Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
dede ! győzödj meg h tuti a touch 4ghez tartozó 5.1.1et szedted-e le majd shift+bal egérrel kattints a friisítésre és ott be tudod tallózni az 5.1.1 et és elvileg megcsinálja

-
aizen92
addikt
Ez a rendszer úgy működhet mint egy dupla (dual) sim kártyás telefonba a másik sim kártya. nekem több dupla simem volt és a 2. sim sohasem tudott telefonszámot elküldeni nem tudom mért...... és mivel az mindig az oldalában volt a telefonoknak valszeg ugyanakkora teljesítményre képes mint az általad leírt átalakító. szóval sztem ne várd h számodat elküldi ..... ez a hátránya és valahol olvastam anno ( én is ezen ötlet rabja voltam h touchot phonná avanzsálom ) h sok hátrányt szenvedsz egy ilyennel köztük h hívószámot nem küld el!!!!
-
aizen92
addikt
igen! azonos kijelző!
szép is lenne ha nem

-
aizen92
addikt
én dupla simes vagyok 3éve és ipoddal mellette! tökéletesen lehet használni a kettőt egyszerre! a wifi megosztás ötletes dolog erre nem is gondoltam!
üzemidő meg hát ipodot naponta kell tölteni főleg ha sokat használod ( wifi, zene, video )én gyári hibáról életemben nem hallottam touchnál. (kérem cáfoljatok meg egyböl ) a hátulja kurvára karcolódik . ennyi. de az ember tokban hordja úgyhogy nem vész.
Vásárlásnál vigyél saját fülest azt érdemes megnézni mert aki nem tartja karban telemegy porral. és még a gombokat próbálgasd.... más eget verő gond nem szokott lenni -
aizen92
addikt
használtan már 45ért lehet 32 gigásat venni!
-
aizen92
addikt
menjenek a picskuba. gondolom a haza kereskedők örültek mint majom a farkunknak h nincs 8gigás ami miatt lejjebb kellet volna tornászni az árakat így a 32es miatt ráfoghatják h ilyen drága..... ebből marad az amerikai haver aki decemberbe jön haza.... addig kihúzom a 4Gvel
Hol lehet amúgy már előrendelni ?
-
aizen92
addikt
válasz
atleticofan
üzenetére
Restore miután megvetted újrarakja az egészet elfelejti a jelszavakat amivel le lehetne wifin tiltani ( valszeg ha lopott lenne, amit kétlek, ez előbbieket már megcsinálta más ) adásvételi meg fölösleges szerintem..... én 3szor vettem már így ipodot. mármint adásvételi nélkül
mindegyik az volt h csávónak volt iphoneja és nem használta már az ipodot -
aizen92
addikt
( NEEEEEE
én még hiú ábrándokat kergetek HÁTHA lesz 5ös vakuval vagy valami finomssággal de teljesen igazad van nincsenek ez az eröltetett marketinges szövegek hogy a nudibárban otthagyta valaki és lefotózták.... mind1 szeptemberben kiderül.... lehet már tudni amúgy h mikor lesz a prezentésün? )bruxelles: van viber és elég fasza annyi h a telószámodra regelsz és küldenek oda egy aktiváló smst vagy valami ilyesmi legjobban használtan éri megvenni itt Haprón vagy ahol alattam említették beszeljukmac.com
néha van ilye h sürgősen el akarják adni és akkor 35ért és szert lehet tenni egy kiváló minőségű ipodra. ( én csak használtat vettem eddig 1 hátrány kevesebb gari ( vagy zéró ) de nem szokott soft/hardwares baja lenni max szétkarcolod vagy betöröd
) -
aizen92
addikt
válasz
üzenetére
teljesen egyetértek az elöttem szólóval
itt csak jót és szépet hallhatsz róla 
amúgy az email kezelésről még nem irtunk rettentő egydszerű kezel minden címet és egy alkalmazáson belül akár 50et is kezel nagyon hasznos és sok beállítási kezelési lehetőséggel ( új iosel mégtöbb lesz ) -
aizen92
addikt
válasz
üzenetére
Hali én évek óta használom touchot szerencsére mindegyik generációval volt alkalmam találkozni és tesztelni. Netezésre a legstabilabb és gyorsabb a 4g. érdemes beruházni egy ilyenre! én pl napi szinten olvasok rajta híreket ( minden sarkon van mostmár freewifi + vannak offline olvasók is ) PDF olvasó is nagyon jó 400 oldalas könyvet olvasok rajta ( mert sehol nem tudtam megvenni fában ;D ) és stabil nem akadozik képes megjeleníteni a ram a 400 oldalt szóval ezzel sincs gond. Zenére meg a legjobb minőségűbb. egy haveromnak van egy nem tom hánytízezres fülese amit telóján hallgat és az én 1500 forintos sony fülesem jobban szól az ipodon mint a másik.....
itthon sok tartozékokat lehet venni csak jól kell keresni
garancia meg fos mivel 1 év van rá azalatt semmi se történik vele ált. de mondom nekem volt 3 ipodom soft és hardwaresen egyikkel se volt gond. nagyon stabil rendszer ( szerintem )
én a helyedben itt Haprón nézegetnék használtakat ( 3ból 3 használtat vettem és nem volt egyiknek se semmi baja ) -
aizen92
addikt
Miért irja az itunes hogy az ipodomon 1.5 gigát foglal EGYÉB..... mi lehet az az egyéb?
-
aizen92
addikt
most a WSOP poker ingyenes az a legjobb pokeres alkalmazás mind a single része és az online is nagyon jó!
-
aizen92
addikt
film vagy zenei videoklip?
-
aizen92
addikt
válasz
f1alonso
üzenetére
nekem volt fennt béta sok funkció még nem volt benne ami nekem kellett volna és egyáltalán ipodra hasznos szal visszaraktam 5.1.1 re aztán 3 napig szenvedtem vele mert melegedett ÜRESJÁRATON az ipod.... aztán még1szer újratettem az 5.1.1 et és jó volt.... nagyon érdekes volt olyan mintha ment volna a háttérben egy alkalmazás ami zabálta az aksit de nagyon csúnyán ( pl zenehallgatással bírt 4 órát
pedig wifi ki volt kapcsolva ) -
aizen92
addikt
válasz
Dogmatix
üzenetére
asszem az van rajta bár nem vagyok 100%ig biztos letöltésnél felajánlotta a béta 2öt és a szoftverfrissítésnél azt irja h naprakész és azt olvastam h már működnie kéne az offline readinglistnek de nem tudom sehogyse pedig iCloud is bevan kapcsolva elvileg ott kéne egy beállítási funkciónak lenni de nem találom.... mindjárt megkérdezem egy iphone fórumon
-
aizen92
addikt
nagyon fasza a béta!!!
valaki nem vágja hogy most akkor tényleg lesz ilyen h offline internetes reader mentés? még nem találtam meg a funkciót de a WWDCn mondták h lesz 8 valszeg mivel béta csak elég nagy újítás gondoltam rajta lesz
-
aizen92
addikt
biztonsági mentésed sincs? esetleg rakd fel újra az egészet :S
-
aizen92
addikt
betat csak hekkelt ipodra lehet felrakni? mert úgy kéne már ez az offline reading rengeteg hírt olvasok és néha a hír24 nagyon kevés és jó lenne pl pár hírportál cikkét lementeni
-
aizen92
addikt
iOS 6 csak a 4. generációs ipodokra lesz felrakható nem?
-
aizen92
addikt
válasz
@ngryb1rd
üzenetére
annyit próbálj ki h általános(settings) ott keresd meg a korlátozásokat (restrictions angolba asszem ha azt használnál ) és ott nézd meg h kivan-e kapcsolva ..
ha azt irja bevan kapcsolva a korlátozás akkor ugye cumi mert valószínű csak a csávesz tudja kódót... ha így lenne akkor hívd fel és kérd el tőle....
én erre tippelnék ( pl nálam kivan kapcsolva ezért nem látszik sehol )vagy ezt érted beállítások alatt ?
akkor bocsi -
aizen92
addikt
Nagyon szépen köszi a segítségeket!!!

-
aizen92
addikt
ha "pofára esik" a touch akkor is véd ez a tok?
-
aizen92
addikt
Hali!
most szereztem be egy 4. generációs ipod touchot és szeretnék rá tokot venni de ötletem sincs melyek a legmegbízhatóbbak,biztonságosak. Tudnátok ajánlani egy párat ( fekete,szürke esetleg drapp szín ) vagy esetleg honlapot honnan érdemes Magyarországon rendelni ilyeneket!
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest