Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Ne frissíts, mert nem megy rajta. különben is iTouch-ra csak 4.0 van, de ez csak szőrszálhasogatás.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Igen működik, JB kell hozzá + roqybt +bletooth gps. Én amit írtál a helyett inkább ezt ajánlom nokia ld-3w (ez bizos, hogy működik) árban kb megegyeznek
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy miután feltelepült az iGo és el akartam indítani, akkor csak felvillant az igo logós kezdőképernyő majd visszatért a menübe. Többszöri próbálkozás után is.
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Hy
JB után SBSettingsből be tudod kapcsolni a számos kijelzést. A százalékoshoz pedig rengeteg csomag van cydiaban. Percentage-t írj be. -
richi12
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
én 10 ezerrel olcsóbban vettem és ott is teljesen jó volt a kiszállítás is semmi probléma nem volt
és 1 hónapig indoklás nélkül visszaviheted ha sértetlenamugy tudna már valaki írni egy linket 4.0-ás jailbreakhez
előre is kösz
(ha lehet leírással de nem érdekes mer keresek hozzá ha nincs) -
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
privit irj légyszi
én ugytudtam hogy csak 2G-re van egyenlőre -
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
8 gigásra is van már?? ha igen egy privit nyomhatnál

-
Maniec
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
köszönöm a válaszokat. =)
Ami azt illeti főként zenehallgatásra, netezésre használnám (havernak 2gen-es 8gigás toucha van, néha beakadt, lefagyott a böngésző), valszeg játékra is, bár arra már van PSP-m.
(de az ilyen Angry Birds szintű játékok nagyon bejöttek amikor havernál nézegettem
) Akkor nagyjából el is dőlt, hogy melyik verziót válasszam, még a 8gb verzió ára feletti összeget kell összekaparnom. 
-
geri005
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Második találat, rá se kell menni.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Azért ez nem XBOX, szóval játszani biztos nem tudsz vele TV-n...
-
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Nincs, az Apple nem ad hozzá.
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
2G tutin nincs, ugyhogy szerintem 3g -n sincs
-
Gordiann
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Ez a téma rengetegszer ki lett beszélve, cikkek jelentek meg róla, de még mindig nem tiszta. (nekem sem
)
Nincs kialakulva ilyen "jól leszólom a usert, hogy guglizzon!" sem. -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Hy
Amíg fel nem töltődik.
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Uj Apple fan!

-
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szerintem mint egyéb (Other) emailcím biztosan beállíthatod POP3-mal.
-
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Az IMAP-nak a lényege, hogy szinkronban van a kettő egymással.
Ne törölgess. -
Stifler93
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Ami jó a 2G-re, az jó a 3G-re is, mert külsőleg nincs semmi különbség
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Jó hozzá, lényeg, hogy 5V - 1A legyen. Azért kérdezz rá e-mailben
Most vettem vaterán egyet, bár az 1500 volt. Ez sem rossz.12Azért visszatérve, nekem nem lenne mindegy az ha 360dpi-s kijelzőm lenne, vagy a mostani

Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Amint kijon a 4.0-as rendszer lesz.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Már lehet, hogy elhangzott, de most nem látom, hogy a 3.generációs 32Gb-os modellben már van multitasking, vagy nincs? Nekem annyira nem fontos, de mielőtt megveszem, azért szeretném tudni. Köszi!
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
480x320 vs. 960x480 pixel, azert ez nem kis elteres
. Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.De mivel senki se tud semmi biztosat... Ha megfelel a mostani az igenyeidnek, es nem fogsz harakirit elkovetni, ha esetleg masnap frissitenek, akkor nyugodtan vedd meg most!
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre.
Nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy nem sokara frissiteni fognak. Es itt kicsit kellemetlen, ha megveszed a cuccot, es mondjuk 1 het mulva bejelentik ugyanannyiert az ujat. Ha 1 honapja frissitettek volna, akkor mindenki azt mondana: vedd meg! De mivel a termek a ciklusa vegen van, ezt most jo szivvel senki sem mondja... Termesztesen, ha nem birod ki nelkule, akkor nyugodtan vedd meg! De latod, a tobbseg megis az esszeru kivarasra voksol.
(Amugy en is az oszre tippelek, iskolakezdes elottre varom a frissitest, most el vannak az iPhone-nal, iPad-dal. Tudom, itt a nyar
, megertem ezt is...) -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Hi
Végül is ha aranyberakás lenne és csiszolt gyémántüveg, Te akkor sem tudnál várni
Szóval vedd meg.. Én sem tudnám kivárni a helyedben.Az új iphone 4-re azt írták 199$ - 16 gigabájtos? Ez igaz? Ez csak ~56.000 Ft Ez hogy lehet?
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
iPodok évenként frissülnek.
És abban lesz multitask. -
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
N-es wifi az olyan mint a többi csak ujabb és gyorsabb. márha nem tévedek, javitsatok ki ha igen.
én most kezdem el bánni hogy nem vártam, ha vártam volna még énis 2 hónapot akkor most 3G-m lenne és nem 2G-m, és tolhatnám rá a multitaskos frissitést..
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Hy
Meg jo sok ideje van hatra, most is alig 1-2 jatek van ami rosszabbul megy a 2G-n. De szerintem erdemes lenne varni. Jobb cuccot kaphatsz ugyananniert. -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Most ugy nez ki az uj iPhone utan, hogy ez valoszinuleg eleg eros frissites lesz. Retina Display, n-es WiFi, meg hosszabb uzemido, giroszkop, gyorsabb CPU, uj design
, esetleg kamera. A regi is megkapja az uj iOS-t, ezt igaz.Neked kell donteni, de most sajnos epp abban a periodusaban van a cucc, hogy talan erdemesebb kivarni...
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szeptemberben jön elméletileg az új generáció. Az, hogy ugyan annyiba fog kerülni az mindig így van Apple-nél.
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
1. Az Apple altalaban nem szokott arat valtoztatni, ha lecsereli a regi modellt, akkor ugyanannyit ker erte, mint a regiert. (Learazni nem szokas a regit, de altalaban sokszor itthon is akciozzak a megmaradt utolso darabokat a keszlet erejeig, mar ha van valami egyaltalan keszleten
.)2. Mivel az iPhone ara nem valtozott az uj keszulekkel, igy a touch ara se fog.
3. [link], es e szerint most mar touch-ot nem igazan erdemes vasarolni, mert varhatolag nem sokara jon az uj generacio ugyanannyiert...
(Apple termekeknel alapveto szabaly: mindig frissites utan vasarolni! Ha ugy erzi az ember, es van megfelelo akcio, akkor akar a regit is erdemes lehet megvenni. De azert szerintem te is a falba verned a fejed, ha ma megveszed a nehezem osszesporolt penzeden a kivant touch-ot, es mondjuk 1 honap mulva jobbat kapnal ugyannyiert... Termeszetesen, ha nem akarsz varni, akkor most is megveheted, de en szoltam!
) -
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Semmiben, mindössze adnak hozzá mikrofonos fülest.
Szerintem még jó darabig nem lesz baj a játékok nagy részével. -
Speccy
aktív tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Olyan hogy 3GS csak az Iphone-oknál van. Ipod Touchoknál az igazi 3. generációsoknak (32, 64GB) új, sokkal gyorsabb CPU, és GPU-ja, és 2x annyi RAM-ja van. Ez meglátszódik a játékok betöltődési idején, és vannak olyan játékok amelyek csak az igazi 3. generációs Ipodokon futnak normális sebességgel, és ilyenekből csak egyre több lesz (pl : az Itunesból ingyenes letölthető Alpine Crawler nevű játéknál oda van írva hogy optimized for Iphone 3GS or Ipod Touch 3rd gen for smooth gameplay at 60FPS), nézd meg ezt a két videót :
http://www.youtube.com/watch?v=MTMMQMIV2A4&
http://www.youtube.com/watch?v=IGKrjGeraFE
Tehát mindenképp csak a legújabb Ipodot érdemes venni, használtan 50K, újonnan 70K-ért lehet venni.
-
Gordiann
őstag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
kevered az iphone-nal. abból van 3g és 3gs.
ipod touch -nál 2.gen és 3.gen van. (2G és 3G). a 8gb-os 3G olyan mint a 2G. Viszont a 32 és 64GB-os 3G gyorsabb/jobb, mint a 8GB-os 3G.így összefoglalva. én megvárnám a jövő hétfőt a helyedben, hátha bemutatnak új ipod touchot. ha nem ,akkor 32gb-os 3G éri meg, de nekem pl. 8gb-os 3g van, tök jó ez is, ha nincs több pénzed.

Szerk:: egyébként elvittem szervívbe a kijelző csíkozás miatt. szó nélkül bevették, de mondták ők is, hogy ilyet még nem láttak ők sem, majd értesítenek pár nap múlva.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Apple iPhone 17 - alap
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én ugytudtam hogy csak 2G-re van egyenlőre