Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Prime min. 7es priorításon fut? Mert akkor Te egy atomnagyon jó procit fogtál ki(!!!), amit vétek azzal a freezer 7 proval hűteni és nem szénné tuningolni
! Az ultrára azt hittem hogy a TRUE120. Kár hogy nem győri vagy már vinném is át azt a hűtőt meg a lapomat
Azzal talán meglehetne a 3,9-4Ghz prime stabilan Leírnád a procid VID-jét meg FPO-ját illetve hogy mennyi megy max fsb-ben? -
twine
veterán
Szia
Ha ügyes vagy elég lesz neki... nekem is ilyen hűtőm van! 3420-on járatom folyamatosan a CPU-t, és netezés közben 34fok a proccc,,,,,terhelve nem érik el a magok a 70-et ha sz@rrá prime-olom akkor sem....(zárt házban)
Hozzá kell tennem nekem még kintről egy 9, és egy 8 centis venti "leheli" rá a friss levegőt 5v-on...de tényleg csak leheli mert a kezemmel is alig érzem közvetlen közelről a légáramlást...... Ha 12 centis alsó ventis tápod van akkor pedig úgy szereld fel a hűtőt, hogy alulról fölfelé fújjon a táp(ba) felé a Freezer ventije, mert igy azonnal kirántja a felfelé keletkező hőt a házból a táp ventije....(G0)3500Mhz-ig tuti biztos nem kell tizen ezrekért Hűtőt venned addig tökéletes ár/tudás aránnyal bir a Freezer...Fölötte nincs tapasztalatom,,de te ugye 3200-környékéről érdeklődtél....Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

no komment.