Ez a káva nagyon kemény....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [.LnB:] Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Wesiz
tag
meglepett a 6,1 colos méret ami ma már (sajnos) kifejezetten kompaktnak számít mégpedig azért mert jó ideje pletykálnak egy pixel minit (ami nem ez) úgyhogy ha valóban jön akkor az ezek szerint tényleg kis méretű lehet hiszen pár tized collal ez alá lőni nem lenne értelme. jó lenne android fronton is egy igazán jó telefon (bőven) 6 col alá.
hogy erről is írjak, nagyon jónak tűnik de egyelőre nem tudom mi az amiben ez gyengébb mint a sima 7-es? márpedig gyengébb kell legyen mert ez az olcsósított változata

ShadowX
őstag
Mostmár kezdem komolyan azt gondolni, hogy minden gyártó direkt tolja fullba a kretént.
Mivel a felhasználók saccra 90%-ának elég egy mai középkategóriás telefon, nem maradt egyszerűen a gyártók kezében más eszköz a felső kategória felé terelésben, mint az, hogy szimplán "csúnyábbra" csinálják meg a középkategóriát.
Nem tudom én sem elképzelni mi lehet az oka a káváknak ezen a készüléken, mikor a 7Pro-n nincs.

Doki42
őstag
Hát, nem egy szép készülék…
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés

mizoli
addikt
Azt, hogy a gyártók az olcsóbb termékeikek "csúnyábbra" csinálják, kb. minden területen észre lehet venni, már elég régóta.
Persze, csak az veszi észre, aki fogékony rá.

Gerybut
tag
Szögletes Lumia dizájn jó, káva röhejes, az meg hogy sok gyártó szarakodik a 90 Hz-el....nevetséges, legyen alap a 120 minden telefonban 2022-ben.
(Iphonok 60 Hz-éről meg beszélni is fájdalmas...)
[ Szerkesztve ]
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?

Wesiz
tag
mi van ha valakinek a jó fotós képességek, hosszú szoftvertámogatás és jó üzemidő a fontosabb? mert ezeket a pixel 7 simán tudja és valószínüleg a 7a-ra is igaz lesz.

classic B
tag
Gyenge hardveren katasztrófa még a 90 Hz is.

d@vee
őstag
Pixel 7-em van, bőven jó a 90Hz. Már csak az akkuidő miatt is, mert így sem valami acélos.
60Hz pedig tényleg röhej már, el kellene felejteni.
Ja

Gerybut
tag
Annak jó lehet, csak majd lássa az elkészült szuper fotókat a káváktól
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?

k-adi
nagyúr
nekem is pixel 7 van, 90 hz elég és az akkuidő meg 3 nap nekem
nem tudom ti mit csináltok, egész nap videóztok rajta vagy játszotok ahelyett hogy élnétek az életeteket a valóságban de az akkuja bőven jó... az elején kell egy beállítási-hozzászokási állapot, az kb 1 hét utána beáll használathoz igazítva, sőt a dinamikus adaptív akkufigyelő még jelez is hogy ha a megszokottnál erőteljesebben van igénybevéve és jelzi hogy emiatt lehet hamarabb le fog merülni X órakor
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Precision 7720,17.3",UHD kijelző,E3-1535M v6,48GB DDR4,1TB Sata3,16GB DDR5 VGA,WIN10
- AVerMedia Live Gamer Ultra GC553
- Akció! RTX Gamer PC! I5 9600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- iPhone 13 128Gb ÚJ 2023.06.02. Apple garancia
- Akció! RTX Gamer PC! I5 10400F / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD