Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Zso Ro
üzenetére
Ha lehetőségem van újat veszek prociból, ami mindenképpen garis. Egy alkalmi vételhez, ami ki tudja milyen, nem viszonyíthatok egy új megbízható garis procit. Én 55k-ért tudtam volna venni 1 év garis Q9550-et ami nekem nem érte meg.
2-300Mhz nem sokat számít, főleg 4 magosnál. Volt rá ennyi pénzem, és jóleső érzés lesz úgy használnom, hogy egy jó példányt fogtam ki, ami ritka jól megy.
Az alkalmazásbeli teljesítményt tekintve, nem számít hogy Q9550 vagy 9650. Én csak biztosra akartam menni a szorzó miatt.
Bivaly: Köszi!
Maximus, és a legfrissebb BIOS van fent.Daffni2: Egy E8600-ot cseréltem le, ami 4,4Ghz-en futott 24/7. Szerinted ezek után beértem volna egy 3,6Ghz-es 4 magossal?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Maximus, és a legfrissebb BIOS van fent.