Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73
üzenetére
Persze,hogy jó!Engem is feldob.
Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!) 
(#2642) Tuja1: Először is,bocs,lehet nem voltam érthető.Nem,szó sincs róla,hogy megbántottatok volna!!!Csak azt próbáltam(vszínüleg szarul)megfogalmazni,hogy nem mind1 mikét éri el valaki.
Lehet,hogy kötepes procid van,de ha érdekel,szereted és félted a gépedet,meg akarod majd ismerni,s tudni a határait.Ezért veszed a fáradságot s teszteled(közben meg szórakoztat is)S végül csak összehozol valami.-Ez a jó.Konkrétan arra értettem,hogy sajna sokan be-beugranak,kérnek valami tippet,nyomják a fesz 1,5v-ig,s nyíg a gép.Ez sokkal veszélyesebb,mint valamivel tisztába lenni,s akár 1,6v-ot is adni.Engem is szidtak,h tőlem se vennének agyonfeszelt procit,leamortizálom s eladom ha már jó szar.Én erre értettem.Ha ésszel,fokozatosan emeled,tudod mit csinálsz,folyamatosan ellenőrzöd-figyeled,akár az abszurd 1,7v-se gáz 1-1 teszt erejéig.
Bocs ha félreérthető voltam!
-
NFree
addikt
válasz
TeeBee73
üzenetére
Bios 1.36 volt 3.8-on ladline kikapcs, viszont a kisérlet az 1.58v volt loadline on, mert nem volt kedvem átjumperelni a lapot , hogy ne droppoljon, kellet a feszkó

A másik meg nem biztos hogy egy újj proci jobb lessz, sokan nagyon szenvednek 3.6ért ez meg lazán ment 3,8 at de hát így jár az aki telhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1 humoros
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!) 
ja és léggel hűtőm. Szerintem ez a proci megfelelő hűtéssel tudná az 5 gigát. Eléggé jó példánynak tűnik.