Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
3,14csába - áááááááááá
Nem próbáltam úgy, félnék is forgatni a vinyót. Az elektronika meglepő, de egyáltalán nem melegszik. Gyárilag is azon az oldalon vannak az alkatrészek, amelyiket nem látom, a mechanika felé. Meg egy szivaccsal le is van fedve.. Bár tény, hogy jobban hűlne, valószínűleg nem is kevéssel. 45 fok alatt tudom tartani minden esetben, ha a Nap rá is süt a házra, addig meg nincs baj.Ilyen kicsi VGA-t én egyszer láttam, egy noname Gef.2-es volt, de az is AGP-s. Kiviszed VGA kábelen TV-re, és jó lesz, szerintem be lehet állítani HD felbontást. Meg valahol olvastam, hogy van USB-s monitor. És ahhoz írták, hogy játékra nem jó, mert a CPU fog minden számítást végezni, de videóhoz az pont jó lenne. Talán létezik USB->HDMI átalakító..
Na meg is találtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest