Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Annyiért a sarki boltban is bevennék
i7-en pl nem is gondolkoztam, veszek egy am2+ lapot aztán am2 semprontól am3 phenomig bármit belevághatok, ha mákom van -nagy mákom
- veszek egy x4 620-at és phenom2 lesz belőle, ennek azért nem nagy az esélye...de soha nem lehet tudni.
A gép nálam csak amolyan pótcselekvés, ha kertes házban laknék pl biztos negyed ennyit se foglalkoznék vele
Szóval ha kinn leszek sokadlagos dolog lesz a gép...lipi67 : Pár napig még él az apró, aztán ha beépítettem a lapot a másik házba marad is. Vettem helyette egy es2-c-t ami döglött, akkor gariban már az am2+ lapot kérem helyette. Úgy vagyok a lappal mint te a k_vaddal- én se adnám olcsóbban mint te-, ha nem megy el hát nem
Iponból futárral annyi vagy több lenne amennyiért én árulom postával garantált tuninggal és NB 47-tel 2.5év garival. Ez nem is a pénzről szól, csak elvi kérdés, ami normál tuningot tud és nincs rajta gari, meg tartozékok se, olyat nagyítóval kell keresni 7-8k-ért+ posta...
430? Mondhatom elég jó darab, vid 1.25V, jóval ez alatt megy 9x300-at, kicsivel fölötte 10x300-at. Majd jövő héten ránézek ha már nem lesz itt a 3200-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Arc Raiders
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
i7-en pl nem is gondolkoztam, veszek egy am2+ lapot aztán am2 semprontól am3 phenomig bármit belevághatok, ha mákom van -nagy mákom
- veszek egy x4 620-at és phenom2 lesz belőle, ennek azért nem nagy az esélye...de soha nem lehet tudni.