Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj, csak kikészülök az ilyen dolgokon mikor átvernek úgy egy embert mint ennek a tulaját, meg lett tévesztve szerintem, csodát várt, még naivan utána sem nézett, és megvett egy kínai csodát amitől aztán elvárja hogy azt tudja amit megszokott egyébként a boltokban kapható termékektől amelyeknek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Eleve nem vennék meg egy olyan elektronikai eszközt ami csúcs konfigot ígér, csúcs teljesítménnyel, csak éppen abszolúte noname és hatod annyiba kerül mint amennyibe kéne kerülnie. Általában még a legmárkásabb leghíresebb legjobban támogatott készülékekben is csalódni szoktam és sokszor felidegesítenek.. akkor ezektől mit várhatnék..
Egyik haverom árulgat most 25 ezerért samsung s5 hamisítványt.. azon is ki kiakadtam.. az tényleg egy szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest