- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Szeptember 11: hol voltál, mit csináltál, amikor megtudtad?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
Nem leszek ott a filmvetítésen de szívesen vitáznék ebben a témában.
Amúgy én fogyasztok húst és az a véleményem, hogy nem ez a probléma gyökere. Tízezer éve is kajáltuk az állatokat. A probléma az ipari hústermeléssel van, annak meg az az oka, hogy túlszaporordtunk mi emberek a földön. 8 milliárdan nem tudnánk ezt megoldani, vadászattal, halászattal. -
Samus
addikt
Nem vágom, nem rajongók az ilyesmikért mert valamelyik nagyon hatásvadász módon van megcsinálva. Volt valami netflixes halas "doksi" is, de ultra gagyi volt szerintem. Jobb szeretem a profibb anyagokat mint pl. a David Attenborough dokumentum film a halászatról. Nem baj mondjuk az se ha nem túl profi a film, de ne legyen extrém hatásvadász, régen pl. a Michael Moore féle doksik érdekesek voltak, meg a super size me is bejött.
A nagy csirke összeesküvés néven fut (rákerestem). Számomra az ilyen dokumentumfilmek addig érdekesek, amíg túl nem tolják őket (így voltam az Ősi Idegenek sorozattal is). Régen még talán megnéztem (Kóla, Puska, Sültrkumpli megvan?), de mára kerülöm. A szatírák jobban bejönnek (Például a Köszönjük, hogy rágyújtott).
-
kreténtehén
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, picit frissítettem a bejegyzést. Nem tudom, hogy mennyire lesz megosztó az egész, de legalább lesz a végén ingyen kaja
-
Aweriot
senior tag
Az a szokásos n+1 'érezd magad rosszul mert húst eszel, itt a szomorú arcú boci' film lesz, vagy valami érdemi?
-
KISDUCK
addikt
Nem vágom, nem rajongók az ilyesmikért mert valamelyik nagyon hatásvadász módon van megcsinálva. Volt valami netflixes halas "doksi" is, de ultra gagyi volt szerintem. Jobb szeretem a profibb anyagokat mint pl. a David Attenborough dokumentum film a halászatról. Nem baj mondjuk az se ha nem túl profi a film, de ne legyen extrém hatásvadász, régen pl. a Michael Moore féle doksik érdekesek voltak, meg a super size me is bejött.
-
PSti
tag
Youtube-ra feltette a "Magyar Vegán Egyesület" [link]
Nincs benne szerintem semmi extra, csak a szokásos, hogy a húsipar kizsákmányolja és kínozza az állatokat. Kicsit belepörgettem, de a film főleg vagy csak külföldi felvételeket tartalmaz. Rá geminiztem a forrásokra:"
A Dominion (2018) – magyarul Uralom – című ausztrál dokumentumfilm felvételeinek túlnyomó többsége Ausztráliában készült.
A film hivatalos információi szerint azokban a jelenetekben, ahol nem jeleznek külön helyszínt a képernyőn, ausztráliai vágóhidakon, farmokon és laboratóriumokban rögzített képkockákat láthatunk.
Az Ausztrálián kívüli felvételek a következő országokból és területekről származnak:
Amerikai Egyesült Államok
Egyesült Királyság
Kína
Kanada
Olaszország
Spanyolország
Dánia
Norvégia
Új-Zéland
Inda
Banglades
Izrael
Faröer-szigetek
A készítők kiemelik, hogy bár az adatok és a felvételek jelentős része Ausztráliához kötődik, a bemutatott eljárások és ipari standardok a legtöbb fejlett és nyugati országban azonosak vagy nagyon hasonlóak."
ubyegon2 :
Ezt találtam keresőben az eseményről: Magyarországi mozipremier: ingyenes filmvetítésre várják a jelentkezőket
van ott ismertető az eseményről és linkek a regisztrációhoz az érdeklödőknek stb.Köszönöm szépen!
-
Samus
addikt
Nincs benne szerintem semmi extra, csak a szokásos, hogy a húsipar kizsákmányolja és kínozza az állatokat. Kicsit belepörgettem, de a film főleg vagy csak külföldi felvételeket tartalmaz. Rá geminiztem a forrásokra:"
A Dominion (2018) – magyarul Uralom – című ausztrál dokumentumfilm felvételeinek túlnyomó többsége Ausztráliában készült.
A film hivatalos információi szerint azokban a jelenetekben, ahol nem jeleznek külön helyszínt a képernyőn, ausztráliai vágóhidakon, farmokon és laboratóriumokban rögzített képkockákat láthatunk.
Az Ausztrálián kívüli felvételek a következő országokból és területekről származnak:
Egyesült Királyság
Kína
Kanada
Olaszország
Spanyolország
Dánia
Norvégia
Új-Zéland
Inda
Banglades
Izrael
Faröer-szigetek
A készítők kiemelik, hogy bár az adatok és a felvételek jelentős része Ausztráliához kötődik, a bemutatott eljárások és ipari standardok a legtöbb fejlett és nyugati országban azonosak vagy nagyon hasonlóak."
ubyegon2 :
Ezt találtam keresőben az eseményről: Magyarországi mozipremier: ingyenes filmvetítésre várják a jelentkezőket
van ott ismertető az eseményről és linkek a regisztrációhoz az érdeklödőknek stb.Valami hasonló dokufilm volt Netflixen is, csak ott csirkés verzióban, ha jól rémlik.
-
KISDUCK
addikt
Tehát tuti, húsmentes a kaja, amit meg lehet kóstolni.
Valószínűleg igen, de mivel nem részleteztek a facebook oldalukon se semmit, gondolom csak kis katonák lesznek fogpiszkálókon kóstolásra.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Egyesült Királyság
Kína
Kanada
Olaszország
Spanyolország
Dánia
Norvégia
Új-Zéland
Inda
Banglades
Izrael
Faröer-szigetek
ubyegon2 :
van ott ismertető az eseményről és linkek a regisztrációhoz az érdeklödőknek stb.Tehát tuti, húsmentes a kaja, amit meg lehet kóstolni.
-
KISDUCK
addikt
Egyesült Királyság
Kína
Kanada
Olaszország
Spanyolország
Dánia
Norvégia
Új-Zéland
Inda
Banglades
Izrael
Faröer-szigetek
ubyegon2 :
van ott ismertető az eseményről és linkek a regisztrációhoz az érdeklödőknek stb. -
ubyegon2
félisten
...ide nem fogok kirakni semmit, amennyiben bárkit is érdekelne írjon és adom a többi infót
Igy érdemes egy blogot megírni! Rohadjak meg, eddig azt hittem, ezek a blogok az infók megosztásáról szólnak.
-
PSti
tag
Leírnád pár mondatban, hogy miről szól ez a film?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ha jól sejtem ez egy állatok szenvedéséről készült film lesz és a plakát alján ott egy tál marhapörkölt. Nem tudom ki készítette, de a humora az a fajta, ami a legjobb! És még ételkostolás is lesz, ez tuti valami prank
Jó, de lehet, az a pöri húsmentes: [link].
-
Krugszvele
senior tag
Ha jól sejtem ez egy állatok szenvedéséről készült film lesz és a plakát alján ott egy tál marhapörkölt. Nem tudom ki készítette, de a humora az a fajta, ami a legjobb! És még ételkostolás is lesz, ez tuti valami prank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új Dobozos ASUS Vivobook S 14 laptop -30% AMD Ryzen AI 7 350 16/1TB 14" WUXGA FHD+ OLED
- LENOVO X1 Carbon Gen 8 / 14" FHD / i5-10210U / 8GB DDR4 / 1TB NVMe / W11 / Magyar bill / Számla, 1 é
- Dell Inspiron 14 Plus Copilot+ 7441 laptop 14" hüvelykes QHD+ érintőképernyővel Snapdragon X Plus
- ÚJ HP OmniBook X Flip x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -35% 16" Intel Ultra 5 226V 16/512
- Samsung Galaxy S10+ és Watch Active 2 (44mm) csomag / EKG, Vérnyomás mérésre
- ÚJ/bontott 16" ProBook 4 G1AH Ryzen 5 220 32GB 1TB FHD+ GAR: 1év bővíthető
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Black Újszerű - Akku: 100% (8 ciklus)
- ÁRCSÖKK MacBook Pro (13-inch, Mid 2009) eladó
- AKCIÓS! ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ OLED Touch 3évGar