Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) szabopali válasza Mela Kehes (#950) üzenetére


szabopali
aktív tag

Azért az iPhotot sikerült lenyúlni, de tényleg azóta meg is állt! Azt hittem csak nálam nem jön, vagy mindig lecsúszok róla, de ezek szerint nem. :((

szabopali

(#952) vadászcsiga válasza Mela Kehes (#947) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Szép volt jó volt ajándék volt, örüljünk annak amit kaptunk személyszerint:
IB2, GTA3, GarageBand, 2 Angry birds, nővéremék iPadjára egy Angry HD, meg néhány olcsóbb játék amikre most nem emlékszem, úgyhogy én nem panaszkodom mert még 1500 kredit vár elköltésre :P

(#953) eszgé100 válasza vadászcsiga (#952) üzenetére


eszgé100
őstag

Hogy az istenben volt erre mind elegendő pontod?

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#954) vadászcsiga válasza eszgé100 (#953) üzenetére


vadászcsiga
félisten

2 iphone, 1 ipad, ja és az első pillanattol kezdve rajta vagyok a témán mióta Paavoo kolléga a szakmaiba belinkelte az oldalt, hála neki :R

[ Szerkesztve ]

(#955) Mela Kehes válasza vadászcsiga (#952) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Nekem: Gangstar Rio (abszolút nem jött be), Battlefield (ez sem), Real Racing 2 (akkor már tudtam, hogy veszek iPad-et, gondoltam jó lesz arra is, nem tudtam hoyg nem így megy)
iPad-re: Real Racing 2 HD (na ez fenn van)

Igen, lehet mondani hogy nem igazán tudatosan költöttem a krediteket. Arra viszont jó volt, hogy teszteltem őket és már nem vágyom rájuk. Odaadnám valakinek, de sajnos nem így megy.
Ha összejön akkor még letöltöm az iPhoto-t és iPad-re a Plants vs Zombiest. Reménykedjünk.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#956) szabopali válasza vadászcsiga (#954) üzenetére


szabopali
aktív tag

lucky :))

szabopali

(#957) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Ingyenes üzemanyagnyilvántartó progi: DiaryGas

Ácsi, iPhoto lemaradt az előző felsorolásból ;]

[ Szerkesztve ]

(#958) Mela Kehes válasza vadászcsiga (#957) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Egyből átkoztam magam, hogy mi a fenének vettem meg a Car Managert, ennyit kellett volna várnom. Megnéztem, azért van különbség. Huh.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#959) Ragnar95


Ragnar95
nagyúr

Frissült a Vodafone iGo
Itt volt már az ideje, végre használható elvben 4S-el is :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#960) DanielK válasza Ragnar95 (#959) üzenetére


DanielK
addikt

És van in-app purchase is! :K

(#961) Ragnar95 válasza DanielK (#960) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Láttam, bár nekem most a Navigon van fent, ráadásul a Vodás iGo nagyobb is, úgyhogy most nem próbálom ki :DD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#962) DanielK válasza Ragnar95 (#961) üzenetére


DanielK
addikt

Nagyobb? :Y Nálam 402MB a Vodas igo.

(#963) Ragnar95 válasza DanielK (#962) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

A Navgion meg telepítve Magyarország+Ausztria térképpel is csak 330MB :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#964) DanielK válasza Ragnar95 (#963) üzenetére


DanielK
addikt

Az ingyenesség miatt beáldozom a tárhelyem. Amúgy is csak vésztartalék, mert nincs autónk. :B Ha valakivel meg azzal megyek és kell neki, hogy elvezessen minket, akkor szoktam előkapni. :DDD

Amúgy lecsekkoltam és nagyon szép és tetszetős. A térkép 2011/10-es lett.

[ Szerkesztve ]

(#965) Ragnar95 válasza DanielK (#964) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Igazából én se használom túl sokat,de néha jól jön :DD Remélhetőleg mostantól a térképeket is gyakrabban fogják firssíteni, bár a következő kb fél évre biztosan jó lesz ez, ha 2011/10-es :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#966) FefeeX válasza DanielK (#964) üzenetére


FefeeX
veterán

Eleinte én is így voltam, addig nem is vettem meg, egyrészt mert volt ingyenes (navigon) itthonra, autóm meg nincs, de néha kellett... Másrészt meg mert ha külföldre mentem évente egyszer, akkor használtam JB-vel egy másikat.

Viszont változnak a dolgok, most már pár hónapja nálam van anyámék egyik autója, bringával is gyakran használok navit, mert jó az, ha mondja, merre, plusz idén megyünk autóval két hétre olaszba... És mivel nincs kedvem keresgetni, JBzni meg hasonlók, most akciós volt a Navigon EU, megvettem (miután a friss T-s meggyőzött) - mondjuk azt kell mondanom, van amiben rosszabb, mint az ingyenes HUN, de azért nem rossz.

(#967) DanielK


DanielK
addikt

Olcsósítva lett a Prince of Persia Classic. Mind iPhone-ra, mind iPadre. Az igazi élmény, csak felturbósított grafikával. :DDD

(#968) szabopali


szabopali
aktív tag

Srácok ma a Navigon olyat tett, hogy sikítoztunk az autóba a röhögéstől. Persze volt hozzá egy vidám csapat, egyébként lehet, h besírok ha egyedül vagyok.
Először elnavigált egy olyan főutcáról ahol egyenesen mehettem volna egy laza háztömb kerülésre, balra, következő utca jobbra, követkető utca jobbra, és kiérkeztem oda ahol egyébként a főútvonalon mentem volna

ok ezek után már nem tévesztett.

Aztán (visszafelé úton) és ez nagyon izgi volt, de ilyet még az "ŐS" Garminon vagy iGo sem halottam: egyszerre két női hang adta az utasítás, hangjuk is kiejtésük sem volt egyforma és különbözőket is mondtak. És mondták csak mondták - a társaság nagy nagy megelégedésére - a célállomást az egyik hang konstatálta a másik közölte, h egy utcával odébb vagyok mint kellene. Röhögés és térdcsapkodás persze.
Nos azt mondanom se kell, h kaptam hideget, meleget a droidos barátaimtól, persze irigyek csak, nem kell komolyan venni őket, úgy gondolták eljött az Ő idejük, de neeeem, ma az1ik megvette, igaz a csodafonnál!

szabopali

(#969) FefeeX válasza szabopali (#968) üzenetére


FefeeX
veterán

Nos, ezzel kapcsolatban: nem lehet, hogy egyirányú az utca, esetleg egyirányú volt, vagy a távoli jövőben egyirányúsítják (2050 körül :) ) Nekem is volt amúgy, még a korábbi free verzióval, hogy beirányított volna a !temetőbe! (forduljon balra, természetesen nem volt se leágazás, se még kapubejáró sem)
Az új frissítés, 2.0 felett sajnos érzésem szerint nem tett jót a programnak, az új magyar hang (ami miatt problémád lehet) egyszerűen sokkal rosszabb, mint a régi, plusz a régi nem mondta hogy átentión (fonetikusan írtam, így kell kiolvasni, tével), az néha mondott ötensönt véletlenben a sok FIGYELEM közepedte, de ez az átentión... (először még szakadtunk vagy 3 percig az autóban a röhögéstől, de aztán negyedik-ötödik napon már elég gáz) 16ezerért erre futja... Szóval szerintem miután végre frissítették a térképeket és megint ajánlható lett a program, rontottak egy csomót az utasítgatásokkal...

DanielK: Nekem is jelzett az AppShopper, már készültem is megvenni, csak legyen egy kis wifim... Tényleg olyan jó lett amúgy?

[ Szerkesztve ]

(#970) Zoona


Zoona
aktív tag

Awesome noteról van valakinek valamilyen tapasztalata? Így képről meg leírás alapján mintha Week Calendar és a 2do lenne egybegyúrva. Vagy esetleg valaki az Evernote-ot tesztelte már? Vagy hasonlította össze ezt a kettőt? Az evernote az ingyenes.

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#971) vadászcsiga válasza szabopali (#968) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Magas szűk épületek közt, tipikusan nagyvárosokban hajlamos minden navigáció tévedni. Nekem legalábbis az iGo meg az általad említett Navigon is sokszor töketlenkedik.

(#972) arkades


arkades
aktív tag

Van egy nagyon jó játék. Szókirakós a neve. Ugye a nevéből is következik, hogy ez nem egy lövöldözős játék de lehet, hogy egy páran szeretik az ilyet. Van ingyenes verziója is. Ha már ismeritek, akkor bocs, ha nem, akkor szerintem próbáljátok ki.

Каждый дрочит как он хочет.

(#973) eszgé100


eszgé100
őstag

ezt nevezem srpórolásnak, most számoltam, hogy 166 appom van, és csak £20,14-t költöttem rájuk. jó dolog ez az appshopper, meg a leárazások :)

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#974) ittakary válasza eszgé100 (#973) üzenetére


ittakary
nagyúr

Én is kb pont ennyit :) Na jó picit többet (8k)

(#975) Zoona válasza ittakary (#974) üzenetére


Zoona
aktív tag

OFF !!!

Írtam neked privátot, megnéznéd?

Köszi

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#976) eszgé100 válasza ittakary (#974) üzenetére


eszgé100
őstag

tök érdekes, azt hittem, hogy sokkal több lesz, de így boldog vagyok, hogy egy csomó jó cucc van a telefonomon, és mégis alig került valamibe :))
amúgy az egész úgy derült ki, hogy ma gépen beléptem az iTunes Store-ba, hogy letöltsem a Max Payne-t (remélem megéri, gépen nem játszottam vele) és elkezdte leszedni a Fairway Solitaire HD-t, ami ugye iPad-ra való, visszanéztem a Purchase History-t, és mikor in-appban megvettem az iPhone-ra ezt is feloldotta, nem tudom, hogy ez csak nekem meglepetés-e vagy mindenkinél így volt? amúgy tudom ajánlani akik szeretik a könnyed kártyajátékokat, szépek az animációk, meg Gopher videói

[ Szerkesztve ]

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#977) Zoona válasza adnoctum18 (#795) üzenetére


Zoona
aktív tag

Én is most töltöttem le a Sparrow-t, jobban bejön mint a gyári, kényelmesebb is, több fiókot is tudok vele kezelni és bőven kényelmes ez is, szerintem megéri az árát, nekem tetszik:)

Egyéb vélemény is jöhet róla aki használja.

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#978) Zoona válasza eszgé100 (#973) üzenetére


Zoona
aktív tag

Én eddig picivel kevesebb mint 10 eurót költöttem Appokra, mióta JB-zve van a teló igazából minden ingyen jön le. Tesztelni könnyebb így appokat, de jó részükért bőven ki is fizettem volna az árát.

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#979) Mela Kehes válasza eszgé100 (#973) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Én is számolgattam, nekem kb. 5000 Ft-nyi felesleges appom van. Amiket megvettem, de nincs rajta a telón. Ez is összecsorog.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#980) Mela Kehes


Mela Kehes
Topikgazda

Fairy Tale City 50 kredit! Ez megint ilyen építsünkházatfejlesszüktovább játék. Kár hogy nekem ezek nem jönnek be, a fma-on már volt egy halom.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#981) Mela Kehes válasza Blaise (#862) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Most 2.39€. Lecsúsztam.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#982) adnoctum18 válasza Zoona (#977) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Én is majdnem megvettem most, csak rájöttem hogy nincs push...
Így pedig nekem egyelőre nem jó.
Egy részletes Sparrow teszt.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#983) Zoona válasza adnoctum18 (#982) üzenetére


Zoona
aktív tag

Én a gyári mail appban sem használtam a push-t, ha érdekeltek az emailjeim beléptem az appba és frissítettem, így teljesen megfelel.De szerintem a következő updateba majd úgy is javítani fogják a dolgokat

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#984) DanielK válasza adnoctum18 (#982) üzenetére


DanielK
addikt

Én használom és nem értem ezt a push mizériát. A gyári jelzi (csipog egyet, ahogy szokta), ha jött email, de a sparrowt nyitom meg hozzá. Sokkal egyszerűbb a kezelhetősége.
Nekem nagyon bejött és megérte, mert azóta csak azt használom. :K

(#985) adnoctum18 válasza DanielK (#984) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Megvettem!:)
Most próbálgatom.
Végre látszanak az icloudos noteszeim, ez tetszik!:D
Ja és ingyenes a NightCap az éjszakai hosszú záridős fotózás kedvelőinek.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#986) opeter87


opeter87
senior tag

Sziasztok!

