Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Chain|Q
tag
Ez persze nemigaz, barmilyen OS alatt jelentkezett, ha eppen volt ilyen kod a futo programban. Normal esetben ez nem tortenik meg, mivel ilyen ervenyes utasitaskod nincs, de szandekosan pl. rongalo cellal elhelyezett F00F kod bizony a tobbi OS-t is kiakasztotta. Tehat ez a processzor hibaja volt. Az mas kerdes, hogy a Linux volt az egyik legnagyobb, viszonylag szeles korben hasznalt szoftver, amit kozvetlenul is erintett, mert magaban a kernelben volt ilyenkod. Egyebkent a Linuxban most mar van erre javitas, szoval szoftverbol javitja a CPU hibajat...
Es az A-s Celeronok csak kesobb jottek, a 300-as valtozattol. A 233 es 266-os Celeronokbol nincs A-s valtozat. Es az hogy kesobb lett caches verzio is, nem valtoztat azon a tenyen h. olcsosag ide v. oda, a cachenelkuli Celeron bizony egy finomanszolva is elb...zott (elbaltazott :D) CPU szeria volt. -
zka
tag
Jah, és ez egy Celeronos topic... :DD
-
zka
tag
Azért, az a bizonyos F00F hiba a P1-eknél, csak akkor jelentkezett, ha Linux alatt hajtottál végre egy bizonyos müveleltet!
Akkortájt pedig még messze nem volt ennyi linuxos felhasználó, mint manapság! :o
Az elsö cerkákból pedig azért maradt ki az L2 cache, hogy lenyomják az árát, :F de volt belölük A változat is, ami megkapta az L2-t! :)
Jó is volt az, iCeleron 333A ment 500 felett, még anno... :)) -
Chain|Q
tag
Altalanos velemenyem a dologrol az hogy _JAJ_... :U
A vicc eredetije egyebkent abban az idoben szuletett, mikor meg az AMD csak egy Intel klongyarto volt, es a nagy csatakat a Motorola alapu rendszerek (Amiga, Mac, Atari, stb) vivtak az Intel alapu pecekkel. Eredetiben nagyjabol igy hangzik:
Egy Motorola es egy Intel CPU vitatkozik, hogy melyik a gyorsabb. Megkernek egy Zilog Z80-at, legyen a dontobiro.
Z80: Mennyi 2+2?
Intel: 5!
Motorola: oooo.... 4!
Intel: Igen, de en voltam a gyorsabb!
A viccek apropojat az adta, hogy anno az elso 386-osok legendasan bugosak voltak, es 32bites CPU letukre, gyakorlatilag semmilyen 32 bites muveletet nem voltak kepesek bugmentesen vegrehajtani (pl. egyszeru egesz osztas/szorzas), mellesleg azonos orajelen lassabbak is voltak mint egy 286... Egyebkent az elso szeriak szinte minden Intel CPU-nal katasztrofalisak, lasd pl. a Pentium1 60/66-ok FPU bugjat, vagy a 486sx neven megjelent elso 486-okat, amiben gyarilag kikapcsoltak az FPU-t, annyira bugos volt. Ez a tendencia nem tort meg, emlekezzunk a kesobbi P1-ek F00F bugjara, a cachenelkuli Celeronokra, az elso legendasan lassu P4-ekre, de emlithetnenk akar a elso Itaniumokat is, stb... Ehhez kepest az AMD CPU-k, kulonosen miota sajat tervezesuek, a megbizhatosag mintakepei.
Hasonlo poen meg a kovetkezo is:
''We're Pentium of Borg! Division is futile. You will be approximated!'' (Ha nem erted, akkor nem vagy Star Trek fan, sebaj. :) )
Egyebkent, nekem 1db Intel CPU-m volt eletemben, az egy 486dx2/66 volt, de lecsereltem egy AMD-re, mert az lehetett 80mhz-re huzni... :D
Idezet:
''De ha nagyon belemélyednék a dologba azt kellene mondanom, hogy ha egy komoly számítási feladatot végzünk egy P4-en és egy AMD-n, akkor a P4 pontosabb adatokat szolgáltat mint egy AMD''
Ezt nemtom honnet szedted, de egy marhasag. Minden x86 proci maximalis pontossaga 80 bit, legalabbis FPU teren. Es pontosan ugyanazokat, ugyanolyan pontos adatokat fognak adni, gyartotol fuggetlenul, felteve ha az adott processzorok jol mukodik. Ugyanis 2+2 az mindig 4, nem lehet 3.999999998 vagy 4.00000001. Ha 2+2 eredmenye nem 4, akkor az a proci bugos. Ilyet viszont utoljara pont az Inteltol lattunk, khmmm...
De a pontossag egyebkent akkor sem erossege az Intel CPU-knak, ha nem bugosak eppen. Az x86 FPU ugyanis mint mondtam 80 bites maximalis precizitassal dolgozik, ezen a pontossagon azonban egy Intel FPU altalaban toredek teljesitmenyt ad le, mint mas x86 gyartok FPU-i. Mas kerdes, hogy az atlagfelhasznalo szempontjabol fontos, 3D-s jatekokban hasznalt 32 bites (single) szamitasokban viszont gyors es meg 64 biten is turheto sebesseget ad. Egyetlen mas gyarto FPU-i sem mozognak ilyen szelsoseges hatarok kozott. Pl. a Motorola 680x0 procik FPU-ja 96 bites belso pontossaggal dolgozik, es ezt nem is lehet csokkenteni... Minek is, hiszen eleg gyors 96 biten is... Ha valakinek van keznel regi (4-es v. 5-os) Lightwave az lathatja ezt... x86 platformon ha tul melyen ''zoomolsz'' egy objektbe, szetesnek a poligonok. Nem veletlenul, a 80 bit precizitas keves neki, ezt a szoftvert meg a 68k procik nagyobb pontossagahoz irtak. De egy meg szelsosegesebb, es tozsgyokeres pcseknek talan kezzelfoghatobb pelda. Anno a Cyrix 6x86-ok FPU-jat a legendasan lassauk kozott tartottak szamon, nem teljesen ok nelkul. Viszont ha 80 bites precizitassal vegzett muveleteknel hasonlitjuk ossze a sebesseget egy Intel FPU-val, a Cyrix kiverte a sz*rt is (mar elnezest) egy Pentiumbol... Mas kerdes persze, hogy ezekbol egy atlagfelhasznalo keveset latott.
Es vegul, mindezeket alatamasztando, tegyul fel a kerdest, vajon miert is lassult be iszonyuan (kb. 1/30-ad sebessegre) egy P4, ha nagyon kicsi tortekkel (ertsd: nagy pontossag szukseges), vagy nem valos szamokkal kellett dolgoznia az FPU-nak? Pl. ezert lassu a Conspiracy csapat Beyond c. 64k introjanak partyverzioja P4-es gepeken, de tobb jatekfejleszto ismerosom is anyazott miatta, hogy belassul az engine-juk P4-en, es kerulgetniuk kell a proci nyugjeit... Igaz a legujabb P4-eken (ujabb Northwood, Prescott) mar javitottak ezt a hibat... Az AMD-kkel ''erdekes modon'' nincs ilyen gond. Es meg sorolhatnam a peldakat, de felesleges.
Egyebkent most gondolom le leszek anyazva, hogy ezt miert kell pont egy Inteles topicban elmondanom... Nem mondtam volna, mindenki azt hasznal amit akar, de talan nem kene olyan poenokat sutogetni az ''ellentaborra'' amilyen teruleten bizony pont az Intelnek lenne fejlodnivaloja... Es aztan meg meg is indokolni h. a poen igaz, mert hogy az Intel proci az pontosabb... Gyerekek, ezt mar tenyleg nagyon nemkene... -
Bazsesz
őstag
Mi ez a AMD a celeronos topikba???? :)
Nah, most szereztem meg a 4. INTEL-es lapomat. Úgyhogy most szerelgetek.
Üdv: Balu -
perempe
veterán
Nekem 900-as Celeronom van 1200-re van tuningolva, jó kis gép. Most éppen videót kódol, 30 perc alatt lerövidít egy saját authorolású, 1 órás 8 megabites DVD-t 60%-ra. Tudni kell jó programokat használni, akkor elkerülhető a P4.
[Szerkesztve] -
Tomazzo
tag
Én ugyan nem akarok vitába szállni mert ez egy vicc az aláirásomban!!!!
De ha nagyon belemélyednék a dologba azt kellene mondanom, hogy ha egy komoly számítási feladatot végzünk egy P4-en és egy AMD-n, akkor a P4 pontosabb adatokat szolgáltat mint egy AMD, de ha mondjuk egy programozási feladatnál az a dolgunk, hogy meghatározzunk mondjuk egy 2mp-es intervallumot, akkor abban az esetben a P4 téved és nem 2mp-et ad, míg az AMD álltalában igen!! ;] -
zka
tag
:))
-
Bálintosz
senior tag
Akkor?
ALAPLAP: GIGABYTE GA-7N400-L1
CD ÚJRAIRÓ: TEAC 52*/24*/52* IDE OEM
DVD-ROM: LG 16*/48* IDE OEM
FDD: 1.44MB TEAC
RAM: PC3200 (400MHZ) DDR 512MB ELIXIR ORIGINAL
HDD: SEAGATE BARRACUDA 7200.7 80GB (7200RPM)
CPU: AMD K7 ATHLON XP 2600+/ 333 (!!BARTON!!)
SZÁMITÓGÉPHÁZ: MIDI TÁP NÉLKÜL CASETEK CK-1016-2BS
KELLÉK: 12CM-ES VANTEC STEALTH HÛTÕ SF12025L
TÁPEGYSÉG: ATX12V 350W COOLINK AP-400X
VGA: ASUS RADEON 9600XT 128MB DDR +VIVO+DVI
Jóóóó?? -
maszat
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
OFF
Látom új procid van. Ez tényleg 3200+, vagy egy 2500+?
ON -
fLeSs
nagyúr
Az elkövetkezendő VGA-teszt után egy ''olcsóbb procik tesztje'' is lesz. ilyen celeron+barton+duron+olcsó p4-ekkel. :))
-
-
Zoltán
őstag
Sokszor olvastam már itt a fórumban, hogy számtechbolt eladók rábeszélik a népeket az Intelre. Fentebb is van egy konkrét eset. Namármost ez azért érdekel, mert Én már rengeteg számtechboltban vettem már cuccokat, de még sohasem tapasztaltam ilyet. Csak engem nem akarnak meggyőzni? Bedig többel külön beszélgettem is, tehát nem csak berohantam egy egéralátétért. Vagy ez az Intel-mánia város specifikus lenne? (Én Bp-t és Kvárt ismerem ilyen szempontból). Vagy előre látják rajtam, hogy nem lehet meggyőzni?
:F -
Zoltán
őstag
Coppermine Celeron 850@1135Mhz. Legjobb stepping, direkt ezt vettem, de már nem emlékszem fejből a sorszámra. Fesz.: 1,75@1,80 volt. Globalwin hűtő.
Egy másik: Mendocino Celeron 366@550Mhz , fesz emelés nélkül. Globalwin hűtő.
Egy harmadik: Mendocino Celeron 333@342Mhz, fesz emelés nélkül, Globalwin hűtő. Ez csak azért ilyen kicsit ment, mert az alaplap csak a 66 és 68 FSB-t ismerte. :) -
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszi, de közbe megoldódott mert vittem egy CPU-z-t és láttam h 17*100-at ír, a mem-hez pedig nem asszinkron hajtás kell mert sajna még hasonló sincs a BIOS-ban, hanem símán be lehet állítani h BY SPD 100Mhz vagy 133Mhz legyen. Beállítottam. (gy.k.... )
A szótárprogis bajommal meg átmegyek a szoftver topicba HALI! -
HiperG
addikt
válasz
Bálintosz
üzenetére
Hát ez kib@szottkomoly konfig ;] :DD
(mielőtt félreértenétek nem azzal van bajom, hogy nincs pénze jobbra)
Szal kis korrekció:
Alaplap: Abit NF7 vagy KV7 de méginkább KV7II, talán Asus A7N8X vagy A7N8X Deluxe vagy A7N8X-E Deluxe (A7N8X-X nehogy!) talán A7V600
RAM: 2x256 MB PC3200 Kingmax (olcsó és yoo!)
CPU: Amd Athlon XP 2500+
Procihűtő: Hacsak nem NF7-et veszel akkor Zalman CNPS7000A-AlCu
VGA: GexCube 9600XT Extreme
HDD: Samsung vagy Seagate -
Bálintosz
senior tag
Ez lenne:
ALAPLAP: ASUS P4S8X-X
CD ÚJRAIRÓ: TEAC 52*/24*/52* IDE OEM
DVD-ROM: LG 16*/48* IDE OEM
FDD: 1.44MB TEAC
RAM: PC3200 (400MHZ) DDR 512MB SAMSUNG A-DATA
HDD: MAXTOR DIAMONDMAX+ 9 80GB (7200RPM, 8MB)
CPU: INTEL CELERON 2800MHZ BOX
SZÁMITÓGÉPHÁZ: MIDI TÁP NÉLKÜL CASETEK CK-1016-2BS
KELLÉK: 12CM-ES VANTEC STEALTH HÛTÕ SF12025L
TÁPEGYSÉG: ATX12V 350W COOLINK AP-400X
VGA: ASUS RADEON 9600XT 128MB DDR +VIVO+DVI
Ezzel kb. meddig lehetne játszani majd rendes sebesség mellett? -
Bálintosz
senior tag
CPU: INTEL CELERON 2800MHZ (WILLAMETTE) jó?
-
zka
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Hali!
Elöször is az Intel kiskereskedelembe szánt processzorai általában kivétel nélkül szorzózárasak, tehát egy 1,7-es proci csakis 17-es szorzóval üzemel! Ha olyan az alaplap, ezt átállithatod, de akkor is 17-et fog használni, mert a prociban ez van beállitva! Ha az alaplap nem ismeri fel magától, az valószinüleg azért van, mert régebbi a biosa, ezen bios update-tel lehet segiteni! A memóriákkal való vacakolást én is tapasztaltam egy Abit BD7-II alaplapon, még régebben! Nekem minden inditáskor be kellett állitani a memória asszinkrom hajtását! Az ilyen alaplapok sajnos gyárilag mem. vezérlö jibásak, ki kell cserélni! :(
A PC2100 as DDR-RAMod, ami effektiv 133MHz-en üzemel, (gyk. 266-as) csak akkor tudod kihajtani, ha beállitod neki az asszinkron memórivezérlést 4/3-ra.
A hibaüzenettel kapcs. nincs ötletem, rakj fel egy uj Windows-t! -
Hali mindenkinek!
Kb egy éve vettek barátnőmék 1 gépet, ''LOW-end kategória''.
Egy ECS P4VXASD2+ alaplap egy 1,7-es cerka és egy 256MB DDR 2100
Megnéztem a BIOS-át, és 10*100Mhz-re van állítva a proci! (Egy ismerős gépboltjába lett összerakva aki 100 h nem vert át, de arra már régebben rájöttem h vannak apró hibái néha, mmint h 266-ra állított be 333-as ramokat AGP-t elcseszte stb)
Szeretném megtudni, h nyugodt szívvel állíthatom-e 17*100-ra a procit? A RAM-ok BIOS-ban 100Mhz-re vannak állítva. Az elnevezés szerint (2100) nem 266-on kellene menniük? A másik érdekes h a lap BIOS-ában SEHOL SE találtam FSB emelést, csak a szorzóét...
Amin kibukott az egész probléma az pedig a 1995-ös GIB szótár 2.6-os verziója ami installkor ''kevés memória'' üzenettel kilép... Ezt se értem!
Remélem mondtok okost köszi előre is! -
-
maszat
senior tag
1. www.memtest86.com-ról letöltöd
2. beraksz egy folppy-t
3. elindítod az exe-t
4. az csinál a lemezből boot-floppyt, amivel elindítod a gépet
5. automatikusan elindul a memtest
6. nem érdemes végigvárni (ha készen van, úgyis újrakezdi)
7. elég csak az 5-ös és 6-os tesztet lefuttatni (teszt kiválasztása: configuration -> test select -> type 0-11 vagy vmi hasonló)
Ha nem ír ki hibát az OK, de ha többszöri futtatásra is, akkor gány
(a hibát a képernyő közepére írja, és az ERROR oszlop is 0-nál nagyobb ekkor) -
klepto
addikt
Nem. Legutóbb akkor hivatkozott rá, amikor bekaptam egy kis aranyost, de az még a ramcserék előtt volt.
Mondjuk amire mindig hivatkozott, hogy az USB-s eszközöket nem ismeri fel.
Nemrég találtam egy USB 2.0-ás drivert, feltettem, most mindent lát. Eddig is egy ilyen driver volt fent, de az 1.0.0-ás volt, most egy 1.0.1-es verziójú drájvert találtam. Lehet, hogy bolondította meg, azóta még nem prüszkölt, de nem akarom lekiabálni :U
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Egyszer, még AMD-s koromban próbáltam a Memtest86-ot, mert akkor is volt valami gyanús, de nem ismerem a progit. Akkor 100-ig engedtem, aztán lelőttem. Ha jól tudom, az véktelen ciklusú szoftver, vagy nem? Meddig kell futtatni? Akkor úgy csináltam, hogy felmásoltam floppyra, és arról indítottam a gépet. Ha jól tudom, úgy kell használni, ugye? Ha hibázik, hol írja ki? Mit kell nézni, mire kell figyelni a progiban?
Egyszerűbben: hogy működik, és hogy kell használni azt a progit? -
AdamComp
csendes tag
megnyittam 54 ablakot és semmi fagyás vagy lassulás!
stabil volt!
[L]http://kep.tar.hu/adamcomp/images/pic4675269.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
válasz
AdamComp
üzenetére
?????????
Két konfigom van:
1. 1700 MHZ celeron
2. 1700 MHZ AMD
Különbség, ég és föld. S nem csak játékban. Ha pl.: egyik vinyóról másolok egy másik vinyóra játékot a celeron esetében semmit nem csinálhtok (még a könyvtárakat is alig akarja megnyitni). AMD-nél közbe zenét hallgatok, sőt még videót is lejátszottam a poén kedvéért, s simán ment.
A játékokról annyit, hogy az AMD-vel játszok, amikor hazajövök itthon van a celeron: akkor vele meg se próbálok játszani.
ÉG ÉS FÖLD!
(Ez az amit a havernak hiába magyarázok nem hiszi el) -
AdamComp
csendes tag
Őszíntén!
Van egy cerkád és utána veszel csak egy másik procit.
Mit érzel meg?
azon kívül hogy +10 pont a teszbe?
nekem jól mennek a gamek, világ életembe cerkám volt és nagyon megbízhatóak!
havernak már 2db amd-je behalt nekem eddig semmelyik cerkám sem! -
válasz
csucsu_17
üzenetére
honnan tudok minden hivatalos infót felkutatni az AMD procikról a www.amd.com oldalról ?
Ne haragudj, de szerinted hol kaphatsz meg minden információt??? goldengate.hu??:DD:C:C
Esetleg nagyon sok magyar és külföldi oldal van ahol sok tesztet, és leírást olvasgathatsz.. pl: [L]http://www.tesztelo.hu/Processzorok/processzorok.html[/L]
De pontsan milyen információra lenne szükséged, talán kérdezd meg egy AMD-s topic-ban... -
válasz
c.zsolti
üzenetére
Semmi baj nem vettem nagy támadásnak..:DD :B
Csak az 100% hogy komolyabb tuningot nem lehet fesz emelés nélkűl megúszni... főleg hogy még utánna stabil maradjon a gép...
de mindegy..:DD
Emléxem 566-os cerkára megvettem a fop32 es hűtőt, hogy minnél jobb eredményeket el lehesse vele érni.. nem is nagyon ment 30C fölé a hőmérséglete..:DD Akkor eljött velem a haverom is vásárolni neki is megtetszett az ''új'' Globalwin hűtő, ő is vett egyet, azóta az van neki egy 333@550 -es celeronon..:DD Most akar majd újítaní..:DD -
Balli
őstag
Sziasztok!
Ma vitatkoztam egyet az egyik haverral: szerinte a Celeron leveri az AMD Athlon XP-t :) Ő ezt hallotta eladóktól, olvasta újságokból, s itt valamelyik fórumban :)
Össze-vissza magyaráztam, de ő hajthatatlan volt. Most vett egy 2400-as celeront. Az AMD-n is gondolkodott, de az eladó lebeszélte.
Esetleg tudtok valamilyen celeron vs. AMD teszt linket (én csak P4-el láttam eddig összehasonlítva :) ), vagy esetleg összehasonlító videófelvételt, vagy valami tuti bizonyító értékű anyagot, hogy mennyivel jobb az AMD. -
csucsu_17
aktív tag
tudom ez a topic a Celeron háza tája de:
honnan tudok minden hivatalos infót felkutatni az AMD procikról a www.amd.com oldalról ? -
suste
veterán
bocsi, de fogalmam sincs:(
én is nagyon sokáig szivtam az emlitett cel800+abitbxvalami+ativideo-val, mire feladtam
késöbb még hozzájött 1 sblive, na onnantól percenként volt kékhalál
pedig a tuning miatt nagyon jó kis lapnak tünt az abit
az ecs óta viszont 1szer sem fagytam (kb fél éve)
ha tudnád esetleg másnál tesztelni a procidat, akkor kiderülne, hogy jogosan szapulod -
c.zsolti
őstag
Bocsi! :B Nem akartam neked esni.
Megnéztem a cikket.
Az 1.95V-hoz nem tudok mit mondani... viszont az itt is kiderül, hogy megy a proci jobban is, ha hűtve van.
Amiről írtam, azon egy WBK-68 hűtő volt, leszedve róla a gyári trutyit, bekenve normális pasztával. Ennyi volt a tuning, meg persze a biosban feltolni az fsb-t 133-ra. :D
Megmutatni sajna nem tudom, mert csere +ráfizetéssel vette a haverom a tualatinját. Nem hiszem, hogy ennyire kifogta volna a procit, mert több embertől is hallottam ilyen jól húzható 800-as procikról. -
Bálintosz
senior tag
A Cerka 2400-asnak vn gyári hűtője? Az jó?
-
suste
veterán
a régi abit lap + 800 cel.-emmel nekem is voltak gondjaim
biztos, hogy vmi hardver összeférhetetlenség van nálad is, mert normális esetben simán mennie kéne
off
nagy lutri a számítógép vásárlás
a mostaninál inkább a stabilitás számított: ECS+VIA -mint a beton, viszont no tuning
on -
Bass
addikt
Nekem is volt anno 333@416 de igen lightos volt:) azóta csak amd ez má nem lightos haver 2000ghz-es celeronja csak 2600mhz-en érte utol az 1800+ XP-met ami már akkor olcsóbb volt valamivel a cerkánál egyszóval nagyon rossssz választás akkor már inkább duron.
-
klepto
addikt
Én AMD 1,8+-al kezdtem, ECS sises lapban. Stabil volt, de lassú. Lapcsere,Acorp VIA-ra. Stabil, gyors, a kékhalált hírből ismertem, mindösszesen 1x, egy vírus támadás után. :U
Bővítni akartam a gépet, de a procicseréhez lapcserét is kellett eszközölnöm, mert a lapba nem ment bele a 333-as buszsebességű Bartonmagos AMD. Akkor legyen Intel, mert olyanom még nem volt. Sok PH!-s beszélgetés után Sis-es Gigabyte lapot vettem, és mivel nem volt sok pénzem, vettem bele egy Celeront. Nem rossz, de nem az igazi, de majd ha Dual memóriám lesz... Memócsere megvolt, 2 egyforma ram, Dual mód izzít, a memória sebesség nőtt, de a gép sebessége válltozik. A Cerka nem használja ki a Dual adta lehetőségeket. Azt hittem, hogy egy 2,4Ghz valós órajelen működő 400Mhz-s bsuzsebességű Cerka nem lehet roszabb, mint egy 1,53Ghz órajelen, és 266Mhz buszsebességen ketyegő AMD. Hát tévedtem!!! :(((
Amióta Cerkém van, lassabb a gépem! Egyszerre 2-3 műveletnél többet akarok csinálltatni a géppel kifagy. Pl. 2 honlapot megynyitok egymás után, kb. 10-ből 3 esetben reset a vége, ha viszont azonnal rányitok egy AdeAcrobet-et használó honlapot, akkor 10-ből 9x reszet :O
Szóval ha lesz pénzem, azonnal a Cerka helyett nézek egy igazi P4-et, de lehet, hogy inkább megint AMD-t veszek. :U
Nem hittem el, és soha nem hittem volna, hogy az agyonsztárolt Intel, Celeron procija egy nagy rakás... megbízhatatlanság
Ha valakinek nincs pénze azonnal egy P4-re, az ne vegyen mást, csak AMD-t, mert míg kiböjtöli, hogy a Cerkát lecserélje, addig elmegy a kedve az egész számítógépesditől :U -
Steroid
tag
Azt tudom h. egyáltalán nem bántam meg egy éve mikor vettem és akkor se volt sokkal drágább és 256kb kes szóval szabadság szeretem!
-
Steroid
tag
Hi All!
Nekem egy 1.3 Tualatin magos cerkám van! Ami 1612 Mhz en ketyeg stabialn 122 es fsb mellett :DD
Annyit az egész cerka dologhoz h. akármennyire is fikázzák mind a mai napig h. rák meg minden, a ti4200al elmegy vele az összes gamma élvezhetően, és semmi bajom nincs vele! (azé nyári keresetböl lesz egy 3 ghz es p4 ujjitva :DD)
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest