Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcanus
csendes tag
Én is nemrég tesztelgettem a Q9650-emet: röviden 4Ghz terhelés alatt 1.254v kb 13óra prime stabil. Messzebb nem is próbáltam, mert nekem ez mindenre elég.
Annyi lenne a kérdésem ahhoz aki tudna segiteni, hogy mi a hőmérséklet határ, ami fölé ne menjen a proci terhelés alatt ha 24/7-be szeretném használni. Én 70fokról tudok.
De az a kérdés ,hogy ezt prime alatt vagy intelburn alatt értik ,vagy elég ha játék alatt 70fok alatt marad??? -
Orcanus
csendes tag
24/7-be használhatók ezek a feszek??: SPP-1.4v , MCP-1.6v Azért állitottam be ezeket, mert olvastam egy forumon hogy ha sli-t használok a ramok is magas órajelen futnak akkor ezek az értékek ajánlottak.
Köszi -
Orcanus
csendes tag
Szia
Természetesen nem szemre gondoltam
, egy fél napig nálam lesz. Szóval lesz időm betenni a gépbe. Minimális tesztet tudok futtatni ,de 6-7órás prime tesztekre nem lesz időm. Amúgy valamit azért FPO alapján is lehet tudni nem? A másik kérdésem, hogy ok hogy vdroop meg minden ,de normális az hogy prime alatt a cpu fesz 1.254 és 1.288 között ugrál. Nem túl nagy ez az ugrálás? Mi okozza ezt? -
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy Q9650-em, ami eddig nagyon úgy néz ki ,hogy stabil (CPU-z-al, terhelés alatt) 1.264v fesszel 4GHz-en. Szóval a közeljövőben járni fog nálam még egy Q9650-es proci, de annak nem lesz időm a kitesztelésére (csak jön és már megy is
). Szóval, hogy tudnám eldönteni a leggyorsabban melyik a jobb, tuningosabb példány? Természetesen azért ,mert akkor azt a procit tartanám meg. -
Orcanus
csendes tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Jelenleg úgy néz ki ,hogy 1.28v-on stabil a 4GHz, de mivel visszavettem a ramokat is, ezért nem tudom, hogy a túlhúzott ramok (1600asok és 1780-on mentek) vagy a cpufesz volt-e a gond. Milyen progival tudom biztosan azt megállapitani, hogy a ramok hibáznak-e és nem a proci? Memtest nem jó erre?
-
Orcanus
csendes tag
-
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni tuning ügyben! Nemrég szereztem be egy Q9650-et és most kezdtem el tesztelgetni. Elvárható vagy jónak számít, hogy alapfeszen viszi a 4GHz-et?
Mi várható el tőle, ha hosszú távon 24/7 -ben szeretném használni stabilan. Miért van az ,hogy ha sync modban futtatom jobb eredményt kapok a procira mint ha más (3:2,5:4) arányban?Előre is köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, egy fél napig nálam lesz. Szóval lesz időm betenni a gépbe. Minimális tesztet tudok futtatni ,de 6-7órás prime tesztekre nem lesz időm. Amúgy valamit azért FPO alapján is lehet tudni nem? A másik kérdésem, hogy ok hogy vdroop meg minden ,de normális az hogy prime alatt a cpu fesz 1.254 és 1.288 között ugrál. Nem túl nagy ez az ugrálás? Mi okozza ezt?