- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törölték, persze az SMS-ben az van hogy nekem nem kell.
Kérdezték, hogy megszereztem e az enegedélyt, mondtam, hogy nem, mert a telekszomszéd számomra idegen, de ilyen engedélyre reális esélyt egyébként sem látok, ha a Telekom letesz egy plusz oszlopot nem zárkózom el, de ha nem, akkor tárgytalan, megvagyok én a DIGI FTTH-val is:
Így törölték :
Viszont törlés után már ha oszlopot tennének le sem izgat. Megjegyzem az utolsó oszlopot feleslegesen tették le úgy néz ki mert aki előtt van, azt nem érdekli, akit meg érdekelt, attól meg messze volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Így lettem telekomos, nem lettem telekomos, és vagyok telekomos...avagy az oszlop túl messze van!Eléggé vadul hangzik a...
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest