Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ha jól tudom a SLAWQ (ez van a dobozon) az E0. De ha jó procit akarsz, akkor kiteszteltet veszel, Most itt PH-n 2 db baró is van eladó. Lehet a bolti árhoz képest +1-2 ezressel drágább, de nem fogod a fejed a falba verni, hogy nem azt kaptad, amire számítottál. Ráadásul egyik sem egy olyan "jól megy", hanem inkább a "kivételesen jól megy" kategória.
-
TazLeacher
nagyúr
Hát olyan konkrétum nincs, mert eleve nincs olyan sok variáció. A Régi Q6600 G0 az jó volt, azokból is az újabbak már annyira nem.
A Q9xxx széria:
Q9300 - nekem és Zájec-nek kellemes tapasztalataink vannak, azon kívül sok nem fordúlt itt meg.
Q9400 - ebből konkrétan asszem 1 db-ot láttam itt
Q9450 - ez annyira nem volt jó széria, elgé melegedős fajta volt, és nem bírta annyira a tuningot, de ebből is volt PH-n 1-2 jobb darab.
És ugye a Q9550, abból is a sokak által használt E0 - ezek általában viszik a a 4Ghz-t.
Végül a Q9650 - ebből van nagyon sirály, de ez a teteje, viszon van ebből amelyik rosszabb, mint egy jobb Q9550Ja, és ezen kívül már csak a Q8xxx széria van, na ezekről én semmi ilyen infóról nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest