Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
A TX2 erősebb hűtő. Nekem Prime alatt azért 1,3V-nál már 62-64 fokos kb. 3,52GHz-en (persze zárt házban, ha leveszem az oldallapot lemegy 59-re..). Ha a szenzor szar azzal nem sokat tudok kezdeni, de a TX2-esnek durva felfogatása sokaknál meghajlítja az alaplapot ezért vettem inkább Freezer7-et.
Mondjuk csalódás volt a Zalaman 7000-es AlCu után...
Félelmetes, hogy az a régi hűtő mennyire meg tudja közelíteni az új hőcsöves csodákat...Épp ez a probléma hogy 45nm-en készül. Kisebb a procisapkával érintkező felület, ezért nem jobb a hőátadás, mint a 65nm-en gyártott prociknál...szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Félelmetes, hogy az a régi hűtő mennyire meg tudja közelíteni az új hőcsöves csodákat...