Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
válasz
metre1
üzenetére
Miután beléptél a bios-ba, nyomj CTRL+F1-et, majd a tuningbeállításoknál fixáld a PCI-E frekvenciát 100MHz-re, a C.I.A 2-t kapcsold ki, a Performance Enhance-t pedig tedd Standard-re.
Legalul a proci feszültségét AUTO-ról állítsd be a processzorod alap feszültségére, majd ha minden megvan, akkor lehet az órajellel szórakozni.Pl.: 3GHz-hez 9*333-at ajánlok, 3,3GHz-hez 10*333-at, mert így 2.4-es szorzóval kijön a 800MHz a RAMokhoz.
Kezd mondjuk 3GHz-cel, és nyomj rá Prime95 blend test-et legalább egy óráig. Közben figyeld a hőmérsékleteket. Ha minden rendben van, és nem fagy ki, akkor mehetsz feljebb. Ha kifagy, akkor vagy lejjebb veszed az órajelet, vagy feszültséget emelsz. (Feszültséget csak alapfeszültség+10%-ig ajánlott emelni, illetve folyamatosan figyelni kell a hőmérsékletet is!)bzs73: Nem semmi, szép eredmény.
Én most a másik végleten vagyok. 3GHz-en keresem a legalacsonyabb feszültséget, amin stabil. 1.1V-nál tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Milyen program, ami...?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én most a másik végleten vagyok. 3GHz-en keresem a legalacsonyabb feszültséget, amin stabil. 1.1V-nál tartok.