Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Alister71
üzenetére
a 9800gtx+ tdpje 160W. a PNF meg lennék lepve, ha le tudna adni 300W fölött 12Vn (sehol nincs info kombinált maxról, 14+15V 12Vn meg 348W lenne, ennyit kizárt, hogy egy ATX2.2es "olcsóbb" 350es táp leadjon a 12esen). 3.0án 100W alatt/körül kell lennie a quadnak, 8x400@1.4000on meg szerintem kifogy a áp (300Wnak meg kell lennie a GPU+CPUnak).
+50Wal a 12es ágon már talán menne. de inkább 100al (FSPk nagyon utálják a crossloadot, tehát az egyik ág tövigterhelése sosem jó ötlet).
-
Angyom
tag
válasz
Alister71
üzenetére
Lett volna egy 5letem, de sztem is kevés a táp, már tudásra is. Ha jól tudom, nincs rajta 6 tűs csati vga-k számára. Gondolom a 4db molex van átalakítva 2db 6 tűssé. Kérdés az, hogy a két 12v-os ág hogyan oszlik meg a kari és a proci között. Esetleg azt kellene kihozni belőle, hogy külön ágat kapjanak a proci és a vga is. Mert így nyilván -gondolom- elfogy a kisebb ág, mert a proci és a vga is azt használhatja, pluszban a vga még a másikból is kaphat. Vagy a nagyobb ág fogy el ha arra megy az összterhelés. Jó példa volt erre a nemrégi PH! teszt a 400-as tápokról, ott hasonlóan jártak a Chieftec táppal, és átvariálták a 6tűst molexes 6 tűsre, máris szaladt a gép.
-
válasz
Alister71
üzenetére
A P45-öt nem 65nanos CPU-ra tervezték hanem 45-ösre, igazán jól egy alaplapban megy a Q6600, sajnos a nevét nem tudom, de P35-ös az biztos, ritkaság, Gigabyte! Ez ezer százalék! A P45-ben a tuning sokkal macerásabb dolog mint a P35-ben. Várjunk csak várjunk csak P35-DQ6 rev: 1.0? Nem biztos.

-
válasz
Alister71
üzenetére
Nekem ezeket akkor tudja ha alapon fut, kegyetlenül meleg fesz emeléskor, szinte robbanásszerűen melegszik! A polír javított rajta de nem olyan sokat. Ez ilyen, de tény h jó! Nem panaszkodom!
IBT az én időmben még nem volt!
prime volt, de amúgy IBT-n is túl vagyok már, meg sem kottyant neki! Jaja a grid kiakad ha baj van! -
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Nemrég próbáltam magam átrágni a lap biosán, és beállítani minden értéket pontosan, hogy nekem se maradjon semmi autó.
Alakulnak a dolgok, proci , ramok, chipset, minden alapfeszen megy , proci 333x9-en egyenlőre, 9800GTX-hez nincs szükség többre, és most befűtött bérházi szobába, gyári hűtős procival, terhelés nélkül egész jók a hőfokok.SymbianOS: én a Grid-el meg most már a Dirt2-vel is tesztelem a beállításokat, mert ha valami gondja van, bármelyikkel olyan kék halált dob win7-en, hogy öröm nézni. Ha a ramnak bármelyik időzítése nem stimmel, már akkor is leáll.
Intel Burn-el szoktam még fűteni, maximum stresszen. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

15 fokos a szobahő, vagy hogy sikerült ezt összehozni?

Ott egy ág van, és nagyon sok mindenre elég. Én a helyedben olyan tápot néznék, ami egy ágú, és az tutira nem fog elfogyni.
prime volt, de amúgy IBT-n is túl vagyok már, meg sem kottyant neki! Jaja a grid kiakad ha baj van!