Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Több éves informatikusi tapasztalattal állást keresek.
Jelenleg dolgozom, de váltani szeretnék, mert a jelenlegi anyagi helyzet nem teszi lehetővé a jövőre való gondoskodást.
A munkahelyemen mindenféle informatikai problémák megoldása a feladatom, mind hardveres, szoftveres, legyen az akár hálózatépítés, technikai segítségnyújtás, ajánlatkérés, beszerzés, üzembehelyezés, vállalatirányítási rendszer felügyelet ...
Kérésre küldök önéletrajzot. -
addikt
Havazás előtti up
-
Csinálj pár szimpatikus gyártói vizsgát akár saját költségedre, ezekkel eléggé megugranak a lehetőségek.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
-
smog86
senior tag
Amúgy mennyi az a fizetés amivel nem vagy megelégedve? Nettó 150 alatt vagy felett van kafetériával együtt?
-
Moni33
újonc
Szia Tope!
Nem tudom nézed-e még a fórumot vagy váltottál-e azóta. Én szoftvermérnököt keresek 1-5 éves tapasztalattal, aki ismeri a Java EE-t illetve C++ előny. Ha érdekelne téged a mandim78@gmail.com-ra vagy telefonon is elmondom bővebben a 06-20-410-5606-os telefonszámon. Budapesti állás. Üdv. Mándi Mónika
-
CJ3
senior tag
Engem is érdekelne valami féle ilyen végzettség....Amit a legérdemesebb lerakni és aránylag könnyű is megtanulni Mit ajánlotok?
Crypto
-
addikt
UP
-
jobkereso
csendes tag
hxxp://www.jobkereso.com/szakma/fejleszto.html
itt lehet olyan fejlesztői állásokat találni, ahol nem ékelődik közvetítő a folyamatba, hanem csak a foglalkoztató saját oldalain lévő állásokat
-
PC-Style
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen