Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
Szabikaa20 #99 üzenetére
Nálam meg BlackBerry a telefon, iPad mini Retina a tab.
-
Szabikaa20
őstag
Nálam is Droid a teló...+ipad..
-
50 ezerért már találsz iPad2-t is, csak keresgélni kell, pl. Aprod.hu-n,1-esnél lényegesen jobb.
Egyszerű Androidos tabot 3 napig próbáltam, nekem nem jött be (kb. 4 órát bír az akksi, míg IPad2-n simán 12 órát), telefonban pedig Androidra esküszöm.
iPadet használtan is el tudod majd adni normális áron. -
f.szabo
tag
Üdv, mindenkinek, tabletet szeretnék vásárolni és olvasgatom itt a fórumot, mi a véleményetek: Ipad1 vagy WayteQ xTAB-100qcr retina kijelzős tablet -re, gondoltam nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni, mert csak használtra van pénzem, kb.40-50e ft. köszi
-
i.attila
tag
Helló,
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszót, ami tud zenét lejátszani NAS-ról és van benne equalizer is? Köszi. -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan helyet, ahol Mo-n lehet kapni Ipad Air Sim kártya tálcát? Sajnos valahova elkevertem, és nem tudom igy belerakni a sim kártyámat.
Koszonettel,
Fulmi -
Szabikaa20
őstag
Ma 2x lefagyott a tablet netezés közben!Elöszor kb 10mp után tovább folytatódott másodszor pedig annyira hogy kikapcs ggomb+home gomb együttes tartása kellert hogy újraindítsam!
Nem tudom miért történt!Chrom-ot használok netezésre...idág még ilyen nem történt meg... :/
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet úgy törölni dolgokat (fotók,tkönyv),hogy az csak a készülékről törlődjön ki? Sógorom szeretné a ipad3-át lecserélni és csak a gépet szeretné lepucolni.
Köszi előre is. -
CandySR
tag
Sziasztok!
Még mindig iPad1-et használok. Mitől van az, hogy évekig tökéletesen működött, most meg egy ideje állandóan kidobál app-okból és böngészés közben a Safariból.Megváltoztak az app-ok és az internetes oldalak és már kevés a RAM? Lehet vele valamit kezdeni?
-
weinmaker
őstag
Ha megveszek egy alkalmazást ipadra, azt le tudom ingyenesen tölteni mac-re is? Vagy csak az adott plattformra érvényes?
-
Xero
nagyúr
Beszeljukmac-re írd be.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megújult a PROHARDVER!
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest