Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Gyors leszek :))
No, az IsoBuster-t említették már. Én még hozzátenném a WinIso-t. Az ftp szerverről le is lehet tölteni a trial verziót. (hogy milyen név alatt, azt találd ki! :D -
Tele von Zsinór
őstag
Well, egy ilyen progi nekem is jó lenne. Én mostanság úgy csinálom, hogy Daemonnal bemountolom az isot, VirtualCDvel kijelölöm az új meghajtó teljes tartalmát plusz az új fileokat, és nosza. Végül törlöm az eredetit. Sajna ez nem egy túl gyors megoldás, de eddig nem találtam jobbat.
-
Peet
senior tag
Sajnos olyan nincs ami csak ugy berakja, hiszen az image file is egyfajta ''tömörítés''. Ne gondolj viszont valami hosszadalmas dologra, ha jól emlékszem elég gyorsan megy!:)
-
Peet
senior tag
Hali!
Van egy egyszerűbb megoldás!
Töltsd le a Winiso nevű progit, az tud konvertálni az iso, bin és egyéb image file-ok között, és kibonthatóak meg tetszés szerint csomagolhatóak.
Innen leszedheted a progit:
http://www.winiso.com/download.htm
Innen a magyarítást:
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/cd/wiso.html
Ha kell crack hozzá akkor:
www.astalavista.com-on nézz szét
Nem túl nehéz kezelni!
Sok sikert!
:)) -
AnNoNiMuS
csendes tag
Bocsi, ppf file-t.. :)
-
AnNoNiMuS
csendes tag
Hi!
Köszi a segítséget!
Lehet, hogy én vagyok tökhülye.. a file-t megtaláltam, de sehol semmi leírás, és tippem sincs, hogy hogy csináljak hozzá ppr file-t...
Ha vki tud, pls. segítsen!
Köszi: AnNoNiMuS :)) -
_O|ki_
csendes tag
Van egy applyppf.exe nevü fájlocska,azzal ez megoldhato,csak azt nem tudom,hogy vajon ppf kodba kell lennie a csatolt faljnak,vagy lehet barmilyen kiterjesztes. Parszor mar hasznaltam,csak nem emlekszem erre. Egyebkent tok egyszeru hasznalni,nem lesz vele gond. Keress ra valahol,biztos leirast is talalsz rola.
-
AnNoNiMuS
csendes tag
Hi!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy egy .iso vagy .bin file-ba beleírjak még 1-2 file-t?
Melyik ez a program, és honnan le7 megszerezni?
Előre is köszi: AnNoNiMuS :))
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Formula-1
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi