Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Nekem lumia 800-am van, igaz, szgepen csak a webes outlookot használnom, de a naptarszinkronizacio tökéletes mind hotmail/outlookkal, mind gmaillel. En elég sok naptárt szinkronizalok, kb 6 ember napi programja fut több naptárból es semmi gondom nincs vele. Egy észrevételem van, ha mondjuk van egy esemény, melynek a naptára nem iCloud, hanem mondjuk outlook, akkor nem tudok az Air-en plusz személyt hozzáadni ahhoz az eseményhez.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
menalcas
őstag
Hello mindenki!
Friss iPad 2 (64Gb 3G) felhasználó vagyok és megakadtam:
App store-ba be tudok lépni viszont ha bármit le akarok tölteni egyből jön hogy adjam meg a fizetési adatokat (bankkártya), apple-éknél a ha free dolgokat akar az ember leszedni akkor is meg kell adni ezeket ?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
univerzita
addikt
Én például nemtuttam megadni a bankártya adatot mikor megvettem a Air mert nekem pont ojan bankártyám van amit nem támogatot a store . De tudom hogy volt lehetöség hogy beregistrájak anélkül és freebe tuttam letölteni a stórbol. Asztán vásároltam Gift kártyát és ezzel már tuttam vásárolni.
-
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam a páromtól egy ipad minit és segítségre lenne szükségem.
Melyik videolejátszó program ami jól működik kezeli a feliratokat is?
Mx plaxert használtam a droidos telefonomon, láttam hogy van ios-en is. Ez mennyire jó? Vagy másik ilyen kaliberű program is jöhet. A másik kérdés pedig az, hogy mivel kezeljem a fileokat rajta?
Beírtam a storeba hogy usb, kilökött rengeteget. Melyik a jó ezekből?Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Xero
nagyúr
Pdf-re tökéletes az ifiles, ráadásnak elérsz egy rakás megosztást és felhő szolgáltatást belőle.
Filmet az nPlayerrel tudsz feltenni. Vagy rákötöd gépre és az iTunes - iPaded - Applications rész legalján megkeresed és betallózod a fileokat, vagy elindítod nPlayerből a webserverét és böngészőből felpakolod.
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Felajánlottak a PS Vitámért egy iPad 2-t. Nekem ugyan nincs szükségem rá, de a szüleim jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 2-t (7") használnak. Magát a tabozást szeretik, de a készülék elég gyenge, és ez a felhasználói élmény rovására megy: a böngészés nagyon lassú, sokszor több másodperces késéssel hajtja csak végre az utasításokat, és az olyan cuccok is hajlamosak beakadni, mint a 2048. Alapfeladatokra kellene tehát az iPad 2, és az lenne a kérdésem, hogy ma is megállja-e a helyét? Amire használnák: böngészés (receptek keresése, google, szóval semmi hardcore), Skype (videóhívással), Dropbox. Ezek rendben mennének?
Kösz előre is!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
veterán
Szerintem is.
2 hete még én is 2-est használtam, az anyósomnak is azt veszek. Amit írtál, az mind megy rajta kivétel nélkül, talán kicsit pixeles, de nem akad semmi (iOS 6 és 7.1 is jó). Nem ismerem a PS Vita értéket, az iPad 2 kb. 50-65 k-t ér állapottól és felszereltségtől (memória, 3G, esetleg tok) függően.[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Ha veszek egy Amerikából származó iPad mini-t, akkor az meg tudja jeleníteni a magyar ékezetes weboldalakat, e-mail üzeneteket?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
llaszlo
veterán
Az ilyen típusú tokok nem sértik meg a kijelzőt amikor össze vannak csukva?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsikét nehéz takarítani a belső részét ami ráhajlik a kijelzőre, mert porosodik, de ha úgy hajtod hogy pl az asztalra akkor felszedi a koszt rendesen, lehajtod és a kijelző máris tele van porszemekkel. Most momentán nekem olyan van, mint az eredeti (22k-ért), csak utángyártott. Szeretem, csak nehéz beletuszkolni, nemtudom miért. Van valakinek valami egyszerű takarítási módszere, hogy a porszemeket hogyan lehetne leszedni a mikroszálas részéről, ami a kijelzőt védi? A kijelzőt magát, babapopsi törlővel törlöm xD de akár hiszitek akár nem, iszonyat szép lesz tőle a kijelző! Először bekenem vele, aztán mikroszálas törlővel letakarítom és gyönyörű.
-
veterán
válasz #99546112 #674 üzenetére
A minap takarítottam a tok belső mikroszálas részét mert morzsás lett - egy mikroszálas kendővel, sikerült, én ezzel takarítom a kijelzőt is. A nedves törlőkendő jó ötlet, ha nagyon dzsuvás, szappanos vizes rongyot szoktam használni a kijelzőre, majd mikroszálassal áttörlöm. Telefont is igy pucolom..
-
llaszlo
veterán
A pirosnak mikroszálas, de a fekete simán műbőr és varrások vannak rajta. Ma néztük mindkettőt. A fekete viszont jobban tetszett és praktikusabb lenne. Láttunk olyat is amire fel voltak varrva ilyen csíkok és abba lehetett megakasztani az iPad-et.
Mint pl a lenti képen.Aztán vannak azok a típusok amikbe bele kell pattintani az iPad-et. Úgy, mint a pirosnál. Viszont nincs mindegyikben olyan borítás, mint az eredeti Apple case-en. Attól mennyire karcolódik a hátlap? Nyilván a szennyeződés karcolja meg, de azért gondolom az sem mindegy, hogy milyen a belső borítása.
-
veterán
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira). -
Urban Terror
tag
válasz Urban Terror #609 üzenetére
Mégsem ajánlom a korábban megnevezett tokot, gyönyörű, könnyű, imádom, de ma észrevettem, hogy az oldaléleknél szétnyílt a ragasztás. 2 hónapot bírt.
-
veterán
Eddig mindent megkaptam az aliexpressről amit rendeltem, ott is van garancia arra, ha nem érkezne meg a csomagod. A szállítási idő a gyakorlatban kb. 30-35 nap!
Rendeltem eredeti VW alkatrészt is, és tényleg eredeti volt. Eredeti Apple tokot viszont ne ott keress#679: szomorú és elvileg nem is volt olcsó vagy gagyi :-(
#681: nem tudom, most itthon vettem egy Skech-t. De úgy rémlik, hogy jók a vásárlói vélemények. Vettem már 1350 Ft-ért teljesen elfogadható minőségűt.
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Amire azt írtad, hogy az eredeti koppintása, az mennyire helytálló? Anyag használatban, gyártás minőségben is hasonlóan jó? Ha most megint veszek egy tokot, akkor anyagilag majdnem ott tartok, mintha megvettem volna a gyárit 25-ért, úgyhogy ha a meglevő lekerül, akkor olyat szeretnek, ami sokáig bírja.
-
veterán
válasz Urban Terror #681 üzenetére
Ezt nézted már? [link]
Talán tudsz belőle még faragni is (8-10)., egy hónapja megy a hirdetés.Amúgy biztos nem lesz az Ali-s cucc jobb mint az eredeti, de az ára is csak 18$ (4200 Ft).
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Köszi! Jól néz ki.
Most megnéztem az eredeti smart case-t és annak is műanyag a tálcája. Jobban szeretem ha bőr, vagy szövet, vagy enyhén gumírozott hatású a tok, a kopogós műanyagtól még kicsit fázom, bár nem volt a kezemben ilyen.Alis cucc: 4200 nagyon baráti ár. Ismerősöm szokot rendelni onnan, még az 1db kijelzővédő fóliát is ingyen házhozszállították neki.
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Sziasztok,
Szerintetek mennyivel lassabb a 7.1OS, mint a 6.1.3 iPad4-en?Azért kérdezem, mert a MS Office kijövetelével sajnos muszáj lesz iOS7-re váltani, viszont azt gondoltam, hogy ezzel párhuzamosan érdemes Airre váltanom, mert:
1. lassú lesz a gép ha frissítem
2. eladásnál értékesebb a 6.1.3-mal futó iPad
Legnagyobb meglepetésemre azonban a kutya nem érdeklődik a meghirdetett tabomra, pedig PH legolcsóbb.Vélemény?
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Mela Kehes
addikt
A retinás mini megéri a plusz 30 ropit a simához képest?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #685 üzenetére
Egyertelmuen meg.
