Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1799) Beniii06 válasza Tetsuo (#1798) üzenetére


Beniii06
őstag

Ezt így direkt nem lehet összehasonlítani. Azt kellene megtudnod, milyen technológiával szolgáltatnak, telefon kábel, koax,optika :F stb.

Az összehasonlítós oldalak kb. arra jók, hogy település szinten kiírjanak valamit, a valóság, hogy sok utcában adott szolgáltató, csak az utca elején/ végén szolgáltat vag csak a páros számú oldalon stb. szóval ez nagyon területfüggő. Nézd végig a nagyobb szolgáltatók oldalait sorba címedre rákeresve(Digi,Telekom, Invitel, UPC) és érdemes lehet megnézni még a Vidanet/Kalásznetet, bár az utóbbi kettő felejtős a sok negatív kritika miatt, esetleg más regionális szolgáltató is szóba jöhet.
Ha a Digi oldala kiírta, hogy nem szolgáltat, akkor nem szolgáltat a címeden. Azt azonban érdemes tudni, hogy a weboldalak pl Telekomos bugosak szoktak lenni és akár kiírhatja, hogy nem szolgáltatnak vagy rossz árakat ír ki adott címre stb. ezért ha felhívod őket telefonon és rákérdezel, az a biztos. Ha Tv is érdekelne az is tudja bonyolítani a dolgokat, illetve sok helyen pl Telekom is net+vez telefon olcsóbb csomagban, mint magában internet.
Ha meglesz, hogy melyik szolgáltató milyen technológián szolgáltatna neked, akkor nézz be az adott szolgáltató topikjába és ott több válasz lesz.
Annyit előre leírnék, hogy ez legyen a sorrend, ha több szolgáltatónál is megtalálnád az igényeidet: optika > HFC(koax)>DSL(telefon vezeték)

"Got any other secret weapons?"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.