Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Nem emlékszem már pontosan. A logikus az lenne hogy a Sandra 66-ot írna ki AGP-re, mivel a PCI-ra 33-at írt. Akkor én inkább a PCI clock miatt aggódtam, ugyanis a rendszer és különösen a vinyók (Maxtor 540DX) nem viselik el hosszútávon a 40 Mhz fölötti PCI-t. Valami előbb-utóbb tönkre megy ekkora frekvencián. Mivel semmi gond a mai napig, ezért ebből következtetek.
-
Pontosan ez az, amin én is filózok éppen. Nem véletlenül nem szemcsés a kép 2X AGP-n, 1X-n meg nem. Szerintem az a 4-4-1 kapcsoló ugyan létezik, de:
1. Nem kapcsol semmit, hiába van ott.
2. Kapcsol, de az AGP-hez semmi köze.
Sandra-val akkor meg is néztem és a PCI clock 33 Mhz volt és nem 44. -
Ez a menüpont eredetileg hiányzik a BE6II BIOS menüjéből, de az új BIOS-al ez is kapcsolhatóvá válik. Maga a SoftMenu is kicserélődik. Úgy néz ki mint az újabb SoftMenuIII, bár a neve SoftMenuII maradt.
Én sem értem a dolgot tisztán, mert az ABIT oldalán is ködösen fogalmaznak ezzel kapcsolatban. Állítani lehet 4-4-1-re, de nem tudom hogy ténylegesen működik-e. Azt tudom hogy 2X AGP-vel szemcsés a kép, de ha leveszem 1X-re akkor nem.
Az az érdekes hogy az AGP 1/1 ill. 2/3 kapcsoló is megmaradt. Most akkor melyik kap prioritást? Mindössze ezt nem értem. -
Rendszergazdaként üzemeltetek többek között olyan gépeket is amelyekben ABIT BE6II alaplap van PIII 933 Coppermine CPU-val. PII 400-ról fejlesztettem 4db gépet PIII-ra. Mindössze a legutolsó BIOS-t kell föltenni ami kezeli és leoszja az FSB-t (4-4-1). A rendszer nem tökéletes, de működik. Egyetlen negatív tapasztalat hogy az AGP-t 1X-re kellett visszavenni mert 2X üzemmmódban mind a 4 gépen szemetelt a kép. Nem fagyott, csak szemetelt. Irodai gépnek így is jó még egy darabig.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi