Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
SLi
tag
Abit alaplapokra visszatérve,nekem egy BH6-os alaplapom van
Ellátogattam az abit honlapjára és megnéztem a bios-frissitéseket mit supportálnak:
->> ::Bh 6::
Released Date: 11/26/1999
Supports the PIII 600Mhz(100Mhz FSB) CPU.
Supports 40GB harddisks and above, However we aren't quite sure what the precise capacity is, since the current maximun harddisk on the market is 40GB.
ez az utolso amit irtak ráadásul a bx6 is ez az utolso bois frissités info,
Na és akkor most az a kérdés ,hogy támogatna az Abit bh6-os egy 800mhz es fsb133 fcpga procit ,vagy sem?
Valami nálam JÓVAL okosabb ember irjon,mert ehhez túl kevés vagyok.
Kösz! -
SLi
tag
Tomsharderen volt egy cikk hogy abit bx6-ba belenyomtak egy fcpga pIII(800 fsb133) átalakitóval és stabilna ment,semmi gond nélkül,sőt az alaplap bechmark nem is volt rossz,ahhoz képes hogynem támogat hivatalosan 133fsb-t meg persze a PIII se.
Ha van vkinek tapasztalata vagy hozzászolása vagy bármi esetleg véshetne ide pár sort.
Peace!:)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest