Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Én nem vennék egyelőre P45-öt, a P35 sebességben hozza a P45 98%-át, Q6600 alá jobb is szerintem... A P45-nél ráadásul nemrég voltak még kiforratlanságok BIOS téren...
Én Q6600 alá egy Giga EP35-DS3 lapot ajánlanék, ha nem szempont a CF támogatás, és az ára is kb 18ezres. Én 100% elégedett vagyok az enyémmel...
(Amúgy az asrock csak 4 fázisú, a giga 6, ami nagyon nem mindegy quad alatt, ezt nem kéne elfeledni....
)Szerk: a csúcs-középkategóriás lapok között (pláne azonos csipszettel) gyakorlatilag csak a szolgáltatások szoktak különbözni.... Na meg az árcímke...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mindenki bocsi, de ennyire nem kell hajtani azt a gépet, 1000körül nekem már az everest olyan értékeket mér h nem hiszem h....Nem hiszem el h észrevenni azt a gyorsulást egy ilyen gépnél mint amik ma vannak! Én a rammal sosem játszottam ahogy esett úgy puffant! Mostanáig azt se tudtam h mennyin megy megnéztem 832! Ha majd visít h sok neki akkor lejjebb veszem!
-
Telefunen
őstag
milyen lapot néztél ki?
Kombós lapot ne vegyél. Egyébként meg legyen inkább DDR2-es, aztán abba 1066-os modulokat, mert annyival nem drágább mint a 800-as.
18265: Ez egy elég gyenge lapnak tűnik quad alá (4 fázis), egy Gigabyte P35-DS4 alá nem adnám
-
Hurkaleves
őstag
Nem egészen így működik. Különben, általában a quadok wallosak 500-as FSB-ig (sztem még itt ph-n is kb 2-3db lehet, ami megy 500-as FSB-t, persze nem feltétlen stabilan), szóval ha bírnak 900-at az már bőven elég egy quados rendszernek. (cpu teszem azt: 8x450, ramok: 2x450).
Az 1600-nál meg nehogy azt hidd, h az FSB-t húzzák a világba (pl: 2x800
), ott a ram szorzója van megemelve.
Ja, és az a 4,2ghz csak szemléltetés volt, az az érték még validra is hard egy quadnál
-
Qru
MODERÁTOR
Attól függ milyen ramod van (tuningos illetve kevésbé). Általában a nem tuningos memóriák is bírnak 900-950MHz-et (extra kivétel persze van). Ami szinkronhajtásban (legkisebb memória szorzó) 450-475-ös fsb-t jelent. Q6600-nál 9-es szorzóval nézve ez már 9x450 / 470 = 4 / 4,2GHz. Ennyit nem valószínű, hogy megy a procid léghűtéssel, tehát a ramod bőven jó (ha tényleg megy 900MHz-et). Ezért jó a magas szorzós proci, mert nem kell hozzá erős ram, hogy szépen/nagyon megtuningold.

Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), ott a ram szorzója van megemelve.