- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Elite Master #19268 üzenetére
Nem 4000-re gondoltam, hanem pl 3200-3400 körül, valami egészségesebb feszültségen...
(1,3V-1,4V körül....)(#19278) Bagira01: Wazze, ilyen quad nincsen....
Honnan szereztél te ilyet?
Milyen FPO?
-
G4ga
őstag
válasz
Elite Master #19272 üzenetére
akkor nincs gáz
-
G4ga
őstag
válasz
Elite Master #19262 üzenetére
ameddig 1 a különbség nincs gond!
nekem anno azt mondták inditsag egy evereset ott lépjek be a cpu stress menüpontbe és nézzem a cpu Thortingot, ha az állandóan 0% akkor nincs baj!
-
válasz
Elite Master #19266 üzenetére
Kifagytam 2 óra után!
Rettentő sok az a fesz....!
logoff pápá
-
HSM
félisten
válasz
Elite Master #19265 üzenetére
Oké, gondoltam, de nem csak 3600-on lehet használni egy Q6600-at, de a Te dolgod...
-
Elite Master
tag
válasz
Elite Master #19265 üzenetére
Vélemény?
-
HSM
félisten
válasz
Elite Master #19262 üzenetére
Ja, mert ha bármit csinálsz a gépen, máris az egyik mag lemarad...
Nem sok kicsit DQ6-ban az 1,55V????
-
KTTech
veterán
válasz
Elite Master #14129 üzenetére
Processzor külső hőjének maximuma. Ezt kb. 105-108°C-s maghőnél érné el.
-
válasz
Elite Master #12967 üzenetére
nah nekem procim 3400 en 1,23v al csinálja ezt
és 55 árt árulom
-
KTompi
aktív tag
válasz
Elite Master #12967 üzenetére
Gyenge rá a HyperTX2... nekem volt, nem hűtötte le.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elite Master #12922 üzenetére
85fok még belefér prime alatt. Ott olyan mértékű terhelést kap ami a valós alkalmazásoknál ritkán lép fel. Játékok alatt is általában 75%-nál nem szokott több lenni a proci kihasználtság. Ráadásul ez egy vagy max két magon. Ilyenkor ugye kevesebb hőt termel sokkal, mintha mind a négy mag menne 100%-on.
Egy procihűtő cserét azért nem ártana megejteni, mert majd nyáron mikor már a szobában is 30+ fok lesz akkor már nagyon melege lesz szegény procinak. -
KTompi
aktív tag
válasz
Maglassulás fellép automatikusan, ha túl melege van + extra védelemnek az alaplapokban is beállítható shutdown temperature, amit én pl. 80°C-re állítottam be... (egyébként a Coretemp kiírja, mennyi az abszolút maximum, amikor a proci önállóan is lekapcsolja magát). Vegyél rendes hűtőt rá, mert ami most van, max. papírnehezéknek jó
-
Macka
veterán
válasz
Szerintem elég sok az a 85 fok.Én nem szívesen engedném az enyémet 70 fölé.Mivel hűtöd?
-
m4rc!
őstag
válasz
Minden alaplapban van ilyen jellegű védelem, hogy lekapcsol, ha a proci túlmelexik. Ezt BIOS-ban te is tudod állítgatni, hogy hány foknál legyen. Nálam pl. 85 meg 95 fokra lehet állítani a CPU Shutdown Temperature-t.
-
Macka
veterán
válasz
Elite Master #12919 üzenetére
Szerintem ez nem idevaló kérdés, és ha nem muszáj, nem kell benyomva tartanod a caps lockot...
mod.:Miből gondolod, hogy nem próbáltam.
-
Macka
veterán
válasz
Elite Master #12915 üzenetére
Én abba sem tenném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest