Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Business Net M díjcsomagom van, az sem lepne meg, ha ahhoz nem "járna" LTE...
Nekem csak az Asus külön programjával indult el a töltés, akkor is csak USB 3.0-ról...
(#60) Szabikaa20: Az USB 2.0 500 mA, az USB 3.0 900 mA-t tud, előfordulhat, hogy előbbi kevés az iPad-hez... ha jól emlékszem ez az Apple honlapján is fent van.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
No akkor még egyszer... például az én alaplapom esetében iPad Air nem tölthető csak akkor, ha telepítem az Asus programját a PC-re. (nem kell semmilyen APP hozzá) Sőt, USB 2.0-ról így sem tölt...
Tehát, ha valakinek nem működik a töltés, akkor nézzen szét az alaplapja honlapján...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Coc@s
őstag
Nekem is valamilyen ASUS-om van, és megy a töltés minden külön progi nélkül.
Igaz, az iPad kiírja, hogy nincs töltés (mint az előbb írtam is), de azért még töltődik.
Max nem beszél egymással a PC és az iPad. (Szerintem ezért is írja ki)Egyébként tutira nem tölt? Először én is azt hittem, de aztán meggyőződtem az ellenkezőjéről.
Először még fönn sem volt a Battery app, hanem rajta hagytam a gépen a majdnem lemerült iPad mini Retina-t, aztán meg néhány óra múlva látom, hogy FULL-on van.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
-
-Solt-
veterán
válasz Szabikaa20 #73 üzenetére
Én elhiszem, csupán azt mondtam amit én tapasztaltam... De, ha lesz időm, ezek után ránézek megint...
(#74) Gadgetfan_: Jaj...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
asuspc96
őstag
válasz univerzita #56 üzenetére
lehet elkerülte a figyelmemet
-
phgergo
aktív tag
Skacok ma ellopták az ipad mini 16GB fekete ipad minimet. Esetleg tudtok segiteni, hogy rendörségi feljelentésen kivül mit lehet tenni? FOntos köszöböm. Üdv Gergő
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
veterán
Nem akarom elrontani a kedvedet, de jobb felkészülni rá, hogy szinte esélytelen, hogy megkerüljön az IPaded.
Szerintem egyet tehetsz, figyeled a hirdetéseket, ha gyanús, akkor rákérdezel a sorozatszámára az eladótól, ha találat van, akkor szólsz a rendőröknek (semmit se fognak tenni) és megpróbálod visszaszerezni magad, ehhez fizikum, de minimum bátorság szükségeltetik.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Icloud.com -ra lépj be, ha be volt kapcsolva az ipad keresése funkció, akkor mutatni fogja a pozícióját, feltéve, ha eléggé amatőr a tolvaj, és nem nyomott rajta gyárit - de általában hülyék ehhez az ilyenek, írj, ha valami van. És ezzel mégis jobban mehetsz a rendőrökhöz, wifis? Vagy mobilnet is volt benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tíz nap múlva kap nemzetközi premiert a Huawei Mate X6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Blackberry PlayBook 16Gb tablet
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB WiFi tablet gyári billentyűzetes tokkal garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB Új 12 hó ótállással!
- 3db Hp Elitepad 1000 G2 tablet, egyben, áfás számla
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Air 5th gen M1 64GB WiFi + Cellular - Kártyafüggetlen + Apple pencil 2. gen
- Apple iPad Air 5TH GEN (2022) 64 GB Wifi+Cellular 5G M1 CHIP 2026.02.25 GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest