Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman
üzenetére
Haha

Jót röhögtem a vicces gyerekek vicces beszólásain

Egyet elöljáróba (a válaszom előtt) elmondanék, eddig akárhányszor vettem iPodot, nyereséggel adtam el (jó pár hónap használat után, vagy épp egy nap nemhasználat után is) szóval ezt leszögezhetjük...és megfordult egy-kettő nálam. Nem vettem meg butamódra az XMS-ben 75-ért..
Írta valaki, hogy nem a kamera miatt vette meg, akkor áruld már el mi miatt, nincs akkora különbség a 3g-4g között amiért érdemes lenne a mostanra már nevetséges (32gb-32gb) két generáció közötti 35-40eFt os különbséget kifizetni, vagy ha ér annyit az, hogy szebb a kijelzője, meg gyorsabb valamivel (bár a 3g-32gb-on is megy az infinity blade gond nélkül), akkor ott veled lehet a baj. De ha csak a 32gb-8gb közötti különbséget nézzük is 25-30eFt. Amit megint csak nem éri meg mert 8 gigára nem sok játék fér, gondolom arra kell.

Másik okostojás azt mondta vettem volna fényképezőt 20k-ért, egy harmadik meg hogy "nem tudja mit vettem"! Válasz:
1, Egy fényképező nem, mp3, mp4 lejátszó. Nem hordozható játékgép, se egy csomó alkalmazás, ezért ez alap hülye ötlet volt. (és ez utóbbiakat mind tudja a 3g is)
2, Képzed kishaver, gondolom Te egy hónapja vetted a 4g-det, és tudtad mit veszel mert addigra rengeteg teszt volt. Mikor én megrendeltem, az Apple oldalon nem így hirdették: Itt az új ipod, 2 kamerával ami semmire sem jó! És még az első tesztek is nagyot hallgattak a kamera milyenségéről. Arról nem is beszélve, hogy szerintem mai napig retina display-ként hirdeti az apple az ipodot, ugyanazzal a szöveggel mint az iPhone 4-et, mégis azóta fény derült az ISP panel hiányáról. Szóval ennyit erről.

@Face: Próbálj meg kérni kp-t, írasd a megjegyzéshez, veszteni nem vesztesz vele
Amúgy pár fejlesztői kérdés:
1, Miért nem lehet a VLC-ben mappákba tenni a filmeket, most van egy 64gigás ipodot, szarásig lehetne rakni filmmel. De ha egybezagyválok 3 sorozatot az nem az igazi, valaki tud erre megoldást?
2, Miért nem lehet törölni zenéket (mint a videókat?) elhúzom felette az ujjam és kidobná a "delete" feliratot, vagy miben zavarná ez iOS-t ?ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi