Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
nagyúr
Teljesen leválasztani nem tudod a világhálóról, mert akkor egyrészt nem tud tanulni, másrészt a világ minden táján HO-ban dolgozó mérnökeik is nehezen érik el...
Persze egy ilyen teszt előtt azért tehetnének többet is, ezt aláírom (lenne pár ötletem, de nincs elég infó ahhoz, hogy ez ne ködszurkálás legyen)...ez pedig csak ködszurkálás. Nagyon nem jól látod az egészet. Ez nem így "zajlik".
-
ddekany
nagyúr
Teljesen leválasztani nem tudod a világhálóról, mert akkor egyrészt nem tud tanulni, másrészt a világ minden táján HO-ban dolgozó mérnökeik is nehezen érik el...
Persze egy ilyen teszt előtt azért tehetnének többet is, ezt aláírom (lenne pár ötletem, de nincs elég infó ahhoz, hogy ez ne ködszurkálás legyen).Miért ne tudna tanulni net nélül? A training előre letöltött, átdolgozott, vagy eleve generált anyagon megy. Viszont, a mindennapi használatban gyakran nyilván lesz Internet hozzáférése.
HO-ban dolgozó mértnök... Ha akarnák, akkor megoldható, hogy a gép maga offline, de messziről tudod nyomkodni a billentyűzetét, meg látni a monitorát.
-
anulu
félisten
-
Egon
nagyúr
Persze egy ilyen teszt előtt azért tehetnének többet is, ezt aláírom (lenne pár ötletem, de nincs elég infó ahhoz, hogy ez ne ködszurkálás legyen). -
ddekany
nagyúr
Ez nem józsikáék tesztlaborja, tele józsikákkal.
Van ez a vetület, hogy nagy nyilvánosságra hozott sztori az minimum át van színezve. Másfelöl, csak mert dolgoznak bizonyos szűk területen nagyon jó emberek ott, nem jelent sokat. Főleg hogy az egész terület maximálisan YOLO. Az az, én abszolút esélyesnek látom, hogy merő nemtörődömségből is történjen ilyesmi. Esetleg némelyik azért is történt, de ha már így esett, hát felhasználták.
-
Geller72
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
-
Geller72
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
Lehet, h az AI datacentereknél nincs elég gép, h egy teljesen izolált, az internet egy szeletét szimuláló tesztkörnyezetet építsenek. Ha olcsóbbak lennének a komponensek, akkor lehetne ilyet építeni gondolom...
Kicsit több támogatással biztos futná ilyesmire, így sajnos csak drága és körülményes AI datacenterre elég a gempa.
Javaslom mondják meg, mennyi az a drága és szorozzuk meg tízzel, és baccuk oda bírságként. Utána sztem majd fuSSa a drága és körülményes környezetre.
En meg azt gondolom, hogy a megfeleloen izolalt tesztkornyezet kialakitasa resze az AI fejlesztes koltsegenek.
-
Geller72
nagyúr
nem tudtad? a pH! is a hircsarda.hu csoport tagja...
De őszintén: Te tudnál ennél jobb reklámot összehozni? A múltkori kitörős-betöréses tök jó volt, sztem még Ugandában is címlapon volt... ingyen. Na ezt kell überelni.
Ez a cikk nem fogja, de bízom a kreatív kollégákban, majd lesz valami, h Teslákat rabolt az AI, de a Tesla AI végig tudatánál volt és visszavágott/ hazatért. Esetleg a kitört AI megállította a háborút és kitágította a szorost... valami.
Tele van a cikk ferdítésekkel, félinformációkkkal, fake infókkal..
elavult infókkal.. -
ViZion
félisten
nem tudtad? a pH! is a hircsarda.hu csoport tagja...
De őszintén: Te tudnál ennél jobb reklámot összehozni? A múltkori kitörős-betöréses tök jó volt, sztem még Ugandában is címlapon volt... ingyen. Na ezt kell überelni.
Ez a cikk nem fogja, de bízom a kreatív kollégákban, majd lesz valami, h Teslákat rabolt az AI, de a Tesla AI végig tudatánál volt és visszavágott/ hazatért. Esetleg a kitört AI megállította a háborút és kitágította a szorost... valami.
-
Geller72
nagyúr
"A probléma nem az, hogy a cégek nem tudnak biztonságosabb környezeteket építeni, hanem az, hogy ez drága és körülményes, és amíg nem történik baj, kevés a motiváció a befektetésre."
Mi draga es korulmenyes azon, hogy a kornyezet nem erheto el sem vezetekes, sem vezeteknelkuli halozati kapcsolatokon keresztul?
..miközben egy random kiválasztott rack-ben egy random kiválasztott kábel 15 milla huf..
. -
Geller72
nagyúr
..és bocs, hogy már végig sem olvasom ezeket a cikkeket, mert tele vannak baromságokkal..
Azt hittem, a ph nem a fakenews melegágya..
-
BütyökLiza
tag
Nem értem a teszt előtt miért nem utasítják az AI-t, hogy ellenőrizze le, hogy ki tud-e jutni az internetre?!

-
ViZion
félisten
"A probléma nem az, hogy a cégek nem tudnak biztonságosabb környezeteket építeni, hanem az, hogy ez drága és körülményes, és amíg nem történik baj, kevés a motiváció a befektetésre."
Mi draga es korulmenyes azon, hogy a kornyezet nem erheto el sem vezetekes, sem vezeteknelkuli halozati kapcsolatokon keresztul?
Lehet, h az AI datacentereknél nincs elég gép, h egy teljesen izolált, az internet egy szeletét szimuláló tesztkörnyezetet építsenek. Ha olcsóbbak lennének a komponensek, akkor lehetne ilyet építeni gondolom...
Kicsit több támogatással biztos futná ilyesmire, így sajnos csak drága és körülményes AI datacenterre elég a gempa.
Javaslom mondják meg, mennyi az a drága és szorozzuk meg tízzel, és baccuk oda bírságként. Utána sztem majd fuSSa a drága és körülményes környezetre.
-
Geller72
nagyúr
"Egyetlen konfigurációs hiba – például a véletlenül nyitva hagyott internet-hozzáférés"
-
. Ezt ugye te sem hiszed el?
. Ez nem józsikáék tesztlaborja, tele józsikákkal.. -
ColdMan
aktív tag
"Fontos, hogy egyik esetben sem kaptak az ügynökök utasítást arra, hogy véletlenszerű valós célpontokat támadjanak. Egyszerűen csak mindent megtettek, ami a számukra kitűzött feladat megoldásához szükséges volt."
Ha jól értem: Kapott egy feladatot, amihez olyan megoldást választott, amire a tesztelők nem gondoltak, de a lehetőséget (akarva/akaratlanul) megadták. Akkor most ki a hülye?
-
sh4d0w
félisten
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- CF memória kártyák 512MB, 128GB (Nikon D500, D600, D610, D700, D800, D810, D850 vázakhoz)
- MSI Sword HX 16" FHD+ IPS i7-14650HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- DJI Osmo 360 Standard Combo hibátlan, még 1 év DJI Care Refresh
- Vadonatuj Logitech PRO X TKL - US, red linear
- AOC - Q27G4XF 27" 2560x1440 Gaming monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S21, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Ripjaws Vl 4400MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyák AMD RX9060/9070XT
- LG UltraGear 27GS95QX-B OLED Monitor! 2560 x 1440 / 0.03 ms / 240 Hz / FreeSync
bár az általánosan használt keze a mérnöknek is megfelelő, hogy ezt az egész hulladékot, ill minden komponensét kihúzza a PDU-ból és oda kerüljön, ahova való, a történelem szemétdombjára.
. Ezt ugye te sem hiszed el?
Azt hittem, a ph nem a fakenews melegágya..