Samsung s23 plus 512gb,fekete,fuggetlen.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest