Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Youtube-ra feltette a "Magyar Vegán Egyesület" [link]
    Nincs benne szerintem semmi extra, csak a szokásos, hogy a húsipar kizsákmányolja és kínozza az állatokat. Kicsit belepörgettem, de a film főleg vagy csak külföldi felvételeket tartalmaz. Rá geminiztem a forrásokra:

"
    A Dominion (2018) – magyarul Uralom – című ausztrál dokumentumfilm felvételeinek túlnyomó többsége Ausztráliában készült.
    A film hivatalos információi szerint azokban a jelenetekben, ahol nem jeleznek külön helyszínt a képernyőn, ausztráliai vágóhidakon, farmokon és laboratóriumokban rögzített képkockákat láthatunk.
    Az Ausztrálián kívüli felvételek a következő országokból és területekről származnak:
    Amerikai Egyesült Államok
    Egyesült Királyság
    Kína
    Kanada
    Olaszország
    Spanyolország
    Dánia
    Norvégia
    Új-Zéland
    Inda
    Banglades
    Izrael
    Faröer-szigetek
    A készítők kiemelik, hogy bár az adatok és a felvételek jelentős része Ausztráliához kötődik, a bemutatott eljárások és ipari standardok a legtöbb fejlett és nyugati országban azonosak vagy nagyon hasonlóak."

ubyegon2 :
    Ezt találtam keresőben az eseményről: Magyarországi mozipremier: ingyenes filmvetítésre várják a jelentkezőket
    van ott ismertető az eseményről és linkek a regisztrációhoz az érdeklödőknek stb.

Köszönöm szépen! :R

Új hozzászólás Aktív témák