- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noPublicFG
üzenetére
Hú, rég volt, de volt neki valami földreb@szós skillje, plusz a shield, amivel lehetett meleezni (nekirohanni ellenfeleknek, meg ütni vele), még levegőben is, meg a legnagyobb ágyúi. Plusz szinte sosem döglöttem vele. Ahhoz képest nem volt vészesen lassú sem.
-
A Colossusnak volt a Dash, földrecsapás kombója? Már elfelejtettem

Arra viszont emlékszem, hogy a Rangerrel miyen állatul nézett ki a multi-rocket!
A Storm-mal meg találtam egy olyan konfigot, ahol szinte non-stop lehetett harcban repülni! Az igazi vasember hangulatot adott! -
válasz
noPublicFG
üzenetére
Kicsit monoton volt, az igaz, de én imádtam esténként 1-2 órára leülni elé és darálni látványosan csapatban. Csak a colossussal játszottam, mert az jött be igazán multiban, de az nagyon.
-
Én is azon kevesek közé tartozom akik élvezték ezt a játékot!
Mondjuk ne értsen félre senki, töméntelen hiányosság miatt monotonná vált, (mert három-hat ellenféltípus ismétlődött folyamatosan, plusz minden fegyver ugyan úgy nézett ki, plusz egy looter shooterben a magunkra rakott fejlesztések meg sem jelentek).
Ezek ellentettje a bossharcok, amik kiemelten érdekesek lettek, mindegyik saját gyengeséggel és taktikával! A világban röpködni meg fantasztikus volt!
Hát na, ez nem a No Man's Sky, amit a műtőasztalról hoztak vissza a rivaldafénybe!
Sajnálom, hogy a kiadó és a fejlesztő is lesz@rta az egészet, pedig sokat kihozhattak volna belőle! -
válasz
zsolesz967
üzenetére
...de sikerült?
-
Én szerettem. Azért hagytam abba 145 óra után, mert évekig fosadék netre kényszerültem, amivel nem lehetett multizni rendesen. Utána meg már döglött volt az egész, alig-alig találtam játszótársakat.
Az igazán undorító része ennek az, hogy a kampányt se lehet soha többet végigtolni, meg nem lehet magadban se kimenni lődözni, mert annak is kell az online (érdekes, hogy letölteni most is engedné, csak mit kezdjek vele). -
sittes79
addikt
RIP én csipoltam
-
nanocry
tag
Kicsit off, de ahogy látom a Code Violet az új 26'-os Mindseye
Mekkora kamu duma már, hogy a modolás miatt nem adják ki PC-re, tudták, hogy konzolra a szart is kilehet lökni, ezt PC-n konkrétan kiröhögték volna a faszomba...
-
zsolesz967
aktív tag
Destiny 2 killer-nek szánták.
-
myckey
veterán
pedig lefstam a bokamat, mikor kijott rola a video....
-
Montanaxy
aktív tag
Azt hittem ezt már rég lelőtték
Még emlékszem olyan hírekre, hogy tönkrevágta a konzolokat is a játék. -
WayneGace
őstag
Én pár éve játszottam vele, megtetszett, akkor olvasgattam utána, hogy lesz-e még tartalom, de már akkor is nagyon kihalt volt. Látszott, hogy egy olyan játék, amivel nagyon kevesen játszanak. Szóval tök mindegy, hogy hány millióan vették meg, ha már csak pár ezer ember játszott vele alkalmanként, lényegi tartalommal meg már évek óta nem bővült.
-
nanocry
tag
Bekaszálják, de azért elmertek adni belőle milliókat, mekkora gusztustalan férgek ezek..
-
gabor7th
addikt
"az utolsó időszakban rengetegen visszatértek nosztalgiázni" Lehet pont ez siette a leállítást, hisz szeretnék az embereket az újabb játékok felé terelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az igazán undorító része ennek az, hogy a kampányt se lehet soha többet végigtolni, meg nem lehet magadban se kimenni lődözni, mert annak is kell az online (érdekes, hogy letölteni most is engedné, csak mit kezdjek vele).
Még emlékszem olyan hírekre, hogy tönkrevágta a konzolokat is a játék.