Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
Benhill
üzenetére
Huh nálam komoly gondok vannak itt már. A memória alapon volt sokáig, de úgy kb semmi tuningot nem bírt el, anno próbálgattam csak a memótuningot, de nem bírta sehogy. Most úgy teszteltem, hogy a memória ne szóljon bele, de 400-as FSB-vel tudtam csak a szorzók miatt és 1.35-nél is behibázott még a prime alatt sajnos, igaz itt már nem elsőre, azt hiszem 3, vagy 4 teszt lement. A hőfok 61 fok fölé nem ment, itt már 10 fok különbség volt az első és a 3.-4. mag hőmérsékletei között. 3GHz-en meg tökéletesen megy alapfeszen...
PciE freki mihez kell?
-
proci985
MODERÁTOR
-
szacsee
nagyúr
válasz
Benhill
üzenetére
Nem árt neki, R.Zoli még a P5B-vel WCG-zett asszem 7/24 passzív rendszerrel Quaddal és mint tudjuk az melegedősebb mint a P35-ös Gigák..
Nforce is mehet passzívban, bár némi légáram kell a mosfet munkatekercseknek és a ramoknak...táp keringet valamit, de nemtom elég-e neki.
Radi passzív amúgy...nincs rajta venti.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Benhill
üzenetére
hát erről nem sokat találtam, viszont erről a hétről inkább a B jelű procik mennek jobban, azok viszont elég jók. Az a baj a géppel, hogy túl sok a mozgásában a zaj, nem percíz, és szerintem el lehetne vele rontani a kupakot, már ha durvább szemcsemérettel csiszolsz. Ha csak valami rongyal fényesítesz akkor végülis lehet, de azzal nem nyersz semmi időt, mert ha már jó a kupak egy 3k-s vp-al kb 5-10 perc, mire lenyomod.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Benhill
üzenetére
azt lehetőleg semmivel nem kéne. Ha a zsíros kezeddel összetapiztad, akkor esetleg nagyon óvatosan valami lágy papírzsepivel, ami 96%os alkoholba picit bemártva, olyannal áttörölni, ahol látod fény felé fordítva hogy kencés. Gyószertári minőségű szesz, nem denaturált lószar!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Family Link
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
NA ez valóban időtálló vétel volt anno 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://winnie.fw.hu/1.jpg)

?