Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PredatorNo1

aktív tag

válasz McCartman #11131 üzenetére

Haha :))

Jót röhögtem a vicces gyerekek vicces beszólásain :D

Egyet elöljáróba (a válaszom előtt) elmondanék, eddig akárhányszor vettem iPodot, nyereséggel adtam el (jó pár hónap használat után, vagy épp egy nap nemhasználat után is) szóval ezt leszögezhetjük...és megfordult egy-kettő nálam. Nem vettem meg butamódra az XMS-ben 75-ért..

Írta valaki, hogy nem a kamera miatt vette meg, akkor áruld már el mi miatt, nincs akkora különbség a 3g-4g között amiért érdemes lenne a mostanra már nevetséges (32gb-32gb) két generáció közötti 35-40eFt os különbséget kifizetni, vagy ha ér annyit az, hogy szebb a kijelzője, meg gyorsabb valamivel (bár a 3g-32gb-on is megy az infinity blade gond nélkül), akkor ott veled lehet a baj. De ha csak a 32gb-8gb közötti különbséget nézzük is 25-30eFt. Amit megint csak nem éri meg mert 8 gigára nem sok játék fér, gondolom arra kell. :C :C

Másik okostojás azt mondta vettem volna fényképezőt 20k-ért, egy harmadik meg hogy "nem tudja mit vettem"! Válasz:

1, Egy fényképező nem, mp3, mp4 lejátszó. Nem hordozható játékgép, se egy csomó alkalmazás, ezért ez alap hülye ötlet volt. (és ez utóbbiakat mind tudja a 3g is)
    2, Képzed kishaver, gondolom Te egy hónapja vetted a 4g-det, és tudtad mit veszel mert addigra rengeteg teszt volt. Mikor én megrendeltem, az Apple oldalon nem így hirdették: Itt az új ipod, 2 kamerával ami semmire sem jó! És még az első tesztek is nagyot hallgattak a kamera milyenségéről. Arról nem is beszélve, hogy szerintem mai napig retina display-ként hirdeti az apple az ipodot, ugyanazzal a szöveggel mint az iPhone 4-et, mégis azóta fény derült az ISP panel hiányáról. Szóval ennyit erről. :R :R

@Face: Próbálj meg kérni kp-t, írasd a megjegyzéshez, veszteni nem vesztesz vele

Amúgy pár fejlesztői kérdés:
    1, Miért nem lehet a VLC-ben mappákba tenni a filmeket, most van egy 64gigás ipodot, szarásig lehetne rakni filmmel. De ha egybezagyválok 3 sorozatot az nem az igazi, valaki tud erre megoldást?
    2, Miért nem lehet törölni zenéket (mint a videókat?) elhúzom felette az ujjam és kidobná a "delete" feliratot, vagy miben zavarná ez iOS-t ?

ÜDv

Új hozzászólás Aktív témák