Sikerült megvennem (1300 kreditért) az iPhotot iPadre, nagyon jó alkalmazás.
Mindenkinek ajánlom, amíg tart még ez a FreeMyApps mizéria érdemes kihasználni a kredit gyűjtögetést.

(#987) FefeeX


FefeeX
veterán

Zuma's Revenge leárazás
normal 0,79
HD (universal) 1,59

Mivel van iPad-em ezért én a HD-t veszem meg, de amúgy egy nagyon jó játék :)

(#988) Blaise válasza DanielK (#984) üzenetére


Blaise
veterán

Na de miben nyújt többet, mint a gyári mail app? :)

(#989) DanielK válasza Blaise (#988) üzenetére


DanielK
addikt

Kezelhetőségben pl. Nekem jobban bejön ez az elhúzósdi. Balra húzod az ujjad és ott van minden funkció, amit csinálhatsz egy maillel. Archiválás, törlés, tagelés stb.

Ugyanúgy emaileket jelenít meg, de a felhasználása és kezelhetősége jobb. Próbáld ki, rájössz. ;]

[ Szerkesztve ]

(#990) Blaise válasza DanielK (#989) üzenetére


Blaise
veterán

"There isn't any POP3 support, so Hotmail, Live, MSN, and any other POP accounts won't work in the app"

Úgy néztem, hogy az Exchange se megy, azért ez elég gáz....a push meg nagyon hiányzik. :(

(#991) Mela Kehes válasza opeter87 (#986) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Én is azt várom, már nem sook kellene.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#992) DanielK válasza Blaise (#990) üzenetére


DanielK
addikt

Nekem az iCloud és Gmail van beállítva. Ennyi elég. :P

(#993) ittakary válasza DanielK (#992) üzenetére


ittakary
nagyúr

Ennyi :D :C Nekem is ez a kettő bőven elég :K Sőt most jut eszembe, hogy nekem iCloud ki is van kapcsolva, és helyette a másik GMailem van.

[ Szerkesztve ]

(#994) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Szerintem iOS-nél nincs létjogosultsága ennek a Sparrownak androidnál ahol belehet állítani alapertelmezettnek ott inkább.

(#995) Solar_Wind válasza DanielK (#992) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

icloud.com -on 4 napja se kép se hang a mail-nél. A kontaktok, kalendár bejön.

Ez elég gáz így.

(#996) adnoctum18 válasza Solar_Wind (#995) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Nálam működik, reggel néztem.

Más:
Ikórlap app, Ipadre. Orvosoknak, egészségügyben dolgozóknak lehet érdekes.

Solar_Wind: Nem tudom, nálam chrome alól simán megy most is.

[ Szerkesztve ]

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#997) Solar_Wind válasza adnoctum18 (#996) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

Neee. Akkor mi lehet az oka? Internet Explorer 9-ben és Google Chrome 18-ban sem működik.

iOS eszközön működik az iCloud Mail, de Windows 7-en böngészőben nem tudja betölteni.

(#998) DanielK válasza adnoctum18 (#996) üzenetére


DanielK
addikt

Nálam is működik rendesen. Ki-be kapcsolás esetleg?

(#999) Mela Kehes válasza DanielK (#998) üzenetére


Mela Kehes
Topikgazda

Ja,

"Próbálta kikapcsolni-bekapcsolni?"

(Kockafejek)

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#1000) Solar_Wind válasza DanielK (#998) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

Két különböző gépen is ugyanezt produkálja.

(#999) Mela Kehes : :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.