Csak a kijelzo miatt megeri, de a proci is nagyon gyors
MZ/X
-
llaszlo
veterán
Aki olcsón akar 4-est az most vehet az Auchanban.
16GB: 99.000 32GB/16GB+4G: 129.000 vannak egyéb modellek is még. Még iOS 6.1.3 van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Mela Kehes #685 üzenetére
Természetesen meg!Nem csak a kijelzö jobb hanem a proci is..Gyorsabb stb
-
törölt tag
Hogy kicsit meggyőző legyek: a Retina kijelzővel kapcsolatban, valamelyiknap, töltöttem le egy háttérképet egy weboldalról, megnéztem gépen és utánna iPaden. Kb így néztem:
Ennyire volt gyönyörű iPaden, iszonyat szép, élénk színek, éles kép! -
törölt tag
4k? De a Pad csak 2560p o.O Azt hogy?
-
Mela Kehes
addikt
Értem. És az iPad 4 - Retinás iPad Mini közül melyik?
-
univerzita
addikt
válasz Mela Kehes #693 üzenetére
Nálam az döntöt hogy a mininél kellene használni semüveget mer nekem kicsi de ha a számodra fontos a mobilitás( naponta hordani magaddal) akkor a mini nagyon megtesi.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz univerzita #694 üzenetére
Igazából nekem van egy Air. Most a feleségemnek vennék, aki az esetek többségében farmozik (Hay Day). Szóval a nagyobb kijelző jobb. Edigital-ban 118900.
llaszlo: auchan oldalán nem találom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csak vélemény:
2-esen váltottam 6.1.3-ról 7.0.1-re, nem vettem észre, hogy lassult, lehet , más észrevette.
2-ről váltottam 4-re (mind 7.0.x(?) volt), 4-es gyorsabb volt ugye.
4-ről vissza 2-re, lassabb volt.
2-esen kijött a 7.1, jobb lett.
2-esről Airre, gyorsabb lett.
Ezek után elképzelésem sincs, hogy ugyanaz a gép 6.1.3-ről 7.1-re hogyan változik, de nagy különbségre -sebességben- ne számíts.
Egy előnyét látom az Airnek a 4-gyel szemben: könnyebb, csak ezért váltottam. Talán akksiidőben erősebb is a 4-es.A másik kérdésed: mennyivel ér többet a 6.1.3-as 4-es? Kétezer forinttal? Kinek? Esetleg 6.1.3 fanatikusnak. Pedig nem adod drágán és szép a bőr cover is. 85-ért vettem 4 hónapos 4-es cellulart januárban, tehát van azért olcsóbb is. Vélhetően a fent említett 99-es ár az Auchanban sem tesz jót a használtak értékének.
Hosszabb távon kevesebbet buksz, ha frissíted a 4-est. (Szerintem )[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Ha egy iPhone 4-es röl lenne szó (esetleg 4S) akkor megérteném hogy 6.1.3-mal könnyebb eladni...Bár ez akkor volt érvényes mikor 7.0.4-es volt még csak,mert attól nagyon belassultak....De szerintem 4-es iPadnál ez lényegtelen hogy most 6.1.3 vagy 7.1...Max annyi hogy ha akarja akkor a 6.1.3-at hasznalja de annak tenyleg fanatikusnak kell lenni es ha akarja akkor barmikor frissit. 7.1-re....ez az en velemenyem!
-
franc0
őstag
Frissítettem, 2 perc alatt mebántam.
Lassabb a bill és a görgetés is...Látom ki is maradt egy g betű... Mindegy.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
llaszlo
veterán
válasz Mela Kehes #695 üzenetére
Az auchan oldalán semmit nem találni.
Ki sem volt rakva, csak azért tudtuk, mert megkérdeztük, hogy milyenek vannak. Még demo darab sem volt kint egyik típusból sem. A tartók üresen álltak. Persze az nem biztos, hogy mindenhol kapható, ez ilyen beragadt készlet lehet, de nálunk (Kecskemét) még több is van.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, amivel egy teljes weboldalt le tudok menteni és offline is tudom használni, Ilyen alkalmazás az "Offline Pages Pro", csak ez 10 EUR.
Tudtok esetleg erre színvonalas alternatívat ajánlani?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest