- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Szia,
Köszönöm a válaszod, én is így gondolom, amit leírtál ezek szerint nem vagyok egyedül.
Kíváncsi leszek miként fog alakulni ez a piac a DDR5 bevezetésével, kár hogy az USB 4-et 2020-ra tervezik bevezetni. Új sataportól még nem hallottam a közeljövőben, pedig esedékes lenne ott is váltás, vagy az M2-annak lehet betudni, mindegy ez már nem ide tartozik...(#1320) korcsi:Szia írtam, hogy nem fogom részletezni, de röviden leírom én miként szoktam dönteni.,de csak tényleg röviden, mivel nagyon hosszú lenne és ez nem egy gazdasági fórum és még lehet én is bele bonyolódnék az értelmes és helyes megfogalmazásba. A lényeg ezek a mutatók 1 vagy több tényezőkből álnak minél több tényezőt veszünk bele egy kimutatásra annál jobb képet kapunk arról, hogy helyes döntés tudjunk hozni egy adott kiadásról, vagy befektetésről stb…
Én ilyenkor mit szoktam nézni: Piaci helyzet, meghibásodási ráta, technológia, felhasználhatóság, amortizáció(Pcnél is van)garancia. technológiai készletcserélődés, szoftveres támogatottság. beruházási költség, teljesítmény,felhasználás szempontjai(több is lehet) plusz az üzemeltetési költség. Tehát általában 10-15 mutatót veszek figyelembe egy-egy döntésnél. Nem csak az Ár/teljesítményt veszem figyelemben, ami 2 fő mutatóból áll, mivel a teljesítmény az több dologból áll nevezzük azokat most mellék mutatónak vagy részleteknek, ahogy tetszik.
remélem így megérted az én gondolatmenetemet, tudom nem vagyok egyszerű eset ilyen szempontól.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest