Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
LDAC van megfelelő fejessel. Oké igen. Nem végeztem piackutatást, de ha az itteni fülhallgató és fejhallgató topikból indulok ki, akkor az emberek többsége max 20 ezerig megy. És hidd el egy Airpods 4-el elég élvezhető a zene. Csak az 60k alsóhangon, a többsége harmadennyiért vásárol.
Az hogy mi volt 2-3 éve nem érdekel senkit. Most benne van. Igen a Pro-ban. Lásd fentebbi válaszom.
Értesítő led már kevés droidban van.
3.5-es jack szintén kevés droidban van, a csúcskategóriában és a felsőben csak a Sony-ban és talán az Asusban van, ha jól tudom.
Hívásrögzítés szintén nincs a droidosokban. (Tudom rom csere. Mari néninek magyarázd el ezt kérlek, hogy milyen pofonegyszerű.)
Itunes-szal csak az kínlódik, aki s*ggbe szereti.Ha jól látom ennyi.
-
hegedus001
aktív tag
Ez a Hívásrögzítés dolog miért van becsípődve egyeseknél? Full sért mindenféle GDPR előírást, ha erről nincs tájékoztatva a másik vagy ha nem fogadja el. Világ baromsága.
Itunesról mit akarsz kínlódni? Mi az amit feltétlenül rá kell dobni arra a nyüves iphonera?
Eddig felváltva hittem azt, hogy cinikus vagy és hogy komolyan gondolod, de már kezdem a 2.-nál letenni a voksomat.
-
janeszgol
félisten
Jól van, túlzásokba nem kell esni. Jó volt az előbbi hsz-ed, jót mosolyogtam rajta.
Amúgy mitől lesz innovatív az OP? A 120 hz-től? Azt a 60 ezres Redmi Note 12 is tudta. A gyorstöltéstől? Szinten általános már. Százalékos akku van, sőt pont a többi cég majmolja az almát az akku állapot, meg az akku gyártasi adatai feltüntetésével. Az alma előtt ez nem volt senkinél.
Itunes nincs. Fájlátvitel van. BT fájlátvitel passz. Azt egyszer használtam két droidos teló között, akkor nagyon jól jött.
AoD van, sőt már az egész kijelzős AoD-ot is az almától majmolják. AAC, SBC. Aztán rákötöd a 20 ezres fülesed a hallássérült füledre. Biztos kell neked jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Padavan firmware
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...